Home - Články - Velký čínský horoskop na rok 2018

Velký čínský horoskop na rok 2018

vloženo 6. 2. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký čínský horoskop na rok 2018

Čínský rok 2018 začíná 16. února, na novoluní, a bude zasvěcen znamení Psa. Váš velký čínský horoskop vám prozradí, co vás v tomto roce čeká a nemine!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Pro zrozence ve znamení Krysy bude rok Psa v zásadě mimořádně šťastný, ale na druhé straně se musíte připravit i na několik zásadních překážek nebo výzev. Věci se budou vyvíjet rychle a posunete se o hodně kupředu. Počítejte se změnami a novinkami, ale naštěstí většinou to budou změny k... celý roční horoskop ZDE!

Buvol
Pro Buvoly bude rok Psa spíš průměrný, bez větších zvratů a překvapení. Vaši pozornost budou poutat hlavně finanční otázky, ke kterým zaujmete nový přístup, a díky tomu se posunete kupředu. Důležité budou dobré vztahy s lidmi ve vašem okolí, díky kterým se vám povede vyřešit nejeden praktický... celý roční horoskop ZDE!

Tygr

Pro Tygry bude rok Psa velmi slibný a úspěšný, dařit se vám bude hlavně v kariérní sféře. Budete mít hodně energie, ale pozor, ať ji využijete konstruktivně a neztratíte ve zbytečných sporech a neshodách, které vám mohou hrozit. Důležitá bude sebedisciplina, díky které se vám povede zaměřit svoji sílu a snažení tím správným... celý roční horoskop ZDE!

Zajíc
Zajíci se mohou těšit na velmi šťastný a příznivý rok, Pes vám bude přát a bude se vám dařit ve všech oblastech života. Oproti předchozímu roku 2017, který pro vás byl náročný a přinesl vám výzvy a komplikace, se pod vládou Psa spousta věcí výrazně zlepší a vyřeší. Dočkáte se nových příležitostí a možností, jak si splnit své sny a dosáhnete... celý roční horoskop ZDE!



Drak

Rok Psa není pro Draky nijak zvláště příznivý, takže se připravte na zpomalení vývoje a pouze pozvolný postup kupředu. Naštěstí, žádné vážnější problémy vám nehrozí, spíš jen nebudete mít zrovna mimořádnou přízeň Štěstěny a budete si muset věci zkrátka vybojovat sami. Na druhé straně, tento rok přeje životním změnám a novým... celý roční horoskop ZDE!

Had
V roce Psa se konečně dočkáte sladkého ovoce za svoji pilnou práci a snažení ve všech oblastech života. Máte před sebou šťastný a úspěšný rok, dostanete příležitost se naplno projevit a ukázat světu, co je ve vás. Váš talent bude oceněn a vaše schopnosti vám přinesou velké úspěchy, uznání vašeho okolí a taky obdiv... celý roční horoskop ZDE!

Kůň
Rok 2018 pro vás bude šťastný, Pes vašemu znamení Koně velmi přeje. Na výrazné úspěchy se můžete těšit hlavně v těch aktivitách a projektech, které již máte rozjeté z předchozí doby, Naopak, do nových záležitostí bude lepší se příliš nevrhat a předem si dobře rozmyslet, co vám to může přinést. Je to zároveň doba, kdy si budete... celý roční horoskop ZDE!

Koza
Rok 2018 bude pro zrozence ve znamení Kozy velmi proměnlivý a různorodý. Čekají vás velké úspěchy, zajímavé příležitosti, ale také výzvy. V zásadě vám tento rok umožňuje posunout se v životě výrazně kupředu a konečně najít cestu seberealizace, spokojenosti a štěstí. Život vás odmění, nebude to... celý roční horoskop ZDE!



Opice
V roce Psa se musí Opice připravit na překážky a výzvy, ale nezapomínejte, že jsou zde proto, aby vás posílily a umožnily vám růst a posunout se kupředu. Je vhodná doba učit se a zkoušet nové věci, rozvíjet si své schopnosti a znalosti. Pozor na nečekané komplikace, které se mohou letos objevit, vždy je lepší být opatrní, neriskovat a... celý roční horoskop ZDE!

Kohout
Rok 2018 pod vládou Psa bude pro Kohouty oproti roku 2017 znamenat zlepšení situace. Loni jste se potýkali s výzvami a ani Pes vás ještě úplně nezbaví náročných situací, ale všechno již směruje k úspěšnému vyřešení, uzavření starých záležitostí a sklízení plodů vašeho snažení. Konečně se vám začne dařit, i když zpočátku trochu pomaleji než... celý roční horoskop ZDE!

Pes
Rok Psa je zasvěcen vašemu znamení, milí Psi, a to znamená, že se uzavírá určitý cyklus ve vašem životě a začíná další. To ovšem není vždy jen procházka růžovou zahradou a rok 2018 vám přinese jak šťastné události, tak i výzvy a překážky, které je potřeba překonat, abyste se posunuli kupředu. A pozor, největším nebezpečím pro vás bude... celý roční horoskop ZDE!

Vepř
Vaše štěstí v roce Psa bude záviset na minulých událostech, milí Vepři. Pes vám přináší určité překážky a blokuje energii, takže ne všechno vždy půjde úplně hladce, ale pokud se vám povede naladit se na tuto trochu pomalejší energii a konat v souladu s tím, co vám život přináší, nejít hlavou proti zdi, pak vás čekají úspěchy a... celý roční horoskop ZDE!

Autor článku

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.