Home - Články - Velký květnový tarotový horoskop lásky 2016

Velký květnový tarotový horoskop lásky 2016

sdílet článek na facebooku
vloženo 28. 4. 2016

Velký květnový tarotový horoskop lásky

Je tady květen – čas lásky! Chcete vědět, co vás v lásce čeká a nemine? Magické tarotové karty vám to prozradí!



Beran
Karta Devět pohárů znamená naplnění vašich přání a tužeb! Můžete se těšit na opravdu nádherný jarní měsíc plný lásky a krásných milostných zážitků! Ať už jste zadaní nebo zatím toho pravého či tu pravou jen hledáte, tarot vám věští, že radovánky lásky vás v nejbližších týdnech rozhodně neminou!
Ale pozor – poselství této karty vám totiž přináší nejen krásné naděje a přísliby, ale také drobné varování. A to zní – nezabývejte se příliš brzo se svým miláčkem vážnými záležitostmi a životními problémy. Někdy se sice říká, že není dobré držet je pod pokličkou, ale ve vašem případě by tam zatím ještě měly zůstat. Kdybyste je začali rozebírat a trvali na tom, že budete rozebírat věci, které není snadné vyřešit, mohou zbytečně mezi vámi vznikat třecí plochy. A to by byla škoda, protože by vám mohly narušit krásnou májovou romantiku! Raději se tedy soustřeďte na to dobré a krásné a užívejte si to naplno!

Býk
Karta Císařovna vám přináší krásnou věštbu naplněné, klidné a harmonické lásky! Se svým protějškem budete uvažovat o založení rodiny, pořízení dalšího potomka nebo o vylepšení vašeho domácího hnízdečka. O společné rodině budou aspoň tajně snít dokonce i ti Býci, jejichž milostný vztah je zatím teprve v začátcích – a to je skvělý signál, protože to znamená, že to spolu myslíte skutečně vážně!
Pro dámy narozené ve znamení Býka je tento měsíc velmi příznivý pro početí – karta Císařovna je totiž nejsilnější kartou mateřství! Pokud tedy sníte o děťátku, není na co čekat! Pro pány narozené v Býku je zas tato karta signálem, že byste neměli podceňovat touhu vaší partnerky po rodinném zázemí a domácím životě. A pro obě pohlaví platí, že svůj volný čas ve dvou byste se měli snažit co možno nejvíce trávit v klidu vašeho domácího krbu. Tam se totiž budete spolu cítit nejlépe a nejspokojeněji – a nejlépe si společné chvilky užijete!

Blíženci
Karta Vůz vám prozrazuje, že šťastná a naplněná láska si vyžaduje z vaší strany trochu pozornosti. Bude potřeba držet určité věci pod kontrolou. Je potřeba, abyste vždy přesně věděli, co a proč děláte a nenechali se zviklat náhlými emocemi a náladami – pak byste totiž mohli snadno udělat chybičky, které byste si u protějšku jen těžce žehlili! A to by byla škoda, zvláště když se tomu můžete tak snadno vyhnout!
V květnu se setkáte se situacemi, které pro vás budou poměrně náročné na zvládnutí – ale nebojte se jich. Budete muset udržet rovnováhu mezi dvěma věcmi, které vás budou táhnout různými směry – na jedné straně bude vaše láska, na druhé třeba vaše zaměstnání, vaši rodiče, vaši přátelé nebo něco podobného. Bude si to vyžadovat jistou dávku šalamounské moudrosti, aby nevzniklo žádné faux pas – ale nebojte se, určitě se vám to povede a všechno dobře dopadne!



Rak
Karta Královna holí značí silný a energický ženský element – pokud jste žena narozená ve znamení Raka, bude se po vás tento měsíc vyžadovat, abyste se v partnerském vztahu chovala rázně, rozhodně a měla všechno pod svojí kontrolou! Naopak, pánové narozeni v Raku raději nechají své partnerce volné pole působnosti v rozhodování o společných záležitostech a budou si užívat, že nemusí nic moc dělat!
Tyto tendence se projeví hlavně v případě, že spolu sdílíte společnou domácnost – v tom případě bude naprosto jasné, že první housle zde hraje paní domu a může naplno realizovat své představy o tom, jak vytvořit svému miláčkovi krásné hnízdečko lásky! Drobnou komplikaci však může Královna holí přinášet do začínajících partnerských vztahů. V tom případě by si měly dámy Račice dávat pozor, aby si jejich nadějný protějšek nezačal myslet, že ho chtějí mít pod pantoflem! A muži Raci by se zas neměli příliš iniciativní slečny zbytečně leknout!

