Home - Články - Zimní tarotový horoskop zdraví 2018

Zimní tarotový horoskop zdraví 2018

vloženo 26. 11. 2018
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop zdraví 2018

Užijte si krásné zimní dny ve zdraví a pohodě – tarotové karty vám poradí, na co si dávat pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Ďábel
vám přináší pořádně velké pokušení, kterému budete muset odolávat – ale dobře víte, že zdraví je prvořadé, takže vám za to stojí! Může se to týkat různých věcí, ale každopádně to budou nějaké smyslové požitky – ať už dobré ale nezdravé jídlo, sladkosti, alkohol, závislosti jako kouření nebo káva, ale taky se může jednat o vaši sexualitu a střídání náhodných krátkodobých známostí! Díky určitým informacím a okolnostem si uvědomíte, že nutně musíte směnit svůj životní styl, protože jinak to pro vás může mít neblahé zdravotní důsledky. Nejspíš jste se taky poslední dobou ve svých nezdravých zlozvycích „rozšoupli“ mnohem více, než bylo předtím vaším zvykem. Rozhodujícím momentem pro vaše podlehnutí pokušení mohly být uplynulé zimní svátky, kdy jste přece jen trochu popustili uzdu svojí sebedisciplině. Teď je však tady nový rok, a pokud do něj chcete vstoupit v dobré kondici, budete pro to taky muset něco udělat. Nebo spíš naopak – přestat dělat, vzdát se toho, co vám škodí! Bude to možná náročné, ale vyplatí se to!

Býk
Karta Rytíř mincí
vám ukazuje, že s dostatečnou dávkou trpělivosti, vytrvalosti a odhodlání se můžete poměrně snadno zbavit většiny zdravotních problémů, které vás v tomto období trápí. Nelze ovšem říct, že to bude rychlé – budete k tomu totiž potřebovat nejen trochu námahy, ale taky čas, aby se to projevilo. Nic se nedá dělat, zázračné prostředky zkrátka nefungují – ale to neznamená, že by se zázraky nemohly dít. Jen zkrátka nebudou na počkání a budou si od vás taky něco vyžadovat, zadarmo to nebude! A vůbec nejde jen o peníze, naopak spíš o váš vlastní přístup a dlouhodobé snažení. Léčení a uzdravování se budou odehrávat na zcela materiální a hmotné úrovni. Jakkoliv je pravdivé a důležité, že většina nemocí má nějaké psychosomatické souvislosti, teď je potřeba zaměřit se především na tělo. S tím toho teď můžete hodně udělat, na rozdíl od důvodů, jako například stres v práci nebo v rodině, které neovlivníte – ale můžete zařídit, že budete dost silní a odolní, aby neovlivnily ony vás!

Blíženci
Karta Páže holí
vám přináší nové podněty, informace a příležitosti, jak udělat něco dobrého pro své zdraví a zbavit se potíží, se kterými jste toho až donedávna mnoho udělat nemohli. To vám dodá novou energii, chuť do života a optimismus. Objeví se šance vyléčit si pomocí nových prostředků a metod nějaké trápení, které vás již nějakou dobu sužuje. Bude to překvapivě účinné, i když nemůžete samozřejmě očekávat zázraky na počkání. Konečně ale přijde něco, co ve vás vzbudí opravdu pozitivní myšlení a přinese vám novou sílu! Tato příležitost bude nejspíš souviset s nějakým novým setkáním a seznámením, nebo se o ní dovíte od člověka, kterého znáte teprve nedávno. Optimistický přístup k životu však bude obecně velmi souviset se zdravím. V těchto zimních dnech bude pro vás ještě důležitější než jindy udržet si veselou mysl a dobrou náladu, díky kterým snadno předejdete drobným potížím, jako je nachlazení nebo chřipka, a udržíte se v dobré kondici po všech stránkách.



Rak
Karta Slunce
patří mezi nejkrásnější a nejoptimističtější karty, jaké byste si vůbec mohli přát! Po celou zimu se tedy budete těšit dobrému a pevnému zdraví a všechny potíže vás budou obcházet velkým obloukem! Jestliže máte nějaké chronické potíže, zlepší se tak výrazně, že o nich už téměř ani nebudete vědět! A to platí dokonce i v případě, že se jedná o něco vážnějšího! Karta Slunce souvisí s dětstvím a s typicky dětskou schopností radovat se ze života za všech okolností. A právě to je klíčem k možnosti snad až zázračně si vylepšit zdravotní stav. O síle pozitivního myšlení toho již bylo napsaného hodně, ale dokud to člověk sám nezkusí a nezažije, je to pouze teorie. Vy teď konečně začnete pozitivním myšlením skutečně žít a každý den pro vás bude radostný, budete se umět těšit i z drobných radostí. Pak se vám zákonitě vylepší i zdraví a budete velmi mile překvapeni, kolik síly najednou budete mít a jak skvěle se budete cítit! Tak odhoďte trápení a podívejte se bez obav na svět přes růžové brýle!

