Home - Články - Velký podzimní tarotový horoskop lásky 2018

Velký podzimní tarotový horoskop lásky 2018

vloženo 5. 9. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký podzimní tarotový horoskop lásky 2018

Jak se na podzim lépe zahřát, než v náručí milovaného protějšku! Tarotové karty vám prozradí, na co se můžete v této sychravé roční době v lásce těšit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Poustevník
vám na letošní podzim zrovna příliš velké naděje nepřináší – budete si muset uvědomit, že i samota má své kouzlo, a naučit se užívat si výhody single života. Pokud jste zadaní, čeká vás nejspíš nějaké dočasné odloučení, například z důvodu delší služební cesty nebo stáže jednoho z vaší dvojice. Nezadaní teď mají vyhlídky spíš na udržení tohoto stavu než na nějaké seznámení, ať už je řeč o vážném vztahu nebo jen o krátkém románku – ani jedno vám teď hvězdy nedopřejí! Může to znít pesimisticky, ale opak je pravdou, protože právě samota je to, co teď potřebujete. Konečně si odpočinete od nutnosti pořád se někomu přizpůsobovat a budete si moct dopřát klid a luxus být zkrátka sami sebou, dělat cokoliv, na co máte chuť, a žít si svůj vlastní život. Jen je potřeba naučit se vnímat samotu pozitivně a vnímat ji jako výhodu, nikoliv jako nepříjemnou osamělost. Nebojte se, vaše láska si vás najde a samota se dřív nebo později skončí, jen na to zrovna teď není ta správná doba. To, co si teď potřebujete zažít, je právě být sami!

Býk
Karta Královna mincí
je kartou hojnosti, věrnosti, pohodlí a naplňujícího rodinného života. A přesně tak nějak si jako Býci představujete skutečné rodinné štěstí, po kterém v hlubinách své duše toužíte. Tarot má tedy pro vás víc než dobré zprávy – vaše sny se splní a dočkáte se toho, co jste si přáli! Nezadaní konečně zjistí, kdo je ten pravý partner, se kterým si umíte představit společný život, chcete s ním sdílet společnou domácnost a rodinný život. Zadaní prohloubí svůj vztah a dočkají se velmi příjemného, krásného a naplňujícího období, kdy si budete společně užívat život se všemi jeho krásnými stránkami v klidu, aniž by vás cokoliv vyrušovalo. Společný domov bude ve vašem partnerském vztahu tématem číslo jedna, kterému budete věnovat maximální pozornost a investovat do něj energii, čas i peníze. A vyplatí se vám to! Skvělé bude, že se na svůj protějšek budete moct spolehnout a stoprocentně mu ve všech ohledech věřit, ať už se znáte dlouhá léta nebo teprve krátce. Po boku partnera si budete užívat nádherný pocit bezpečí a jistoty!

Blíženci

Karta Devět pohárů
vám přináší krásné a příjemné období, kdy si budete užívat všechno, co vám láska nabízí, naplno a s radostí. Po svém boku budete mít velmi příjemný protějšek, se kterým se budete cítit skvěle, který vám dá najevo své city a bude vás rozmazlovat. Může to být někdo úplně nový, ale také člověk, kterého již znáte, nebo taky váš stávající partner, který se vám ukáže v úplně novém světle! Klapat vám to bude jak v běžném životě, tak i v posteli, na jednu věc byste si však přece jen měli dávat pozor – raději se nepouštějte do zbytečného řešení komplikovaných záležitostí vašeho života! Teď to totiž nijak nehoří, a mohli byste tím jen zbytečně narušit příjemnou atmosféru pohody a radostného užívání si života, která mezi vámi bude jinak panovat. Budete toho dostávat víc než dost, tak nechtějte ještě víc, a hlavně nežádejte nemožné. Váš protějšek je skvělý takový, jaký je – a kdyby se vám ta nebo ona drobnost na něm nelíbila, jiný už stejně nebude, takže to vůbec nemá smysl řešit!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Rak
Karta Tři mince
je kartou dílčích úspěchů a dosažení něčeho, o co jste se dlouhou dobu snažili. Připomíná vám, že na budování vztahu je potřeba pracovat, a že tato námaha se vyplácí a přináší své ovoce. Nezapomínejte však na to, že nejste v cíli a že pořád je potřeba na něčem pracovat, o něco se snažit a něco společně vytvářet, aby měl váš vztah perspektivu do budoucna. Dobře víte, že to není tak jednoduché, že se člověk zamiluje, a pak už jde všechno samo i bez vašeho přičinění. Pokud jste nezadaní, snad se vám právě teď povede konečně zaujmout vysněný protějšek a získat si jeho přízeň – to však není konec, ale naopak právě teprve začátek! Zadaní Raci zas vyřeší nějaký partnerský problém a posunou se společně na novou a hlubší úroveň vztahu – ale to ani náhodou neznamená, že teď je již všechno vyřešeno. Snažit se je zkrátka potřeba pořád, a snad i o to více, čím delší dobu již spolu jste. Vybudovali jste si totiž již základy, na kterých je radost dál stavět a má to smysl!

