Home - Články - Velký tarotový horoskop na rok 2019

Velký tarotový horoskop na rok 2019

vloženo 2. 1. 2019
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop na rok 2019

Jaký bude váš rok 2019? Kartářka vám předpověděla z tarotových karet vaši budoucnost! Přečtěte se, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Hvězda
vám do nového roku 2019 přináší novou inspiraci, motivaci, naději a cíle! Je to jedna z nejoptimističtějších karet tarotu, takže se můžete těšit na velmi příjemný a úspěšný rok. Nejdůležitější ze všeho bude, že to, co děláte, vás bude bavit, a že budete mít to správné nadšení pro věci, které děláte. Budete natolik přesvědčeni o jejich velkém smyslu, že budete všude kolem sebe o svých nových projektech, ať už pracovních nebo osobních, s nadšením vyprávět! Budete idealisté a vaše cíle budou velké a ambiciózní, ale přesto realistické a skutečně dosažitelné, a to je velmi důležité. Splní se vám sny a najdete svoji osobní cestu k úspěchu a smyslu vašeho života. A to je skvělé! Vaše ideály a inspirace se budou promítat i do vašich osobních vztahů a lásky, a bude pro vás velmi důležité cítit v nich podporu a pochopení vašeho životního partnera. Rodina bude mít radost, že jste konečně našli tu správnou cestu životem, která vám přináší úspěch a potěšení.

Býk
Karta Poustevník
prozrazuje, že v roce 2019 vás čeká hodně samoty, samostatné práce a individualistického trávení času, ale bude to příjemná samota, a to je důležité. I když nebudete mít žádnou společnost, ani vás nenapadne cítit se osaměle a smutně, naopak budete si užívat svobodu a nezávislost, které vám to přináší. Přesně to jste totiž v této době potřebovali. Už vám chyběla možnost dělat si věci po svém a odpočinout si od neustálé přítomnosti jiných lidí, takže vás potěší, že k tomu máte konečně příležitost. V kariéře se vám bude nejlépe dařit, když vsadíte na samostatnou práci místo týmové, a spolehnete se na své vlastní síly, nápady a myšlenky. Co se týče lásky, bude rok 2019 velmi klidný, a hlavně nezadaným Býkům mnoho nového nepřinese. Naučí vás ovšem užívat si výhody svobodného života, které mají taky hodně do sebe! Zadané nejspíš čeká nějaké dočasné odloučení, například kvůli pracovní cestě. Zpočátku to možná nebude příjemná představa, ale nakonec zjistíte, že to vašemu vztahu velmi prospěje, a umožní vám to vidět věci s nadhledem.

Blíženci
Karta Velekněžka
vám radí řídit se v roce 2019 hlasem své intuice, pocitů a pověstným šestým smyslem. Bude to rok, který vás přivede k mnohem většímu zájmu o duchovní věci a o všechno „mezi nebem a zemí“, než jste měli předtím. Otevře se vám zcela nová vnímavost vůči nehmotným signálům, které jste doposud příliš nepociťovali, nebo jim alespoň nevěnovali mnoho pozornosti. S vaší velkou vnímavostí bude souviset i velké bohatství mezilidských vztahů a přátelství, na které se můžete v nadcházejícím roce těšit. Lidé totiž vycítí vaši schopnost empatie a pochopení, a to je k vám bude táhnout! I v lásce pro vás začnou být důležité jiné věci než doposud, otevřou se vám nové úrovně vnímání. Začnete se například zabývat otázkou, kdy už jste se se svým protějškem potkali v minulých životech, a dostanete se na hlubší úroveň vašeho vztahu díky partnerským horoskopům. Intuice pro vás bude důležitá dokonce i v pracovní oblasti a přinese vám až překvapivé kariérní úspěchy!



Rak
Karta Král mincí
vám do nového roku 2019 přináší praktické a pragmatické smýšlení, cílevědomost a vytrvalost. Ve svém životě budete rozvážní, projevíte silnou vůli a vnitřní odolnost a budete stát nohama na pevné zemi. Díky tomu vás čekají velmi zajímavé úspěchy hlavně na materiální a finanční úrovni, víte totiž, co chcete, a umíte si za tím vytrvale a dlouhodobě jít. V kariéře se vám tedy bude velmi dařit a všichni jistě ocení, že se na vás mohou spolehnout, že tvoříte pevný bod a oporu celého týmu. Ve volném čase pak oceníte možnost načerpat energii v pohodlí svého domova s hlavně v ničím nerušeném klidu. To pro vás teď bude velmi důležité. Budete vyhledávat luxus a rádi si dopřejete příjemné smyslové požitky, které pro vás budou nedílnou součástí pořádné relaxace. V lásce budete velmi smyslní a sexualita se ve vašem životě dostane na přední místo. Ideálně ovšem se stabilním partnerem, kterému můžete ve všem stoprocentně důvěřovat, stejně jako on nebo ona vám. To ovšem neznamená, že pokud partnera nemáte, budete žít mnišským životem. Nějaký ten románek si občas taky dopřejete!