Lev
Karta Velekněžka
vám ukazuje cestu k vašemu šestému smyslu a intuitivnímu vnímání, které vám mohou prozradit neuvěřitelně mnoho o tom, co se děje ve vašem těle. Často vám vnitřní hlas vašich pocitů řekne ještě více než doktoři. To platí hlavně pro různé nevysvětlitelné drobné potíže, které sice nejsou příliš vážné, ale trápí vás dlouhodobě a nikdo nemůže přijít na to, s čím to souvisí. Když si budete pozorně všímat, co vám vaše tělo chce říct, a naučíte se naslouchat jeho signálům, budete velmi překvapeni, jaké souvislosti se před vámi najednou objeví. Řešení vám může nabídnout alternativní medicína, bylinky a různé metody přírodní léčby. Na škodu není ani přečíst si něco o duševních souvislostech zdravotních problémů, které vás trápí, protože tělo a psychika spolu někdy až velmi úzce souvisí. Vaše zdraví vám tedy může dávat najevo, že zde existuje nějaký nedořešený problém, který trápí vaši duši. Léčení pak musí probíhat komplexně, a věnovat pozornost jak tělu, tak i méně viditelným duchovním souvislostem.

Panna
Karta Tři mince
vám věští příjemné zlepšení vašeho zdravotního stavu, které bude výsledkem vašeho dlouhodobějšího snažení. Bude to pro vás velmi povzbudivé, protože získáte naději, že když se to povedlo dotáhnout do tohoto bodu, můžete se postupem času dopracovat až ke stoprocentnímu zlepšení. A přesně to je síla, kterou teď potřebujete, abyste neztratili morálku a vytrvalost a nadále pokračovali – ať už je to dieta, cvičení nebo cokoliv jiného. Na vlastní kůži se přesvědčíte o tom, že jen díky pevné vůli toho lze dokázat skutečně hodně a zvrátit i takový zdravotní stav, který neměl příliš optimistické vyhlídky. Jen to chce svůj čas, trpělivost, vytrvalost, a snažit se na maximum, neflákat to. Pak se i zdánlivě nemožné stává proveditelným, a to je skvělé. Nejpříjemnější na tom všem pro vás ovšem bude nově získaná jistota a zkušenost, že určité metody doopravdy fungují. Víte totiž, že je to zatím pouze začátek, ale že do budoucna si právě díky těmto věcem můžete opravdu hodně pomoct!



Váhy
Karta Viselec
vám připomíná, že ne vždy lze čekat rychlý vývoj a zlepšování, a to dokonce ani když se snažíte. Počítejte tedy s tím, že váš zdravotní stav a kondice budou během zimy spíš stagnovat a nečekají vás žádné větší změny – ani k horšímu, ale ani k lepšímu! Někdy z toho budete asi trochu otráveni, když se budete snažit žít co nejzdravěji, ale výsledky si budou dávat na čas. Nic si z toho nedělejte a hlavně se nenechejte odradit. Se zdravím to přece často bývá tak, že se věci zlepšují skokově a najednou – ale to znamená, že někdy zas dlouho nic, jako například teď! Zdravotní těžkosti, ať už jakéhokoliv druhu, je potřeba brát jako životní zkoušku a výzvu. Jsou sice nepříjemné, ale zároveň vám toho mohou hodně ukázat a naučit vás, a to hlavně po duchovní stránce. Zřejmě si uvědomíte, že všechno co se vám děje, má svůj hlubší smysl, a budete za to vděčni, protože bez určitých nepříjemných záležitostí byste si zřejmě některé důležité věci neuvědomili – a právě díky nim se můžete posunout dál!

Štír
Karta Eso mečů
vám přináší nečekaná, ale o to příjemnější nová řešení, se kterými jste nepočítali a díky nimž se budete moct na své zdraví podívat mnohem optimističtěji! Dokonce i to, co vám připadalo jako velký problém, se díky určitým novým informacím bude jevit jako snadno řešitelné. A obyčejná chřipka nebo nachlazení, to už pro vás nebude prakticky nic znamenat. Eso mečů je karta síly, poznání a vítězství – a přesně to teď bude platit o vašem zdravotním stavu a kondici. Díky přesným diagnózám a novým informacím získáte sílu a schopnost změnit spoustu věcí k lepšímu. Klíčové bude zkrátka všechno vědět – tedy zjistit na čem jste a jaké různé možnosti existují, co s tím můžete dělat. Když věnujete dostatek energie sbírání informací, budete velmi příjemně překvapeni a nadšeni z toho, co zjistíte! Jen pozor, ať se na věci díváte skutečně objektivně a neslyšíte jen to, co chcete slyšet nebo co se vám líbí! Takže když říkají například přestat kouřit – znamená to opravdu úplně přestat kouřit!

