Home - Články - Jaké předměty ve škole mají v oblibě děti podle znamení zvěrokruhu?

Jaké předměty ve škole mají v oblibě děti podle znamení zvěrokruhu?

vloženo 3. 9. 2018
čas čtení: 4 minuty

Jaké předměty ve škole mají v oblibě děti podle znamení zvěrokruhu?

Dospělí si připomenou svá studijní léta, a dokonce se mohou o kousek přiblížit pomocí znamení zvěrokruhu svým ratolestem. Možná se dozví, co od svých potomků očekávat. Reagují na přísný režim, soutěživost anebo na volný styl učení? Hvězdy napoví!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zrozenci Berana se nebojí s ostatními soutěžit. Moc rádi se učí novým věcem, ale na druhou stranu nevydrží dlouho na jednom místě a dodržování pravidel je jim cizí. Ničím výjimečným není poznámka. Pokud se však dokážou plně soustředit, vynikají v matematice a fyzice. Osloví je zeměpis, dějepis a cizí jazyky. Sport je pro ně vším.

Býk
Školáci narození ve znamení Býka patří k houževnatým, spolehlivým a poslušným. Nezvládají však rychlý způsob probírání látky. Potřebují o všem déle přemýšlet. Nakonec si zapamatují každičkou větu. Jen pozor na tvrdohlavost Býka, potřebuje logické odpovědi. Příkazy nesnáší, zato miluje přírodní vědy, ekonomii, estetiku a hudbu.

Blíženci

Pro děti zrozené v Blížencích je typická bystrost, zvídavost, ale také nesoustředěnost. Nic se jim nemusí dlouho vysvětlovat a bez potíží zvládají i zájmové činnosti. Kamenem úrazu je jejich nadměrná výřečnost. Blíženci mají mnoho kamarádů, ale rovněž se jim nechce ráno vstávat. Nade vše zbožňují cizí jazyky a zeměpis. Často jsou drzí.

Rak
Pro citlivé Raky je čas od času všechno těžké. Nedej bože, když se stanou terčem posměchu. Velmi zle snáší špatné známky a mnoho kamarádů také nemají. Raci jsou chápaví, ale postupují pomaleji. Většinou se uchýlí k estetickým oborům. Ohromí bujnou představivostí a skvělou pamětí. Vše si musí stále opakovat. Baví je historie i matematika.



Lev
Školáci Lvi jsou průbojní a občas si myslí, že toho vědí více než jejich učitel. Na první pohled zaujmou svým vystupováním a oslní i charisma. Vždy musejí být středem pozornosti a neradi plní úkoly, které jim nejsou po chuti. V partě patří k vůdcům, kteří jsou vtipní a chytří. Zájmy Lvů jsou všestranné. Nejvíce tíhnou ke sportu a přírodě.

Panna
Zrozenci Panny nemívají ve škole velké problémy s učením, protože se pyšní přirozenou inteligencí a smyslem pro detail. Ano, již od dětství. Oslňují známkami a dobrou připraveností. Jen kritika je pro ně nesnesitelná. Panny dokážou poslouchat a poctivě se učit. Milují především matematiku, fyziku, přírodopis a estetické vědy.

Váhy
Děti Váhy patří v kolektivu k nejoblíbenějším, protože neublíží ani mouše. Od mala prahnou po spravedlnosti. Nesnesou hádky a rvačky. Se známkami to není špatné, ale často váhají s odpovědí. Na Váhy se může učitel spolehnout, ocení jejich zvídavost, velký rozhled a pořádek. Není divu, že děti ve Vahách přitahují humanitní obory, společenské vědy a estetika.

Štír
Pro školáky Štíry je synonymem vnímavost, bystrost a hloubavost. Občas se mohou i flákat. Neustále přemýšlejí nad tím, proč je to právě tak. Dokážou se zastat slabších, ale křivdu sami neodpustí. Štír nesnese příkazy a autorita je mu na obtíž. Lákají ho tajemné a zakázané věci, a proto tíhne k fyzice, chemii, biologii a dějepisu.



Střelec
Dítě Střelec je spíše nesoustředěné a učení ho nebaví. Raději by lítalo někde venku anebo na hřišti. Autority nechce poslouchat a porušuje pravidla. Učitelé k němu musí být přísní a neústupní. Nedokáže posedět na jednom místě a rádo zkoumá záhady. Prahne po logickém vysvětlení. Osloví ho cizí jazyky, sport a humanitní vědy.

Kozoroh
Trpělivost, vytrvalost a pevná vůle dětí Kozorohů je obdivuhodná. I když něco hned nepochopí, dokážou se to naučit. Rády se zajímají o věci pro dospělé a často bývají předčasně vyspělé. Učitelé se na ně mohou spolehnout pro zodpovědnost a organizační schopnosti. Samotářský a vážný Kozoroh moc kamarádů nemá, raději čte knihy a učí se prostě všechno.

Vodnář
Školáci Vodnáři hned upoutají originalitou, bystrým myšlením a nevšedními zájmy. Určitě je stereotypní učení nebaví a vyznávají netradiční metody. Vodnáři mají ohromné sny, které je odvádí od soustředění. Učitelé jsou z nich mnohdy nešťastní, ale bravurně zvládnou matematiku, historii, cizí jazyky i humanitní vědy.

Ryby

Rybičky školou povinné mají obrovskou představivost, která jim může uškodit. Na druhou stranu jsou vždy po ruce kamarádovi a mají pro všechny pochopení. Potřebují však individuální přístup. Děti často neví, co je baví, proto vyzkoušejí spoustu zájmů. Učitele potěší díky poslušnosti, manuální zručnosti a uměleckým vlohám.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.