Home - Články - Valentýn ve znamení kouzel

Valentýn ve znamení kouzel

vloženo 8. 2. 2021
čas čtení: 6 minut

Valentýn ve znamení kouzel

Pokud vám Valentýn přijde jako komerční svátek bez magie, navíc ještě zavlečený z ciziny, tak ho letos zkuste pojmout trochu jinak – ve znamení kouzel.

sdílet článek na facebooku

Numerologie na vaší straně

Čtrnáctý únor pro vás tento rok nemusí být jen signálem k nákupu medvídků a valentýnek, ale netradičně i k nějakému tomu kouzlení. Jeho úspěšnosti bude nahrávat i numerologické poselství tohoto data. Čtrnáctku totiž tvoří jednička a čtyřka. Jednička reprezentuje lesk a slávu slunečního krále, zatímco čtyřka ukazuje na akčního rebela Rahu. Ten umí být pěkným novátorem a prosadit si vlastní pořádky. Zajímavé napětí mezi oběma čísly jako by opisovalo jiskření mezi mužským a ženským světem a je proto ideální půdou pro milostné kouzlení.

Je však třeba si dát pozor na to, aby kouzla náležela výhradně k bílé nikoliv černé magii. Jinak by se miska vah onoho napětí mohla převrhnout a vy se namočit do něčeho, co by vás pak ještě dlouho trápilo. Využijte energie dnešního dne raději pro dodání odvahy k milostnému vyznání, rozpoznání své skutečné lásky mezi několika kandidáty nebo objevení osudové lásky, pokud jste třeba zatím sólo.


Vašemu magickému snažení pak bude nahrávat i součet čísel, který dává dohromady pětku – Merkur, to je princ a zároveň mistr komunikace. Milostná zaříkávadla vám díky němu půjdou ze rtů skoro samy a navíc budou korunovány úspěchem. Protože tento princ miluje úspěch. Také to bylo psychické číslo mistra slova, jakým byl William Shakespeare.

Do karet vám bude hrát také číslo měsíce – dvojka, která odpradávna byla číslem lásky – páru.

Milostné kouzlení v praxi

Proč praktikovat milostná kouzla právě na svátek lásky již víme, nyní je třeba udělat si plán jaké? Návodů na milostná kouzla lze nalézt všude dostatek, ani nemusíte vlastnit pověstnou knihu Stínů z jednoho populárního seriálu. Otázkou však je, která kouzla budou ta pravá pro dnešek, pro vás a hlavně, která budou fungovat.

Při výběru byste měli dát v první řadě na své pocity, vyberte si pár favoritů, které vás oslovily a nechte promluvit vaši intuici. Pokud si ani tak nejste jisti, pak si kouzla vytiskněte, nebo přepište, rozendejte na stůl a máte-li magické kyvadlo, zkuste nechat rozhodnout je. Pokud kyvadlo nevlastníte, můžete nad kouzly roztočit třeba svůj zamilovaný přívěsek a pak ho nechat klesnout.

Nezapomeňte však kouzla do užšího výběru vybírat také podle náročnosti, měl by vám sedět text i případné magické přísady. Pamatujte hlavně na varování ohledně černé magie. Bez ohledu na různé televizní a internetová kouzlení, pokud magické ingredience obsahují části zvířat, hmyzu či lidského těla, nebo jsou nějakou formou s nimi spjaty, rozhodně byste se jich měli vyvarovat. Nesou v sobě ještě zbytkovou energii svého majitele, jenže už v žádném případě ne tu pozitivní. Vhodné jsou naopak zástupci z rostlinné říše (bylinky, kameny, plody, koření), pokrmy, symbolické předměty, zástupci živlů (voda, vzduch, oheň, země), barevné pigmenty, rukodělné výrobky (slaměné výrobky, podkovy, svícny, svíčky), šperky, kovy a papír.


I verše by vám měly sedět, pokud na vás nějaká slova působí rušivě, neměli byste svou intuici potlačovat. Základem je vyvarovat se zaříkávadel, které mají někomu něco vzít – ať je její láska, mojí…, vyjadřují váš nedostatek – ať už konečně nejsem sám, sama, nebo ovlivňují život někoho jiného – ať na ni nebo na něj zapomene… Dobrou službu vám naopak udělají verše typu – poznávám svou pravou lásku, rozumím svým citům, jsem milovaná. To je ta správná pozvánka pro lásku. A hlavně věřte tomu, že nejsilnější kouzla si stejně píšete sami. Dejte své múze prostor, ona vás povede k těm správným magickým slovům.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.