Home - Články - Tarotový horoskop na nový školní rok 2020/2021

Tarotový horoskop na nový školní rok 2020/2021

vloženo 24. 8. 2020
čas čtení: 10 minut

Tarotový horoskop na nový školní rok 2020/2021

Příští týden už zase zpátky do školy! Volna už bylo víc než dost, a pro všechny studenty a žáky má tarot rady, jak na cestu k úspěchu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Ďábel
značí pokušení, a to je při návratu ke studijním povinnostem docela zapeklité – nic se nedá dělat, bude to chtít pevnou vůli. Už jste si tak trochu zvykli na to, že do školy nemusíte, a bude celkem náročné se k tomu opět přinutit. Zvláště když je kolem vás tolik jiných lákadel v podobě různých zálib a koníčků, které ovšem mají a vašim studiem jen pramálo společného. Zároveň se však jedná o zajímavé věci, které mohou být hlavně pro starší studenty Berany možná nakonec perspektivnější než to, na co si děláte „papír“. Ale tarot radí, že navzdory tomu byste se neměli na své studium jen tak vykašlat, bude to pro vás ještě užitečné a dobře přece víte, že nemůžete pořád dělat pouze to, co vás baví. Tak tedy trochu sebediscipliny a silné vůle pustit se i do věcí, do kterých se vám nechce, a pochybnosti se časem rozplynou.

Býk
Karta Poustevník
vám věští samostatnou a individuální práci, takže na to, že budete od září opět táhnout studijní úkoly v sehraném týmu, se příliš těšit nemůžete. Důvody to může mít různé, důležité ovšem je, že se musíte naučit fungovat ve svém studiu jako jednotlivec, a to dlouhodobě. Už to není to, na co jste byli zvyklí, že jste si se spolužáky ve škole či kolegy na univerzitě rozdělili úkoly, každý udělal to své a společně jste to měli všichni jednodušší. V nadcházejících měsících se tedy budete muset nastavit na individualistický systém fungování a spoléhat se jen a pouze na své vlastní síly. Ale i to má své výhody. Díky tomu mnohem lépe prozkoumáte své vlastní schopnosti a možnosti, poznáte své silné a slabší stránky a budete moct lépe rozvíjet své schopnosti. A to všechno, co v sobě tímto způsobem naleznete, se vám pak bude hodit i v budoucnu opět v týmu.

Blíženci
Karta Páže pohárů
vám pomáhá objevovat v sobě skryté schopnosti a hlavně pocity, které souvisí s věcem, kterým se věnujete. Může se zdát, že ve škole přece záleží na tom, co máte v hlavě, a nikoliv na nějakých pocitech, jenomže k tomu, aby se vám věci dlouhodobě dařily, je potřeba mít k nim i jistý vztah. Když tedy budete přemýšlet nad tím, na jaké oblasti studia se do budoucna více zaměřit, spolehněte se především na to, co cítíte. K něčemu určitě cítíte už jen pří té představě silný odpor a naskakuje vám husí kůže, i když z racionálního hlediska je to dobrá volba. Něco jiného vás zas nevysvětlitelně táhne a je to téma, ke kterému cítíte přímo až lásku – a právě to je pro vás ten správný směr! Tak se tedy naučte naslouchat svému srdci, přestože jako Blíženci řešíte věci obvykle spíš hlavou. I škola však může být záležitostí lásky, když to řekneme trochu s nadsázkou!


Rak
Karta Viselec
ukazuje období, kdy se věci zdánlivě nebudou příliš hýbat kupředu, takže s nějakými velkými pokroky na studijním poli raději příliš nepočítejte. To ovšem platí pouze při pohledu zvenčí – prozatím vás nečekají vnější úspěchy a ocenění, ani se nebudete moct pochlubit třeba nějakou veleúspěšnou školní prací nebo třeba účastí na nějaké soutěži. Obzvláště to bude doléhat počátkem školního roku na ty Raky, co píší diplomku nebo bakalářku, protože jako kdybyste se nemohli pohnout kupředu a pořád přešlapovali na místě. Ať už je vaše přesná situace jakákoliv, věřte tomu, že i když navenek věci ustrnou, uvnitř probíhá velmi užitečný vývoj a pokrok. Zkrátka potřebujete klidnější čas, kdy se vám myšlenky v hlavě budou moct lépe utřást a uspořádat, takže pak budete mnohem lépe vědět, ze kterého konce se do svých úkolů máte pustit!

