Home - Články - Velký zimní tarotový horoskop lásky 2018

Velký zimní tarotový horoskop lásky 2018

vloženo 29. 11. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký zimní tarotový horoskop lásky 2018

Zahřejte se v mrazivých zimních dnech v náručí své lásky! Tarotové karty vám poradí, jak si zajistit milostné úspěchy a krásný vztah!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest holí
vám přináší velké úspěchy v milostném sbližování a obdiv opačného pohlaví, takže si rozhodně nemůžete stěžovat! Na druhé straně, je potřeba si uvědomit, že láska není žádná soutěž, kde by se člověk měl předhánět, kdo je lepší – i když spousta lidí si to někdy plete, co si budeme říkat! A tak odolejte pokušení vnímat svůj protějšek jako trofej, kterou jste ulovili, protože je to v první řadě váš partner a rovnocenný společník. Možná tajně toužíte pochlubit se ve společnosti bohatým milencem nebo atraktivní milenkou, ale to vám přinese pouze dočasné a velmi povrchní štěstí. To, co je doopravdy důležité se ukrývá mnohem hlouběji, a možná ta pravá láska vůbec nebude vypadat reprezentativně a bude to navenek docela obyčejný, nepříliš atraktivní člověk. O to více ale budete mít společného ve svém srdci, a to je ta pravá podstata lásky. Jenomže k tomu, abyste skutečně našli někoho takového, je potřeba trochu změnit své nastavení mysli a nekoukat se po vnějších věcech, po kráse ani po bohatství!

Býk
Karta Pět holí
naznačuje spory a neshody s protějškem, které vás budou teď v zimních měsících ohrožovat víc než jindy. Možná jste přetížení z práce, možná vám už chybí sluníčko, zkrátka z nějakého důvodu se necháte oba mnohem snáz vytočit různými maličkostmi, které vám obvykle na partnerovi nevadí, ale teď vás začne zlobit, že se v tom nebo onom nemůžete shodnout. Zkuste brát tyto drobné neshody s nadhledem, i když to samozřejmě nebude jednoduché. Byla by ovšem velká škoda kazit si jinak skvělý vztah kvůli nějakým malichernostem. A nezapomínejte, že není žádná ostuda ustoupit nebo přistoupit na kompromis, naopak je to znamení moudrosti! Nezadaní Býci mohou narazit na neshody už v raných stádiích sbližování s novým člověkem, a to nejspíš bude důvod dál ani nepokračovat. Možná to tak bude nakonec dobře, protože časem by nejspíš vysvitlo, že toho vůbec nemáte společného tolik, jako se na první pohled zdálo, a hádky by se dřív nebo později dostavily – takhle aspoň víte, na čem jste!

Blíženci
Karta Rytíř mečů
ukazuje, že se do seznamování a sbližování vrháte tak trochu po hlavě. Na druhé straně to není ani náhodou bez rozmyslu – právě naopak, možná přemýšlíte až příliš mnoho, jak je to konec konců pro Blížence typické. Máte jasné představy o tom, jaký by váš partner měl a neměl být, a když někoho takového potkáte, velmi rychle si v hlavě vyhodnotíte jeho pozitivní a negativní vlastnosti, a pak okamžitě jdete na věc! Vždyť co kdyby vám tak skvělého člověka někdo vyfoukl před nosem! Vaše rychlé jednání je na jedné straně obdivuhodné a vaše odvaha je skvělá, ale na druhé straně je zde určitá šance, že protějšek odradíte, když na něj budete moc spěchat. Hlavně když hned na prvním rande začnete povídat, že jste nikdy nikoho tak skvělého nepotkali a že je zkrátka váš ideál! Možná to tak cítíte, ale působí to zkrátka podezřele! Zadaní Blíženci budou taky hodně aktivní, co se týče všeho, co s partnerstvím souvisí. Jen pozor, ať svůj protějšek nechtěně neutlačujete svojí aktivitou a ať se vůbec dostane ke slovu!



Rak
Karta Šest mincí
vám v lásce věští zasloužené úspěchy, které nejsou zadarmo, ale dopracovali jste se k nim tvrdou prací jak sami na sobě, tak i na budování vašeho partnerského svazku. A vy sami nejlépe víte, že to vůbec nebyla hračka a dalo vám to pořádně zabrat! Občas budete mít sklon až trochu příliš lpět na vašem vztahu, na přítomnosti partnera, na společně stráveném čase, na společné domácnosti, zkrátka na tom, co je materiální a praktické. Láska však může mít i mnohem éteričtější podoby, a přesto vám nabídnout všechno, co potřebujete, Nebuďte tedy smutní, když například s vámi váš protějšek nebude moct trávit doma tolik času, kolik byste si přáli. To přece nevypovídá nic o jeho nedostatku lásky, možná vás miluje dokonce ještě více, než jste si, kdy mysleli, i když s vámi fyzicky zkrátka není pořád. Nezadaní Raci se konečně dočkají zájmu ze strany vašeho vyhlédnutého protějšku! Bude to ovšem chtít hodně času, trpělivosti a snažení!