Lev

Karta Královna pohárů
je velmi silnou kartou lásky, něhy a hlubokých citů – především v jejich typicky ženské, pasivní, přijímající a pečující podobě. Ženský princip v lásce teď bude důležitý nejen pro dámy, ale také pro pány narozené ve znamení Lva. Někdy není potřeba se o nic aktivně s snažit, za nic bojovat ani nic prosazovat, ale zkrátka jen dávat protějšku najevo svoji milující přítomnost, pochopení a přijmout ho s láskou takového, jaký doopravdy je, bez nároků, požadavků a podmínek. To je klíčem k opravdu hluboké, skutečné a nezištné lásce! Nejsou potřeba žádná velká slova, a už vůbec ne gesta a pózy – stačí pouze láskyplné objetí, polibek nebo pouze dát najevo, že při tom druhém stojíte a podporujete ho. Možná to pro vás jako pro aktivní, ohnivé a sebevědomé Lvy bude něco trochu nového, ale právě tento přístup k lásce a vztahům se vám teď vyplatí rozvíjet, protože do vašeho života přinese nečekané nové vnitřní bohatství a do srdce skutečné, hluboké a dlouhotrvající štěstí!

Panna
Karta Rytíř mincí
ukazuje, jak důležitá teď pro vás bude v lásce spolehlivost, odpovědnost, stabilita a věrnost. Jako zemské znamení Panny umíte ocenit právě tyto hodnoty, pro někoho snad příliš praktické nebo dokonce až přízemní, pro vás všem nesmírně důležité. Vždyť k čemu by vám byla láska či zamilovanost, pokud byste se na svůj milý protějšek nemohli za každých okolností spolehnout a dát mu stoprocentní důvěru? Případné nápadníky s převahou vzdušného živlu, kteří budou na váš vkus až příliš nestálí, přelétaví a plní prázdných řečí tedy raději pošlete do patřičných mezí a budete si k sobě hledat někoho, kdo splní vaše představy. Na oplátku mu pak i vy můžete nabídnout stejnou spolehlivost a věrnost. Témata, jako je stabilita a možnost jeden druhému zcela věřit ve všech praktických záležitostech se otevřou i v dlouhodobých partnerských vztazích. Budete cítit potřebu si tyto věci s partnerem opět jednou ujasnit a přesvědčit se o tom, že se mezi vámi skutečně nic nezměnilo a můžete si být navzájem pevným bodem a oporou v životě.

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Váhy
Karta Pět mečů
vás upozorňuje, že budete mít v lásce sklon k negativnímu a pesimistickému myšlení i se všemi jeho neblahými důsledky. Kdo totiž uvažuje o nepříjemných věcech a má černé myšlenky, ten si je v konečném důsledků také podvědomě přivolává. Když budete pořád myslet na své obavy, že vás vaše nová známost zradí nebo podrazí, je velká šance, že si k sobě skutečně přitáhnete nečestného a nespolehlivého člověka, čímž se pak vaše pochybnosti bohužel ještě více prohloubí. Je to tak trochu začarovaný kruh, takže je lepší do něj raději vůbec nevstoupit nebo si co nejdřív tyto negativní myšlenky uvědomit a neživit je v sobě. Zkuste začít trochu více důvěřovat, méně přemýšlet nade vším špatným, co by se teoreticky mohlo stát, a pak se na vás konečně usměje skutečná a hluboká láska, kde už na nějaké vzájemné využívání nebo něco podobného nebude moct být ani pomyšlení. Tak co, zkusíte to? Chce to zpočátku trochu sebekontroly a snažení, prolomit tento negativní vzorec myšlení, ale když jednou začnete, pak už to půjde samo!

Štír
Karta Čtyři poháry
vám ukazuje vidinu něčeho, co je možná vaším tajným snem, ale v realitě se to nemůže nikdy uskutečnit. Vy však máte sklon věnovat těmto vzdušným zámkům až příliš velkou pozornost a nevšímat si to krásné, co máte nebo můžete mít v reálném světě! Může se jednat o různé věci – například o vysněný protějšek, který vás odmítá, o tajný sen, že se váš partner v něčem změní, i když byste měli dobře vědět, že to nejde, nebo taky o nenaplněné touhy, sny a fantazie v oblasti erotiky a sexu. Přitom jste na tom ve skutečnosti v lásce velmi dobře – máte partnera, se kterým si ve většině věcí rozumíte, nebo jste sice nezadaní, ale na nezájem opačného pohlaví si rozhodně stěžovat nemůžete, takže je z čeho vybírat! Jde jen o změnu přístupu a optimističtější pohled na život a lásku. Je zbytečné snít o tom, co je nemožné, a konec konců – kdyby se to i náhodou uskutečnilo, nejspíš by vám to přineslo jen velmi krátkodobé a povrchní štěstí. To skutečné se totiž ukrývá někde úplně jinde!

