Home - Články - Úplňkový horoskop lásky na září

Úplňkový horoskop lásky na září

vloženo 27. 8. 2020
čas čtení: 4 minuty

Úplňkový horoskop lásky na září

Zářijový úplněk přichází již na začátku měsíce, ve středu 2. 9. 2020 v 7:21 ráno a bude ve znamení Ryb. Jeho energie bude působit po tři dny předem a tři dny poté. Víte, co vám přinese?

sdílet článek na facebooku

Beran
Vášnivý a ohnivý Mars je pořád ještě ve vašem znamení – máte tedy ještě skvělou šanci užít si zbývající žhavé letní dny a jejich ohnivou a spalující vášeň! Samotný úplněk pro vás může být ovšem trochu náročný tím, že energie Ryb je na váš vkus až příliš pomalá a se vším otálí. Ale pár dní po úplňku vstoupí Luna do Berana a věci se opět rozběhnou!

Býk
Nebeské konstelace jsou teď vašemu znamení Býka hodně dobře nakloněny, a váš živel země se dostává do centra pozornosti. To znamená, že i v lásce teď konečně dojde na to, co je skutečně důležité a praktické, a to je spolehlivost, důvěra a schopnost společně pracovat na vytvoření a zhmotnění vašich sdílených přání!

Blíženci
Tento úplněk bude pro vás ve srovnání s jinými měsíci jeden z těch klidnějších, nečekají na vás naštěstí žádná dramata ani překážky! Hlavními tématy v lásce se obecně stanou hlubší pocity, stabilita a rodina, a počítejte s tím, že to bude řešit i váš protějšek. Pro vás jsou důležité spíš společné zájmy, ale to teď nebude v centru pozornosti.


Rak
Venuše je ve vašem znamení Raka, a to vám konečně přináší v lásce to, po čem toužíte – příležitost plánovat společnou budoucnost, bydlení, rodinnou pohodu. Oddechnete si, že po bouřlivých letních pocitech se teď věci zklidní a budou se vyvíjet tím směrem, který si přejete a který pro vás znamená štěstí a spokojenost. A to je skvělé!

Lev
Energie tohoto úplňku vám připomíná potřebu začít se držet trochu více při zemi ve srovnání s posledním měsícem kolem vašich narozenin. Slunce je přece jen již v zemském znamení Panny, a času neomezených možností nastal pomalu konec! Je čas držet se toho, že potřebujete vážný a stabilní vztah, na který se můžete spolehnout.

Panna
Tento úplněk nejblíž k vašim narozeninám je pro vás mimořádně důležitý a energeticky silný. Je to čas, kdy se můžete spojit se svým hlubším já, například pomocí meditace, nebo taky pochopením zážitků, které k vám přicházejí a hlubším zamyšlením nad jejich významem. A možná se dočkáte i nějakých zajímavých překvapení v lásce!


Váhy
Tento úplněk pro vás bude klidný a příjemný, stejně jako i dny kolem něj. Z hvězdné oblohy na vás nečíhají žádné nástrahy, takže si můžete v klídečku užívat krásné dny na sklonku léta i s vaším milým protějškem. Pokud jste nezadaní, věci se budou vyvíjet slibně, ale nebudou to zas žádné zázraky na počkání. Ale po tom teď ani netoužíte!

Štír
Luna i Venuše jsou vám nakloněny mimořádně příznivě, a to znamená čas jako stvořený pro lásku a romantiku! Přesně na toto jste čekali po celé léto, a teď na jeho sklonku jste se konečně dočkali naplnění svých milostných tužeb a snů. Mars v Beranu vám navíc přináší odvahu a vášeň, takže je ideální doba pro žhavé noci i pro seznamování!

Střelec
Mars ve spřízněném Beranu přeje vášni a přináší vám odvahu ve sbližování. Venuše v Raku vás ovšem může trochu vyděsit tím, že se vás bude snažit protějšek dostat příliš rychle do chomoutu na váš vkus. Luna v Rybách zas po vás zas bude chtít romantické projevy pocitů, jenomže vy jste na to příliš otevření a mluvit v jinotajích prostě není vás styl!


Kozoroh
Planeta lásky Venuše je k vašemu znamení v opozici, a to znamená, že si pro vás nejspíš vymyslí docela zapeklité zkoušky. Nebo spíš to tak bude na první pohled vypadat, realita nebude zas tak špatná! Spíš se trochu leknete, co jsou tohle zas za překvapení, ale nedělejte si předčasné závěry, bude to mít hlubší význam.

Vodnář
V lásce se budete cítit volně a svobodně, a konečně vás nebudou spoutávat žádné zátěže z minulosti nebo nedořešený témata. Takže budete jen koukat, co to řeší některá jiná znamení – možná je mezi nimi taky váš partner, a zatímco vy jste v klidu, jím nebo jí budou cloumat nepochopitelné emoce. Váš nadhled však rozhodně pomůže!

Ryby
Úplněk ve vašem vlastním znamení je pro vás ten nejintenzivnější v celém roce. Přinese vám hluboce prožité city, ale taky nějaké ty výzvy a životní témata k pochopení, aby to nebylo zas až příliš jednoduché! Venuše v Raku vám v lásce přeje a přináší vám šanci najít toho pravého partnera či partnerku, pokud jste zrovna nezadaní!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.