Lev
Karta Císař
ukazuje vaše tajné přání hrát v lásce první housle! Ať už si to připouštíte nebo nikoliv, alespoň na podvědomé úrovni tyto sklony máte a líbilo by se vám být ten, kdo všechno organizuje a řídí. Jako Lvi jste na to snad trochu zvyklí z vaší kariéry a práce, protože patříte mezi vynikající manažery a organizační typy, ale láska je přece jen trochu jiný šálek čaje a oba partneři by si měli být rovnocenní. Pokud tedy není váš protějšek vyloženě pasivní typ, který bude rád, že všechno uděláte a zařídíte i za něj, na chuť vládnout ve vašem vztahu raději zapomeňte! Může se vám však stát ještě i jedna zcela opačná věc – totiž že potkáte stejně průbojného, energického a ohnivého člověka, jako jste vy sami! Pak to bude kdo z koho, tak trochu přetahování se o moc. Zajímavé je, že mnohé ženy Lvice si nakonec uvědomí, že jim silný a sebevědomý partner vlastně vyhovuje. Konečně skutečná opora, někdo, komu můžete svěřit odpovědnost, důvěru a užívat si sladký pocit bezstarostnosti!

Panna
Karta Šest pohárů
vám přináší velmi krásné, něžné, a tak trochu hravé období v lásce. Užijete si krásnou zimu ve dvojici plnou radosti, něhy, zamilovanosti a citové blízkosti. V dlouhodobých vztazích vás bude bavit společně si zavzpomínat na staré časy vašich společných začátků, což vás ještě více stmelí a upevní pouto mezi vámi. Pokud jste nezadaní, seznámíte a sblížíte se s někým, kdo bude velmi něžný, milý a plný porozumění a vstřícnosti k vám. Nejspíš zjistíte, že jste se kdysi v minulosti již setkali nebo znali, možná to bude někdo ze starých přátel, třeba dokonce i z dětství, možná obnovíte starou lásku, která přece nerezaví. Nebo zjistíte, že jste si kdysi někde jeden druhého všimli, ale neměli jste odvahu či příležitost k seznámení. Každopádně si užijete velmi krásné společné chvilky a na erotické sbližování nebudete nijak spěchat. S protějškem, ať už novým nebo dlouhodobým, si užijete spoustu zábavy, legrace a smíchu. A to vám pomůže zahnat z vašeho srdce všechny možné chmury, které vás kdy trápily!



Váhy
Karta Sedm pohárů
vás varuje, že když si budete příliš vybírat, můžete taky nakonec přebrat! A když budete sedět na dvou židlích, tak nakonec spadnete z obou! Z nějaké příčiny budete mít pocit, že máte v lásce tolik možností, že nevíte, co dřív. Někdo vám dá najevo svůj zájem či sympatie, někdo jiný vás pozve na schůzku, někdo se na vás tajuplně usměje, zkrátka o zájem opačného pohlaví nebudete mít nouzi, a tak vám stoupne sebevědomí. To je sice příjemné, jenomže ne každý projev zájmu znamená skutečnou šanci na vznik partnerského vztahu a lásky, po jaké toužíte. Na to nezapomínejte a raději si nestavějte vzdušné zámky, i když to se snadno řekne, ale člověk srdci neporučí. Zas až tak moc si vybírat nemůžete, ale přece jen je zde někdo, kdo má o vás opravdový a hluboký zájem – jen pozor, ať ho kvůli jiným bezvýznamným románkům nakonec nepřehlédnete! Zadané Váhy budou v pokušení, ctitelů budete mít hodně, ale nezapomínejte na to, že ten, koho máte doma, je nakonec stejně nejlepší!

Štír
Karta Král pohárů
vám přináší příležitost rozvíjet hluboké a něžné city, zahrnovat protějšek láskou, ale taky si užívat smyslné erotické hry. Po svém boku budete mít člověka, se kterým toto všechno bude možné, který bude naladěný na stejnou vlnu jako vy a jeho city k vám budou stejně hluboké a vášnivé jako ty vaše! Možná je to váš stávající partner, ale teď v jeho duši a ve vašem vztahu odhalíte hlubiny, o jakých se vám doposud ani nezdálo, a bude to nádherné! Pokud jste nezadaní, toho pravého nebo tu pravou poznáte velmi rychle a snadno, tím si buďte jistí. Pokud tuto jistotu citů nepociťujete, pak to znamená, že ta pravá láska ještě nepřišla, ale už je to jen otázka velmi krátkého času. Letošní zima pro vás bude v lásce zkrátka nádherná, žhavá i něžná zároveň, a venku může mrznout kolik chce, vy se budete mít vždy ke komu láskyplně přitulit! V posteli vám to taky bude skvěle klapat, takže se můžete těšit na krásné a nezapomenutelné zážitky!

