Home - Články - Láskohled 26. listopadu - 2. prosince

Láskohled 26. listopadu - 2. prosince

vloženo 23. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 26. listopadu - 2. prosince

Konec listopadu hlásí silné milostné vibrace. Rozhodně se jim nebraňte a užijte si naplno sexuální dobrodružství, která vás čekají. Uvolníte tak stres a zrelaxujete se. Navíc nás mazlení s vaším partnerem nabije pozitivní energií.

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska je něco, co se vám poslední dobou příliš nedostává. Toužíte po opravdové lásce plné vášně. Musíte si tedy uvědomit, co je pro vás důležité a některé věci trochu popostrčit.

Býk
Kolem vás se pohybuje osoba, která vám všemožně nadbíhá. Zpočátku vám tento zájem lichotil. Nyní však danému jedinci musíte ukázat jisté meze, které už poměrně výrazně překračuje.

Blíženci
Oblast lásky je vám tento týden obzvlášť nakloněna. Nezadaní jedinci mají velkou šanci potkat svou velkou lásku. Zadaní se zase budou spokojeně houpat v poklidném moři porozumění.

Rak
Poslední dobou netrávíte se svým protějškem tolik času, kolik by si zasloužil. Možná i díky tomu se nyní lehce trápíte s partnerskými problémy a neklape vám to tolik jako dřív.


PŘIVOLEJTE K SOBĚ LÁSKU DÍKY SILÁM VESMÍRU! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! T. 906 701 701. Vaše Pavlína!


Lev

Spousta věcí kolem vás se změnila. To, co by se mělo změnit ale nejvíce, tak to stagnuje a vy to pociťujete jako velkou křivdu. Zkuste si o této věci promluvit s někým blízkým.

Panna
Kam přijdete, tam je vás plno. Tento týden hýříte velkolepým charismatem a lidé kolem vás jsou vámi okouzleni. Nechte svou osobnost projevit naplno. Budete se divit, co ve vás je.

Váhy
Toužíte po pochopení, kterého se vám od vašeho protějšku příliš nedostává. Je nejvyšší čas to důkladně probrat nejen s nějakým vaším dobrým přítelem, ale zejména sami se sebou.

Štír

Nezadaní jedinci to tento týden nebudou mít jednoduché. U potenciálních partnerů se po počátečním poblouznění dostaví vystřízlivění. Daný jedinec není takový jak se prezentoval.

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Střelec
Tento týden nebudete mít na záležitosti týkající se lásky příliš náladu. Máte spoustu jiných starostí, které mají nyní přednost. Nemějte strach, na lásku si čas uděláte později.

Kozoroh
Pohybuje se kolem vás osoba, která evidentně neví, jak vás zaujmout. Snaží se všemožnými způsoby navázat kontakt, ale vy jste vůči němu poněkud zaslepení. Zkuste více otevřít oči.

Vodnář
Máte rádi ve věcech jasno. Není proto divu, že vás nebaví hry s jistou osobou, která se neumí vyjádřit a neustále nevíte, jak na tom jste. Buďte ve svých názorech nekompromisní.

Ryby
S partnerem jste poslední dobou poněkud na ostří nože a hádky jsou u vás na denním pořádku. Tento týden se vše obrátí k lepšímu a vy opět naleznete společnou řeč, harmonii i lásku.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.