Home - Články - Týdenní čínský horoskop 3. - 9. září

Týdenní čínský horoskop 3. - 9. září

vloženo 3. 9. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 3. - 9. září

Čekají vás nečekané trable v lásce, nebo se budete s vaší drahou polovičkou vznášet k milostným výšinám. Budete překypovat optimismem a energií? Chcete vědět, zda je správný čas na změnu zaměstnání? Přečtěte si v čínském horoskopu, co vás tento týden čeká.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku září zažíváte na pracovním poli hotové žně. V uplynulých týdnech jste nelenošili a jak se zdá, teď přichází zasloužená odměna. Ačkoliv máte plnou hlavu kariéry, nezapomínáte ani na sliby dané svým nejbližším. Díky tomu se... VÍCE ZDE!

Buvol
Máte rádi ve věcech jasno, proto vás okolní dění znejišťuje. Snažíte se číst mezi řádky a rozkrývat záhady, ale hvězdy jsou neústupné. Příjemnější klima nabízí rodinný život i setkání s přáteli. Jejich okruh se na začátku měsíce může... VÍCE ZDE!

Tygr
Milí Tygři, lámete si hlavu s tím, co přinese začátek školního roku? Vesmír slibuje zajímavá setkání i možnost nové lásky pro nezadané šelmičky. Vy ve vztahu byste se při seznamování měli držet zpátky. Jste okouzlující a někdo by... VÍCE ZDE!

Zajíc
Hlavním zářijovým tématem se stane vzdělání a rozšiřování kvalifikace. Cítíte, že jste ustrnuli na místě a potřebujete na sobě zapracovat. Díky vesmírné konstelaci prahnete po vědění i v ostatních oblastech, jako je láska či rodinné... VÍCE ZDE!



Drak
Draci si na začátku měsíce lámou hlavu s milostným trojúhelníkem. Mnohdy stačí, když jste na celou záležitost dva a vy nevíte, zda v současném vztahu setrvat, nebo se porozhlédnout jinde. K nevěře se hvězdy staví odmítavě. Nechcete-li ztratit... VÍCE ZDE!

Had
Do života Hadů vstoupí Černá Luna, která připomene nedořešené závazky z minulosti. Máte štěstí, tentokrát je v roli vašeho souputníka a mnoho starostí vám ulehčí. Důležitým tématem je také studium. Vyplatí se přidat plyn a využít vesmírnou... VÍCE ZDE!

Kůň
Milí Koně, jak se říká, na každém konci je krásné, že něco nového začíná. Mějte to na paměti ve chvíli, kdy vám není zrovna do zpěvu. Zářijový start totiž značí zásadní proměny, které v první fázi nemusí být příjemné. Ve vzduchu visí zejména... VÍCE ZDE!

Koza
Zářijový start nese skvělou novinku v první řadě pro nezadané Kozy! Těm vesmírní velikáni slibují setkání se spřízněnou duší. V totemu se ukazuje možná nevěra, kdy myšlenka na ni vás provází po celý měsíc. Udržíte-li ji v rovině... VÍCE ZDE!



Opice
Jindy rozverné znamení Opice bude mít na začátku školního roku hlavu plnou starostí. Procházíte obdobím zkoušek, z nichž vyjdete jako zocelená osobnost. Velkou pomoc představuje harmonické rodinné zázemí i dobří přátelé. Jestliže jste... VÍCE ZDE!

Kohout
Kohouti vyhlíží úspěšný týden, kdy se v práci radují z jedné zajímavější nabídky za druhou. Díky tomu můžete přinést finance navíc do rodinného rozpočtu. O poznání horší bude situace v lásce. Nejste schopni přijít na to, co stojí za neutěšenou... VÍCE ZDE!

Pes
Od přírody patříte mezi znamení, která si lebedí v domácí pohodě. Proto se vám atmosféra v rodinném kruhu nebude zamlouvat. Jistý příbuzný se příliš angažuje ve vašem soukromí a zasloužil by přes prsty. Snažíte se ho taktně upozornit, že tudy cesta... VÍCE ZDE!

Vepř
Milí Vepři, na začátku měsíce musíte počítat s napjatou atmosférou ve vztahu, kterou z velké části můžete ovlivnit. Nemusíte se pasovat do role ublíženého, mnohem moudřejší bude ukázat přívětivou tvář. Zpětně pochopíte, že vlastní názor můžete... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.