Střelec
Karta Král mincí
prozrazuje, že své zdraví berete velmi vážně a odpovědně, a to je vynikající. Snažíte se dodržovat všechny potřebné zásady, dopřát svému tělu jen to nejlepší a vyhýbáte se riskování. Dobře víte, že zdraví je v životě prvořadé, a tak do něj neváháte investovat i větší obnosy financí, pokud je to potřeba. Pocit jistoty, bezpečí a té nejlepší možné péče o vaše tělo za to zkrátka stojí! To je skvělý přístup, se kterým se vám povede udržet si po celou zimu skvělou kondici, a případné drobné potíže odhalit a vyléčit hned v začátcích. Důležité je investovat do kvalitního a zdravého stravování a taky do zdravého bydlení, na ničem z toho se vám teď nevyplatí šetřit. Určité riziko může nyní představovat vaše sexualita, která se bude projevovat výrazněji než jindy! Dávejte si tedy pozor, ať se nenecháte zatáhnout do riskantních známostí na jednu noc, nebo pokud neodoláte, nezapomínejte myslet na bezpečnost! Opatrnosti v tomto směru totiž nikdy není nazbyt!


Kozoroh
Karta Eso holí
vám přináší silnou činorodou energii, nadšení a chuť pořád něco dělat. Po fyzické stránce to většinou budete zvládat skvěle a budete ve výborné kondici, ale přece jen se vyplatí dávat si pozor, ať nepřeceníte své síly a zbytečně se nevyčerpáte. V zimě se rozhodně nudit nebudete a zaměstnávat vás bude spousta aktivit a nových zajímavých projektů, ať už v zaměstnání, podnikání nebo ve volném čase. Díky nevyčerpatelné motivaci se vám povede vybičovat své tělo k maximálním výkonům a pojedete doslova na plné otáčky. O to důležitější je nezapomínat u toho všeho na náležitou péči o vaše tělo, které si to rozhodně při takovém náporu zaslouží. Nemějte obavy, všechno, co si naplánujete, taky zvládnete, ale podmínkou je dopřát si zdravé stravování, dostatek spánku a taky pohybu a sportu. Zkrátka žít vyváženým a zdravým aktivním stylem, nezapomínat u zajímavé práce na své tělo, které vám přece tak věrně a spolehlivě slouží. Tak si dopřejte, co potřebujete, vaše tělo si to zaslouží!

Vodnář
Karta Císařovna
je velmi důležitá hlavně pro ženy narozené ve znamení Vodnáře, protože vám ukazuje možnost brzkého otěhotnění – ať už chtěného nebo neplánovaného! Je to karta mateřství, citů a domova, takže pokud náhodou zůstanete nechtěně v jiném stavu, řiďte se při dalším rozhodování především svými pocity spíš než hlavou! Naopak, dámy, které se o potomka snaží zatím bez vytouženého výsledku, se mohou těšit, že se jim to již brzy konečně povede! Císařovna vás zároveň upozorňuje na zvýšené riziko gynekologických problémů a nutnost věnovat svému tělu po této stránce pozornost. Myslete hlavně na prevenci před nachlazením a teplé oblečení! A jak na tom budou pánové? Císařovna prozrazuje, že ženský princip ve vašem životě bude úzce souviset s vaším zdravím – ať už se jedná o ženu vašeho života, nebo o vaši vnitřní ženskou stránku. Dopřejte si dostatek domácího klidu, pohody a relaxace, nejlépe po boku své milované, budete se pak i fyzicky cítit mnohem lépe!

Ryby
Karta Páže mečů
ukazuje, že pomalu, ale jistě začínáte přicházet na kloub příčinám zdravotních těžkostí, které vás poslední dobou trápily. Díky novým informacím a podnětům se vám konečně povede udělat si v některých věcech jasno a pochopit, jaké souvislosti se skrývají za vašimi příznaky. To vám zároveň přinese možnost konečně s tím něco doopravdy účinného dělat, protože konečně budete vědět, kterým směrem se máte ve své léčbě nebo i prevenci ubírat. Budete z toho mít velmi dobrý pocit, ale zároveň to pro vás bude výzva, protože pravda je taková, že zatím jste teprve na začátku a ještě toho budete muset hodně udělat, než se dopracujete ke skutečně dlouhodobému řešení a skvělé kondici. Ale to nevadí – hlavně, že zjistíte, o co jde, a zbavíte se tak zbytečných obav a nejistoty! Když budete mít nějaké pochybnosti, neváhejte si nechat poradit od někoho, kdo s tím má zkušenosti. Může to být i jiný odborník, než doktor, ke kterému běžně chodíte, ať se dovíte taky trochu jiný pohled na věc, bude to hodně motivující.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.