Lev
Karta Eso holí
vám v novém roce přináší ohromnou novou energii, aktivitu, nadšení a tvořivou sílu. Toužíte pracovat na nových projektech, pro které se rychle a hluboce nadchnete, ať už se jedná o projekty pracovní nebo o nějaké vaše osobní plány a výtvory. Vaše ohnivá a činorodá Lví síla bude ještě mnohem silnější než jindy, a díky tomu pro vás nic nebude nemožné, ať si to bude vyžadovat kolik chce práce, nebo ať vám stojí v cestě jakékoliv překážky. Všechno hravě překonáte, a dokonce vás to ani nebude stát mnoho námahy! V pracovní oblasti budete velmi podnikaví a pro své nápady snadno nadchnete i kolegy a dokonce šéfa. Ještě lépe se vám ovšem bude dařit v pozici podnikatele, kde je všechno pouze na vás a dokážete toho ještě mnohem více! V lásce vás bude ovládat ohnivá vášeň, můžete se tedy těšit na nějaké ty žhavé románky. Pokud jste zadaní, dočkáte se příjemného oživení a vylepšení vašeho partnerského života – hlavně v posteli, ale nejen tam, zkrátka se mezi vámi opět rozproudí energie!

Panna

Karta Síla
ukazuje, že životní síly a energie budete mít v tomto roce víc než dost – jde jen o to, jak ji co nejlépe využít! Bude to síla tvořivá, aktivní a činorodá, takže pocítíte silnou touhu pustit se do nových věcí a na něčem aktivně pracovat. Je velmi dobrá doba pro rozběhnutí nových projektů nebo taky pro dotažení těch starších k úspěšnému konci, bude si to ovšem vyžadovat hodně sebediscipliny, protože vaše pozornost bude mít sklon odbíhat od práce a zabývat se kdečím, jen ne tím, co je doopravdy potřeba! Výzvou pro vás bude pokusit se vaši mysl a tvořivé nadšení trochu zkrotit a usměrnit, což vám umožní se dlouhodobě a cílevědomě věnovat určité věci a taky něčeho dosáhnout! Ve volném čase bude vaše energie tak trochu jako utržená z řetězu – budete vyhledávat zábavu, večírky, sport, zkrátka aktivní využití času, kde si budete moct vybít přetlak energie. Taky si velmi rádi zaflirtujete nebo se necháte zlákat k milostným dobrodružstvím! I pro zadané Panny bude sexuální život velmi důležitý a bude „až“ na prvním místě!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga



Váhy
Karta Milenci
vám do roku 2019 věští buď zcela novou, velkou a intenzivní zamilovanost, nebo nějaké důležité rozhodnutí v oblasti vašeho partnerského života. Rozhodně se však tento rok ponese ve znamení lásky a všeho, co s tím souvisí! Vaše touhy po hlubokém a naplněném vztahu se konečně naplní, a budete se moct těšit z nádherného pocitu, který snad umí přenášet i hory, nebo se to aspoň říká. Láska však taky není vždy jen procházka růžovou zahradou, hlavně když musí oba partneři nějak vzájemně uvést do souladu své životy. Někdy v průběhu roku budete tedy postaveni před otázku, jestli jste kvůli svému milému protějšku udělat nějakou důležitou změnu vašeho životního stylu – může to být například stěhování! Pro mnoho Vah bude rok 2019 klíčovým v rozhodnutí vstoupit do manželství, zasnoubíte se nebo snad již i vezmete. Je však potřeba si uvědomit, jak velkou odpovědnost takové rozhodnutí přináší. Práce a kariéra budou v tomto roce až na vedlejším místě, ale i zde se připravte na nutnost dělat důležitá rozhodnutí!

Štír
Karta Osm mincí
vám přináší poklidný rok, který zasvětíte především práci a vytváření něčeho hezkého do budoucnosti. Bude se vám dařit, ale nečekejte žádné zázraky, protože všechno si budete muset poctivě odpracovat, nic nebude zadarmo. Přinese vám to ovšem velmi příjemný pocit, že jste svých úspěchů dosáhli svými vlastními sílami a že jsou tedy zasloužené. V kariéře budete postupovat kupředu postupně a spíš pomalu, ale vaše pozice budou pevné a zasloužené. Navíc budete mít radost, že za sebou vidíte hmatatelné a smysluplné výsledky. I v lásce a vztazích se vám vyplatí činorodost, trpělivost a snažení. Říká se, že na fungujících vztazích je potřeba pořád a průběžně pracovat, a ve vašem životě se vám tento přístup teď velmi osvědčí. A to nejen v partnerství nebo manželství, ale taky v rodině a vztazích s příbuznými. Lidé kolem vás ocení, že jste pro ně oporou, na kterou se mohou spolehnout. Vy si však půjdete především svojí vlastní cestou, pomalu, pracovitě a se spoustou krásných výsledků za vámi!

