Home - Články - Láska skrytá v křoví

Láska skrytá v křoví

sdílet článek na facebooku
vloženo 23. 4. 2016

Láska skrytá v křoví

Ty nejlepší věci se vždy stanou, když je vůbec nečekáme. Tak třeba hledáme životní lásku, ale ona nepřichází. Avšak jdeme se sami schovat a hle. JE TAM! A to se stalo i Jiřímu. Ke všemu v den, kdy měl svátek. Tak všechno nejlepší, Jiří!



Jiří seděl před hostincem a mžoural do sluníčka. Udělá si radost, má přece svátek! Chystal se vylézt nahoru na hrad, jako každý rok. Posílen vyrazil k úpatí kopce. Šplhal lesem po svahu a hlavou se mu honily myšlenky na ženské. Žil sám.

Prvně potřeba, potom pomoc


Dorazil ke zřícenině a vdechoval čerstvý vzduch. Nikdo tu na jaře nebýval. Vzduchem se ale nesl jakýsi vysoký tón. Na druhém nádvoří někdo stál. Jiří si nutně potřeboval odskočit. Střet dvou protichůdných myšlenek mu vyvolal v hlavě zmatek.

Už to nemohl vydržet, musel si najít vhodné místo. Koukal na pěknou ženu, která stojí v divné póze na kameni a ječí. Ten zvuk vydávala nepřetržitě, bez pauzy k nádechu. Koukala dolů pod nohy, měla je zamotané do sebe a ruce přitisknuté k tělu. Musel, jinak to špatně dopadne. Odklusal za nejbližší zeď.



Hrdinou je milován


Sotva si ulevil, došlo mu to. Našel klacek a vesele s ním zamával nad hlavou. V tu chvíli dorazila skupina turistů. Uviděli mávající hůlku a vrhli se ke zdi, lačni odborného výkladu. Rád by jim vysvětlil, že není průvodce, ale neříkal nic. Vzduchem se nesl vysoký tón.

Vzpamatoval se a rychle se vrátil ke kvílící ženě. Klackem prohrabal zbytky loňského listí. Uvědomil si, že zvuk ustal. Popadl ji a odnesl v náručí až dolů. Byl rád, když ji mohl postavit. Konečně se zmohla na slovo. „Mělo to očička jako ještěrka, ale možná to byl had!“ Mírně se usmála. „Děkuju.“ „Rádo se stalo“, odpověděl. Po zádech mu přeběhlo mrazení. „Jsem Jirka“, vysoukal ze sebe. Doběhla je skupina turistů. Začali tleskat a skandovat: „Jirka, Jirka!“

Když všichni zasedli v hospodě k přípitku, dostal pusu. Událost se roznesla. Už se z toho nevyvlékl. Jirka je teď hrdina! Ať už to bylo cokoliv, povídá se, že krásku zachránil před nebezpečným zvířetem. Od té doby se ženami nechává nosit na rukou. A dobře se mu vede.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.