Lev

Karta Sedm mečů vás upozorňuje, že láska a vypočítavost v žádném případě nejdou dohromady! Ať už si to uvědomujete nebo nikoliv, máte sklon více nebo méně kalkulovat, co se vám v milostném vztahu vyplatí a nevyplatí udělat, abyste nakonec dosáhli svého. Pokud vám jde jen o krátký jarní románek, může to fungovat – ale jestliže toužíte po dlouhodobém a vážném vztahu, pak si na takové jednání dávejte velký pozor. Z vaší strany je to nejspíš jen podvědomé, ale pozornosti vašeho protějšku to neunikne. A nechcete přece, aby si myslel, že ho chcete pouze využívat!
Rozhodně nebude na škodu, když se v záležitostech lásky budete více řídit svými pocity a rozum odsunete až na vedlejší kolej. Když totiž budete nad věcmi příliš přemýšlet, pak se snadno ztratí veškeré kouzlo spontánní romantiky. Pokud se tedy přistihnete třeba při úvahách, jestli není váš dáreček pro vašeho miláčka příliš drahý a jestli se vám to nějak vrátí, rychle si tyto myšlenky zakažte!

Panna
Karta Věž vám přináší poselství, které může být poněkud ošemetné – to si řekněme na rovinu! Ale nelekejte se zbytečně, všechno nakonec dobře dopadne, i když to může chvílemi vypadat komplikovaně! Věž vám totiž věští, že vaše jistoty se náhle a nečekaně rozpadnou a vy se budete muset vypořádat s novou situací, která však bude v konečném důsledku ještě lepší než ta předchozí – jen je potřeba se k tomu dopracovat!
Pro Panny, které mají pochybnosti o svém partnerském vztahu, je to jasný signál – přestaňte držet téma možného rozchodu pod pokličkou! Pokud tento zásadní rozhovor nenakousnete vy, udělá to váš partner. Ale pozor, výsledek může být úplně jiný, než čekáte! Ostatní Panny by se zas měly připravit na zatěžkávací zkoušku svého milostného vztahu. Budete se muset společně vypořádat s nějakým nečekaným problémem, ať už bude souviset s prací, rodinou nebo něčím jiným. Bude to znamenat narušení vašich společných zvyklostí, ale nakonec to bude překvapivě přínosné!



Váhy

Karta Král pohárů značí silný, láskyplný a ochranitelský element – skutečného gentlemana, který pro svoji dámu udělá první a poslední! Pro pány narozené ve znamení Vah je to jasný signál o tom, že přesně takového člověka potřebuje vaše polovička mít po svém boku. Měli byste se proto snažit co možno nejvíce jí projevovat něhu, ať už různými romantickými gesty nebo tím, že ji budete všemožně ochraňovat před nástrahami a nesnázemi, které na ni číhají.
Dámy ve Váhách budou zas přesně takové typy mužů přitahovat! S radostí si proto zahrajete na křehkou květinku, kterou je potřeba chránit a hýčkat. Nejraději byste se ocitly v romantických dávných časech rytířů a trubadúrů. Pro obě pohlaví pak platí, že na milostné sbližování byste rozhodně neměli spěchat a měli byste si dát načas. Dokonce i v dlouhodobých vztazích neuškodí a dodá jim jiskru, když si opět na nějakou dobu zkusíte obnovit kouzlo platonické zamilovanosti!

Štír
Karta Král holí nese poselství silného a bojovného mužského elementu – přesně takoví muži teď budou mít pro všechny Štírky největší kouzlo, a vůbec vás nebude trápit, že je to třeba trochu macho! Pánové narozeni ve Štíru zas budou mít potřebu hrát ve vztahu první housle a přiznejte si to, možná si i před partnerkou trochu dokazovat svoji chlapskou sílu a dominanci!
Vztah silného a razantního muže a jemné pasivní ženy samozřejmě má hodně do sebe a naplňuje tradiční archetypální představy o lásce – na jednu věc byste si však měli dát pozor! V žádném případě nelze tolerovat, když si muž dovolí vztáhnout ruku na ženu, ať už by k tomu měl jakýkoliv důvod. Pokud si tedy, milé Štírky, všimnete, že váš protějšek má násilnické sklony, rychle berte nohy na ramena, jakkoliv vám bude jeho mužnost imponovat! Věřte tomu, že opravdu silný muž, který stojí za vaši lásku, nemá nikdy potřebu projevovat se tímto způsobem!