Střelec

Karta Pět holí
vás upozorňuje na určitý konflikt a neshody v lásce, kde si každý ze dvojice stojí nekompromisně za svým, a to mezi vámi vyvolává atmosféru neustálého napětí, přetahování se o to, kdo má pravdu, nebo možná dokonce až otevřeného boje. Zkrátka nic příjemného, po čem by člověk toužil! Nehraje přitom žádnou roli, jak dlouho se již znáte a odkdy trvá váš partnerský vztah – na bitevní pole se můžete snadno dostat již v období námluv, jakkoliv to zní podivně a neobvykle. Přesto však bude síla vaší vzájemné přitažlivosti v převaze, takže tyto hádky, v podstatě jen o maličkosti, vás nemohou rozdělit nebo zabránit dalšímu sblížení. Budou to ovšem nepříjemné žabomyší války a asi jediná cesta ven je domluvit se na nějakém rozumném kompromisu. Připravte se ovšem na to, že vašemu protějšku se v této chvíli příliš nebude chtít ustupovat a slevovat ze svých přání – budete to muset být vy, kdo udělá první krok a přistoupí i na něco, co není zcela podle vašeho gusta. Stojí to ovšem za to, a pozdější vývoj situace vám to ukáže ještě víc!


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.


Kozoroh

Karta Osm mincí
vám připomíná, že na budování lásky a partnerského vztahu se vyplatí cílevědomě pracovat – pouze zamilovanost k dlouhodobému štěstí zkrátka nestačí! Jako příslušníci znamení zemského živlu, mezi která Kozoroh patří, to však velmi dobře víte, a proto vám nedělá žádný problém věnovat vašemu partnerskému svazku energii a cílevědomé snažení. Důležité to bude jak v začátcích nového vztahu, tak i pro dlouhodobé partnery nebo manžely. Budete věřit tomu, že vaše láska má perspektivu a že se vyplatí do ní investovat svoji námahu a čas – a to dokonce i v těch chvílích, kdy věci nevypadají zrovna nejrůžověji, a jiné znamení by mohlo třeba zapochybovat, jestli je to skutečně ten pravý nebo ta pravá. Později se dovíte, jak moc to váš partner oceňuje, a pochopíte, že právě váš pozitivní a konstruktivní přístup vám pomáhá překonat těžkosti, které se dřív nebo později objeví v každém vztahu. Pro svůj milý protějšek budete zkrátka pevnou a spolehlivou oporou, a to si na vás bude dlouhodobě vážit a obdivovat!

Vodnář
Karta Deset pohárů
je příslibem velkého štěstí, naplnění vašich snů a příchodu krásného harmonického období po boku člověka, kterého skutečně hluboce milujete a na kterého se můžete spolehnout. Budete cítit jistotu, že právě s tímto člověkem chcete mít rodinu a sdílet společný domov, že je to zkrátka ten pravý a spolehlivý partner pro vážný a dlouhodobý vztah, co o některých jiných vašich minulých známostech rozhodně říct nelze! I když většinou patříte jako Vodnáři spíš mezi nezávislé individualisty, kteří si jdou v životě za svými ideály a sny, teď se po boku toho správného člověka ukáže i jiná vaše stránka osobnosti, a to je touha sdílet svoji radost s ostatními, dělat něco pro ně a neobvykle silná touha po šťastném rodinném životě. A kde takového skvělého partnera hledat? Pokud jste zadaní, je docela pravděpodobné, že už jste ho našli, akorát jste doposud neměli příležitost poznat všechny stránky jeho nebo její osobnosti, což vás nakonec mile překvapí. No a pokud jste nezadaní, věřte tomu, že až ho potkáte, budete si tím jistí!

Ryby
Karta Čtyři hole
vám v lásce přináší příjemný pocit jistoty a stability, který jste již potřebovali. Konečně se věci ujasní, rozvířené energie se zklidní, ale zároveň bude mezi vámi a vaším protějškem pořád panovat silná vášeň a jiskření jen v tom nejlepším smyslu slova. Na praktické každodenní úrovni si však konečně budete moct oddechnout a prohlásit, že máte ujasněné, co oba dva chcete, že jste našli kompromisy a vytvořili si své společné plány, které postupně začínáte uskutečňovat. Bude se vám v tom dařit, a to je dobrý důvod k oslavám a zkrátka k radosti ze života, kterou budete jako dvojice sdílet i s vašimi společnými přáteli. Nezadané Ryby konečně získají jistotu v zajímavé nové známosti a bude se to vyvíjet velmi slibně a nadějně. Zdá se, že konečně najdete člověka, který má o životě stejné představy jako vy, a můžete díky tomu společně tvořit něco krásného, z čeho budete mít radost nejen vy oba, ale taky vaše okolí, přátelé, rodiny a spousta dalších lidí!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.