Home - Články - Týdenní čínský horoskop 26. listopadu - 2. prosince

Týdenní čínský horoskop 26. listopadu - 2. prosince

vloženo 25. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 26. listopadu - 2. prosince

Zlom měsíce bude pro mnohé znamenat změnu v životě. Nepodléhejte proto pokušení nechat rok už jen tak doběhnout. Ještě se totiž může mnoho událostí odehrát a vy toho můžete ještě hodně dokázat. Jak se vypořádat s koncem listopadu a začátkem prosince vám poradí nejnovější čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, s listopadem se rozloučíte s jazykem na vestě. Dochází vám jak psychické, tak fyzické síly a ocenili byste trochu odpočinku. Nepropadejte panice, během víkendu se vám podezřele uleví! Velkou roli v tom sehrají... VÍCE ZDE!

Buvol
Podezíráte vesmírné velikány z toho, že vám nepřejí štěstí. Současný stav poměřujete s druhými lidmi a jak už to tak bývá, na jejich straně plotu je tráva zelenější. Konstelace však ukazuje, že chybička se vloudila spíše u... VÍCE ZDE!

Tygr
Na sklonku měsíce děláte čest svému zvířecímu patronovi. Jste draví bojovníci, kteří se neváhají poprat za své štěstí. Ve správnou chvíli jste na správném místě a nedovolíte, aby vás ohrozila konkurence. Jedinou černou kaňku představuje... VÍCE ZDE!

Zajíc
Milí Zajíci, na přelomu listopadu a prosince se obrňte trpělivostí. V mezilidských vztazích vám často zůstává rozum stát, především pokud jde o zadané jedince. Jednání drahé polovičky postrádá logiku a nepomůže ani vyptávání. Věřte tomu, že brzy... VÍCE ZDE!

Rodinný tarot Vám pomůže při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje. Symboly tarotových karet jsou cenným pomocníkem ve snaze o sebepoznání a poskytují inspiraci k řešení daných problémů. Vytáhněte si svých 5 karet, jejichž význam Vám pomůže lépe pochopit Vaši rodinnou situaci.

Drak

Draky čeká fantastický týden, kdy roste jejich společenské renomé. Upřímný úsměv a jiskra v oku lákají spoustu zajímavých společníků. Někteří si na vás dělají zálusk v milostné rovině, s jinými si báječně popovídáte o životě... VÍCE ZDE!

Had
Po většinu týdne byste měli mít na mysli starou známou radu - všechno zlé je k něčemu dobré. Hvězdy připomenou nedořešené závazky z minulosti, jimž bude třeba věnovat mnoho energie i času. Aspoň už se nebudete muset bát, že na vás... VÍCE ZDE!

Kůň
Vyhlížíte fantastické období, kdy narůstá vaše sebejistota i energická křivka. Spokojenost je na vás znát v každém směru. Vyzařuje z vás sex-appeal, na který ulovíte nejednu sexy osobu. Jde vám o flirt, nebo byste raději partnera, s nímž si... VÍCE ZDE!

Koza

Kdo to klepe na dveře? To je romantická adventní atmosféra, kterou letos Kozy přivítají v harmonickém duchu. Začnete se starat o dění na domácí půdě, rozmazlujete svou rodinu a hlavně milovaný protějšek. Dělá vám problém schovávat dárky do... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE ŽIVOTĚ NEJISTOTU?
Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Opice
S reminiscencí nečekáte až na Silvestra, ale začnete s měsíčním předstihem. Přemýšlíte, co se vám v uplynulých měsících povedlo a na čem byste ještě měli zapracovat. Nic si nenalháváte, proto můžete objevit příčinu nespokojenosti v... VÍCE ZDE!

Kohout
Přelom měsíce by měl patřit volnočasovým aktivitám a společenskému vyžití. Kohouti mají tendenci podléhat sentimentu, což je znát hlavně u nezadaných. Obvolejte dlouholeté kamarády a společně podnikněte něco bláznivého. Přátelé mají... VÍCE ZDE!

Pes
Klíč ke štěstí najdete výhradně sami u sebe. Milí Psi, nespoléhejte se na pomoc přátel, příbuzných nebo vyšší moc. Poslechněte své nitro a uvědomte si jeho obrovskou moc. Zdravá sebejistota a pozitivní myšlení vás mohou na přelomu... VÍCE ZDE!

Vepř
Klíčovým tématem týdne je kariéra. Zatímco ostatní už se pomalu chystají na svátky, zrozenci Vepře dávají průchod svým profesním tužbám. Změna v pracovní oblasti dopadne na výbornou. Rozhlédněte se kolem sebe a využijte každou... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.