Střelec
Karta Milenci vám přináší velkou lásku, která téměř převrátí váš život vzhůru nohama! Jako Střelci jste totiž zvyklí na svoji svobodu a rádi si držíte vlastní prostor pro své koníčky a přátele. Teď se ve vašem životě najednou objeví někdo, ke komu budete přechovávat tak silné city, že byste se snad byli ochotni této svobody kvůli němu vzdát. A to je už co říct! Pro některé Střelce to bude úplně nový partner, snad velká láska na první pohled! Ale klidně to může být i váš stávající protějšek, se kterým se již znáte nějaký ten pátek. Teď se však některé okolnosti změní a donutí vás k rozhodnutí, které bude závažné a odpovědné – a bude ve jménu lásky!
O co se bude přesně jednat? Může to souviset například se společným bydlením, které vám přinese nové závazky s nutností se kvůli partnerovi přestěhovat, změnit práci nebo omezit trávení volného času s přáteli. Může se jednat i o otázku, jestli jste připraveni na závažný a odpovědný úkol rodičovství!


Kozoroh
Karta Sedm pohárů vám připomíná starou pravdu, že kdo vybírá příliš dlouho, může nakonec přebrat! Dávejte si tedy pozor, aby to nebyl váš případ! Zřejmě jste nebo brzy budete v situaci, kdy se budete rozhodovat mezi více než jedním partnerem. Budete přitom mít pocit, že každého z nich si můžete snadno omotat kolem prstu, a tím pádem že je konečné rozhodnutí pouze na vás! Ale pozor – je to jen iluze, skutečná pravda je jinde! Ne každý zájem opačného pohlaví o vaši osobu je totiž upřímný a vážný! Pokud bude vaše sebevědomí příliš vysoké, může se vám snadno stát, že nerozvážně odkopnete nápadníka, který to s vámi myslí skutečně vážně, a místo toho si vyberete člověka, který sice ví, jak na vás zapůsobit, ale rozhodně se na něj nemůžete spolehnout!
Opatrnost v lásce se vám tedy letos v květnu rozhodně vyplatí. Věřte tomu, že se nakonec samo ukáže, kdo je pro vás ten pravý nebo ta pravá – a měli byste věřit znamením, které vám osud ukáže, víc než svým vlastním vášním a touhám!

Vodnář
Karta Pět mečů naznačuje, že máte pocit, jako kdybyste v lásce prohrávali – něco se vám nesplní tak, jak jste o tom snili, nebo se budete dlouho cítit osaměle a frustrovaně. Budete přemýšlet nad tím, jak je možné, že se věci nevyvíjí podle vašich představ. Ale tím, že to budete rozebírat a analyzovat, toho moc nezískáte. Raději se otevřete tomu, co vám osud přináší, a zjistíte, že věci ve skutečnosti nejsou ani zdaleka tak černé, jak vypadají. Vaše vlastní představa o lásce se může lišit od toho, co má pro vás osud nachystané, ale věřte tomu, že to s vámi myslí dobře!
Máte pochybnosti o vašem partnerovi, je něco, co se vám na něm nelíbí? Nebo naopak dlouho marně čekáte, až se konečně objeví někdo, kdo vás vytrhne z vaši osamělosti? Hlavně se kvůli tomu netrapte a nesnažte se s tím za každou cenu něco dělat. To správné řešení se nakonec objeví samo a budete se divit, že jsou zde věci, o kterých jste nevěděli a které hrají ve váš prospěch!

Ryby

Karta Slunce vám přináší krásnou věštbu, kterou vám může leckdo závidět – je totiž příslibem velkého štěstí, radostných chvil a hlavně bezstarostnosti, kterou vám bude přinášet spokojená a krásná láska! Ať už jste spolu dlouho nebo se bude jednat o novou známost, kterou teprve tento měsíc potkáte, budou vaše společné dny krásné a plné radosti a společného smíchu. Budete mít velké štěstí, že nebudete muset řešit žádné závažné životní problémy – všechno se vám bude dařit a díky tomu se budete moct naplno věnovat jeden druhému a užívat si společné krásné a romantické jaro!
Podnikejte spolu věci, které vás vždy lákaly, plňte si své sny. Vyrážejte na společné výlety, dopřejte si krásné zážitky – právě teď je na to ta nejvhodnější doba. Když pak na to budete v budoucnu vzpomínat, budou vám tyto jedinečné společné zážitky přinášet velkou sílu, která vás bude vždy držet pohromadě! Sluníčko v životě nesvítí pořád, ale teď na vás září plnou sílou, tak si to užijte!

Dostanete pětadvacet! Ale nebojte se, nikoli na holou, ale pětadvacet způsobů, jak vyčistit mysl i tělo. Nemusíte splnit všechny body, ale jediný taky nestačí. Více v článku: Detox těla a duše trochu jinak

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.