Střelec

Karta Svět
je krásným a optimistickým znamením, že v lásce konečně uzavřete starou kapitolu, dořešíte staré problémy a neshody, a můžete se posunout kupředu k něčemu novému a krásnému. A to buď s vašim stávajícím partnerem, pokud jste zadaní, nebo se s nadějí vrhnout do nového seznamování. Zadaní Střelci vyřeší něco, co vás jako dvojici delší dobu trápilo, a konečně budete mít díky tomu prostor, čas a energii na zcela nové společné plány. Inspirace vám chybět nebude, takže jich bude víc než dost, teď už jen začít! Nezadaní se zas konečně budou cítit skutečně připraveni na hluboký a vážný vztah. Až doposud byly ve vašem nitru určité věci, nějaké pocity a nedořešené záležitosti, které vám v tom bránily. Teď, když je konečně necháte v minulosti, si uvědomíte, že vlastně není žádný důvod vyhýbat se vážným závazkům a mít z nich strach. Právě naopak, zatoužíte po někom, kdo vám bude opravdu po všech stránkách a dlouhodobě nejbližší. A díky tomu, že víte, co chcete, je toto setkání už jen otázkou času!



Kozoroh
Karta Vůz
ukazuje, že v lásce cítíte velkou odpovědnost, snad až příliš velkou – máte pocit, že spoustu věcí musíte mít pod kontrolou vy, že partner vám s tím zas až tak moc nepomůže. Možná je ve vašem partnerském svazku rozdělení úkolů tak trochu nerovnoměrné a většina vážných věcí leží na vašich bedrech. Na jedné straně jste tomu rádi, protože si pak můžete udělat po svém, ale na druhé straně to není úplně správné a lepší by bylo, kdybyste se o různé povinnosti, které ve svém soužití musíte řešit, podělili o něco rovnoměrněji. Zkuste si o tom s partnerem popovídat, možná budete velmi příjemně překvapeni, jak vstřícně zareaguje, třeba si ani neuvědomoval, jak moc toho ve skutečnosti děláte. Nezadaným Kozorohům věští tato karta cela nové začátky v lásce, přičemž bude velmi důležité, abyste přesně věděli, co chcete a za čím si jdete. Pokud totiž máte směr a cíl, pak se vám ho taky povede dosáhnout, ať už dřív nebo později, a vesmír vám sešle toho správného člověka, který bude mít stejné představy o životě jako vy!

Vodnář

Karta Královna mečů
vám připomíná, jak důležité je být v lásce opravdoví a upřímní a na nic si nehrát! Zřejmě budete mít trochu sklon dělat se před protějškem lepšími nebo jinými, než ve skutečnosti jste, ale tato hra přece nemůže vydržet navěky a jednou se stejně budete muset setkat takoví, jací doopravdy jste. Když se vašemu idolu líbí jiný typ ženy nebo muže, než jste vy, je to jeho problém – nemusíte ze sebe dělat něco, čím nejste! Pokud mu to bude vadit, znamená to jen jednu jedinou věc, že to pro vás zkrátka není ten pravý partner! Ve své vodnářské duši toužíte po svobodě, a protějšek, který vás doopravdy miluje, musí být schopen vám ji poskytnout a tuto vaši vnitřní svobodu zcela akceptovat. Ale na oplátku mu ani vy nesmíte diktovat, jaký má nebo nemá být, co si má obléct, kam jít a nejít a tak podobně. A někdy je opravdu těžké odolat pokušení a nesnažit se partnera ani trošku ovlivňovat. Měli byste se však o to pokusit, protože váš vztah pak bude hlubší a opravdovější!

Ryby
Karta Mág
ukazuje, že v lásce a partnerském vztahu máte věci pod kontrolou více, než se navenek může zdát. Svého partnera máte „přečteného“ a kdybyste chtěli, můžete táhnout za nitky a postupně ho přivést až k tomu, že se nakonec rozhodne tak, jak si přejete vy. Ano, je to manipulace, ale naštěstí se snažíte tuto schopnost nezneužívat, pouze víte, že byste mohli, kdybyste chtěli. Je to přece vaše vrozená rybí intuice a nemůžete za to, že jste ji dostali do vínku! Teď během zimy se ovšem naskytne pár situací, kdy budete trochu na vážkách, jestli to, co děláte je ještě v pořádku, nebo jestli už náhodou trošku nezneužíváte proti partnerovi něco z toho, co o něm víte! Je to na vašem osobním pocitu, jak to budete vnímat a jak se nakonec rozhodnete, hlas svědomí a intuice k vám bude promlouvat docela nahlas, jen mu nezapomenout naslouchat! Nezadané Ryby budou mít sbližování s vaším novým objevem tak trochu ve vlastní režii. Rádi sice dáte druhé straně pocit, že to byly jeho nápady, ale vy o tom ve své duši víte své!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.