Home - Články - Měsíční horoskop lásky na prosinec 2018

Měsíční horoskop lásky na prosinec 2018

vloženo 29. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na prosinec 2018

Mrazivé dny pomalu nastupují na svou prosincovou vládu. Komu ochladne vášeň na minimum a pod kým se bude topit i ledovec? Přečtěte si náš měsíční horoskop lásky a navnaďte se na měsíc plný nečekaných zvratů a vyznání!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední měsíc roku překypuje vášní! Hvězdy slibují bouřlivou fantazii pro zadané Berany a možnost nového seznámení pro ty, kteří jsou zatím single. Narůstající sex-appeal se podepíše na milostném životě, kdy od sebe musíte ctitele a ctitelky doslova odhánět. Dejte si dobrý pozor na firemním večírku, kde kvůli přílišné konzumaci alkoholu zapomenete na dobré vychování a můžete skončit v posteli s kolegou nebo sexy klientem. Jestliže jste zatím bez závazků, riskujete "pouze" pracovní faux-pas.

Býk
Svobodní Býci vyhlíží pohodový závěr roku, kdy se jejich cesty střetávají se samými zajímavými protějšky. Ve většině případů jde o kamarádské vazby, ale vyloučena není ani láska, jíž si nadělíte pod stromeček. Můžete si snad přát větší romantiku? Býci v manželství a dlouholetých vztazích to mají o poznání složitější. Ve svazku je znát nervozita na obou stranách a hrozí častější konflikty. Važte každé slovíčko, pokud nechcete adventní čas trávit v oddělených ložnicích. Peřina k zahřátí nestačí.

Blíženci
Milí Blíženci, v prosinci se vám špatně smiřuje s chybičkami, které na své drahé polovičce vidíte. Platí to dokonce i pro vady, které vám dříve připadaly sexy. Snažte se vrátit ve vzpomínkách do doby, kdy to mezi vámi příjemně jiskřilo a cíleně pracujte na pozitivním myšlení. Přece se nechcete v tom nejkouzelnějším období roku dohadovat či rozcházet. To nejhezčí, co si můžete vzájemně nadělit, je upřímný polibek. Třeba pod jmelím. Singles nemají na hledání ideálního protějšku čas ani myšlenky.

Rak
Ačkoliv Raci svou temperamentní tvář obvykle skrývají, na konci letošního roku dostane jejich divokost průchod. Tělesný chtíč vás žene do míst, která pro vás nejsou typická. Díky tomu mohou nezadaní narazit na zajímavé protějšky. Spíš než na trvalé partnerství to vypadá na románek pro pár nocí. Vášeň, co nezchladne ani během dlouhých zimních večerů, čeká i Raky v manželství. Přemýšlíte, jak by se miláček tvářil na dárek z hračkářství pro dospělé. Otázka je, pro koho je balíček vlastně určený.

Využijte při sexu tajemnou sílu svého těla! Že sex je mocná zbraň, o tom není pochyb. Věděli jste však, že má magickou sílu? Správným zaměřením sexuální energie si přičarujete nejen děťátko, ale také splnění vašich přání. Řeč je o sexuální magii s vašim vlastním partnerem! Zkusíte to?

Lev
Nitro zrozenců Lva prožívá v závěru roku bohaté hody. Ve hvězdách se naštěstí zrcadlí samé příjemné pocity, díky nimž se vznášíte několik metrů nad zemí. U čerstvě zaláskovaných to není nic neobvyklého, ale pro dlouholetá manželství jde o vítanou změnu. Pro svého vyvoleného či vyvolenou byste udělali první poslední, což se odrazí mimo jiné i na štědrovečerní nadílce. Radost si budete dělat napříč celým měsícem a v posteli myslíte v první řadě na blaho svého společníka. Nenechá vás bez odměny.