Střelec
Karta Deset pohárů
vám slibuje mimořádně šťastný a naplněný rok 2019, a to hlavně po stránce vztahů. Dařit se vám bude v lásce, v rodině, ale také v přátelství a dalších mezilidských vztazích. Váš domov pro vás bude klidným a pohodovým přístavem, kde budete vždy moct načerpat novou energii, užít si krásné zážitky s blízkými a dostat se do dobré nálady. Na velmi důležitém místě pro vás budou děti, ať už vaše vlastní, nebo děti někoho z vaší rodiny či přátel. Bude vás bavit věnovat se jim, vlastně to pro vás bude jedna z nejvíce smysluplných věcí v životě! Dařit se vám ovšem bude nejen v osobním životě, ale také v práci. Kolegové ocení vaši ochotu pomoct vždy, kdy to bude e vašich silách, aniž byste za to něco očekávali. Právě díky tomu se však nakonec odměny, výhod a protislužeb dočkáte! Velmi vás bude těšit sdílení s jinými lidmi, a tak si získáte pověst velkorysého člověka. Pak není divu, že se i ostatní budou podobně přívětivě a štědře chovat k vám, zasloužíte si to přece!

Váš osobní Tarotový horoskop, přímo vám na míru ZDE

Kozoroh
Karta Blázen
vám do roku 2019 věští mimořádně zajímavé události a zcela nové zážitky, podněty a dobrodružství! Budete k tomu ovšem potřebovat trochu odvahy vystoupit konečně ze zajetých kolejí a zkusit dělat věci jinak – bez konvencí, předsudků a zbytečných obav, zkrátka svobodně! Tak jako je Blázen na kartě bezstarostný, a díky jeho dětské nevinnosti ho Štěstěna ochraňuje přede vším špatným, můžete si i vy nyní dovolit bezstarostný přístup k životu, protože máte čisté úmysly. Již dlouho toužíte po změnách a stereotyp vás ubíjí, tak proč si nedopřát splnění svých snů? Může to být například cestování, změna práce, nové a zajímavé koníčky, nebo zkrátka cokoliv, co vám doposud připadalo až příliš bláznivé, ale ve své podstatě vás to velmi lákalo. Pokud jste nezadaní, můžete se těšit, že na této nové cestě životem se krásně zamilujete do velmi zajímavého a inspirativního člověka! I zadaným se ovšem vyplatí vybočit na chvilku ze všedních kolejí a podniknout se svojí láskou něco neobvyklého, tyto zážitky vás velmi sblíží!

Vodnář
Karta Tři poháry
vám věští velmi příjemný rok 2019, když si konečně budete moct užívat život naplno a dopřát si spoustu toho krásného a příjemného, co jste si doposud z jakýchkoliv důvodů odříkali. Dlouho jste pracovali na dosažení nějakých vašich cílů, teď se vám to povedlo, nebo se brzy povede, takže je čas slavit a užívat si své úspěchy, vychutnávat si plody své práce. Bude to někdy snad až trochu opojné, ale přesto zůstanete stát nohama na pevné zemi a odoláte například pokušení začít nadměrně utrácet nebo oddat se nezdravému životnímu stylu. Kolem sebe budete mít spoustu příjemných lidí, se kterými se budete cítit dobře, ať už jsou to přátelé nebo kolegové, a z toho budete mít velkou radost. Zlepší se i rodinné vztahy a konečně se dočkáte ničím nerušené spokojenosti u vás doma. Příjemné období vás čeká i v lásce, a pokud jste nezadaní, bude vás bavit občas si trochu zaflirtovat, nemusí se jednat vždy o vážné seznamování. Život přece nabízí spoustu krásných možností, takže si ho budete užívat s lehkostí a elegancí.

Ryby
Karta Mírnost
ukazuje, že rok 2019 bude pro vás krásný, příjemně klidný, ale přesto důležitý. Věci se budou hýbat kupředu pomalým a nenásilným tempem, ale přesto se toho během těch dvanácti měsíců stihne hodně změnit směrem k lepšímu. Malými a citlivými krůčky se budete posunovat kupředu na cestě ke svým velkým cílům. Vždyť jako něžné a trpělivé Ryby velmi dobře víte, že není potřeba tlačit na pilu, ale že mnohem lepší výsledky člověk v životě dosáhne tehdy, když nikam nespěchá a nechá věcem jejich čas. Velmi příjemné pro vás budou vztahy, nejen láska a partnerství, ale všechny mezilidské vztahy s lidmi kolem vás. Díky tomu, že umíte projevit pochopení a vrozenou empatii budete všude oblíbeni, ať už v kruhu přátel nebo na pracovišti. Přichází rok, ve kterém si konečně odpočinete od stresu a hektického životního tempa a budete si moct vychutnávat drobné radosti a pomalejší, klidný životní styl. V harmonické atmosféře spolupatřičnosti a vzájemného pochopení se vám bude všechno v životě dělat mnohem lépe, jak práce, tak i vaše osobní aktivity a plány!

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.