Panna
Prosinec vyžaduje od zadaných velkou trpělivost. Partnerovy vrtochy vám totiž nedají spát a přemýšlíte, co za tím stojí. Ať děláte, co děláte, spokojené polovičky se beztak nedočkáte. Nejlepší bude nechat událostem volný průběh. Po třetí adventní neděli se situace uklidňuje a vy si ruku v ruce vychutnáte vánoční atmosféru, o jaké celou dobu sníte. Tedy za předpokladu, že jste v uplynulých týdnech udrželi jazyk za zuby a nepustili se v komunikaci na tenký led. Někdy je lepší obejmutí beze slov.

Váhy
Zatímco zadané Váhy se nebrání veselému flirtu a mnohdy ani románku na jednu noc, singles jsou v tomto směru opatrnější. Případné zájemce přísně selektujete a v lásce hledáte perspektivu. Jedinci v manželství a dlouholetém vztahu by si z takového přístupu měli vzít příklad. Nedostatek vzrušení a stereotyp v ložnici si vynahrazují dost nevhodným způsobem, kdy riskují mnohem víc, než si dokážou přiznat. Přitom existuje spousta cest, jak přinést oživení i na půdu, která už je téměř erotiky prostá.

Štír
Zdravá sebejistota je v prosinci to nejcennější, co v milostném životě Štíři mají. Uvědomujete si své silné stránky a dokážete je použít ve svůj prospěch. Singles se blýsknou ve společnosti a nakonec si mohou ze zástupu ctitelů vybírat, komu věnují svůj drahocenný čas. Ani ve vztahu nezůstane narůstající charisma bez odezvy. Protějšek na vás může nechat oči, což ještě znásobí menší herecká etuda. Jak to tak vypadá, nejlepším dárkem pod stromeček si budete navzájem vy sami. Erotika je vaše hobby!

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Střelec
Letošní Vánoce si dokážete užít do posledního detailu. Zadaní využijí kulisy osvětleného města k tomu, aby stereotypem zatížené partnerství vrátili zpátky na nohy. Světlo svíček, něžné tóny živé hudby a kouzelná adventní atmosféra ale nahrávají i nezadaným Střelcům. Ti objeví lásku v člověku, kolem něhož dlouhou dobu chodili bez zájmu. Teprve shoda okolností odkryje důležitou maličkost, díky níž zjistíte, jaký poklad se v něm skrývá. Můžete si přát lepší milostné klima, než jaké vesmír slibuje?

Kozoroh
Dočkáte se nejkrásnějšího dárku pod stromečkem! Pokud jste s drahou polovičkou řešili dlouhodobý problém, ještě před koncem roku se rozplyne v prach. Spočinete ve společném obětí a uvědomíte si, že jeden pro druhého znamenáte celý svět. Funguje mezi vámi fyzická přitažlivost, ale mnohem důležitější je teď duševní pouto. To platí i pro nezadané. Potenciálního partnera hvězdy slibují mezi kamarády nebo kolegy, s nimiž si už delší dobu notujete. Chybí jen jiskřička, která rozpoutá spalující vášeň.

Vodnář
Dvanáctý měsíc roku nestaví milostnému životu Vodnářů žádné překážky. Tedy pokud nehledáte osudové seznámení do konce života. Hvězdy připravují příležitosti pro nevázané flirty a románky na jednu noc. Zkrátka prosinec aspiruje na nejzábavnější období letošního roku. Platí to i pro zadané, kterým se podaří do stereotypního vztahu implementovat větší vzrušení. Přestanete řešit malicherné spory a raději si nalijete upřímného vína. Proč se miláčkovi nesvěřit s tím, co vám v posteli schází ke štěstí?

Ryby
Oba jste naladěni na jinou frekvenční délku a ať děláte, co děláte, nedaří se vám sejít v jednom bodě. Neberte to tragicky a využijte nevlídné klima k tomu, abyste si každý užil advent dle svého. Aspoň si budete mít o čem povídat. Ani v posteli to nevypadá na velkou souhru. Jeden moc tlačí na pilu a ten druhý by raději zvolnil tempo. Naštěstí to nemá dlouhého trvání a období erotické nepřízně překonáte díky vlastní zručnosti. Nezadaní by měli s hledáním ideální polovičky počkat do příštího roku.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.