Lev
Karta Páže holí
ukazuje, že v sobě objevujete nadšení a zájem pro něco nového a perspektivního, co vás začíná hodně bavit. Nový školní rok je ideální příležitostí pustit se do toho naplno a seriózně, dokonce i v případě, že jste po této záležitosti či typu aktivit doposud jen tajně pokukovali. Dostanete příležitost zapojit se do projektu, který vás bude hodně zajímat a umožní vám rozvíjet své schopnosti způsobem, po kterém toužíte. A to je skvělá šance, které byste se rozhodně měli chytnout! Asi vám nemusíme říkat, o co se jedná, protože vy sami přece dobře víte, co ve vás dokáže kdykoliv vzbudit nadšení! A přesně to je pro vás teď ta pravá cesta! Jedině vás může zpočátku trochu potrápit nedostatek sebedůvěry, ale nebojte se, to se rychle spraví s prvními úspěchy!

Panna
Karta Čtyři poháry
prozrazuje, že nejste zas tak úplně spokojeni s tím, co máte, a vaše studium vám trošku přestává vonět. Máte totiž pocit, že zde existují mnohem lepší možnosti a něco, co by vás bavilo víc, jen kdybyste se tak k tomu mohli dostat. A tato vidina odpoutává vaši pozornost od úspěchů, které máte v tom, co aktuálně děláte. Říkáte si, že byste možná raději měli studovat to nebo ono, a litujete, že vás tam třeba nevzali nebo na to nejsou finance, ale proč přemýšlet takhle negativně a pesimisticky? Je to přece škoda! Přitom se vám ve skutečnosti docela dobře daří a není zde nic, na co byste si mohli doopravdy stěžovat. Chce to jen začít si víc vážit možnosti, které máte, protože pravda je taková, že ani ony nejsou samozřejmostí. Možná někdy v budoucnu se věci změní, ale teď se zkuste víc věnovat tomu, co zde je a co máte začaté!


Váhy
Karta Blázen
vám přináší naprosto neopakovatelné možnosti a jedinečné období, kdy si můžete dovolit bezstarostnost a svobodné zkoumání nových možností, čemu byste se mohli do budoucna věnovat. Situace bude taková, že můžete směle zkusit to i ono a nebudou vám z toho plynout žádné negativní důsledky, právě naopak, budou to cenné zkušenosti. Jen to chce trochu odvahy, protože školní řád a disciplína vás naučily dělat věci určitým zavedeným způsobem a příliš z nich nevybočovat. Teď však nadešel čas pro experimenty všeho druhu ve všem, co souvisí se školou, studiem a vzděláváním. A ne, ani vaší rodině se z toho nemusí ježit všechny chlupy. Když si o vás přestanou dělat starosti a dají vám plnou důvěru následovat vaše instinkty a zvídavost, bude to nejlepší nejen pro vás, ale i pro ně. Osud zařídí, že vám teď nehrozí žádná rizika, takže nemáte co ztratit, můžete jen získat!

Štír
Karta Královna pohárů
vám přináší silné pocity – už jste se opravdu těšili na to, kdy opět potkáte své spolužáky, učitele, zkrátka kolektiv, ve kterém se cítíte dobře a loni jste si ho příliš neužili. Uvědomíte si, že vám to již opravdu chybělo, a že studovat si věci jen tak o samotě doma je možná větší klid, ale není to vůbec to pravé ořechové. Dáte to taky svému okolí patřičně pocítit a rádi je při každé příležitosti překvapíte třeba nějakými malými dárečky, sladkostmi či něčím podobným. A díky dobrým vztahům se můžete taky spolehnout, že se vám bude dařit, a že když budete s něčím potřebovat pomoct či poradit, vždy se někdo najde. Samostatnou kapitolou pak budou dobré vztahy s učiteli, zjistíte, že si s někým z nich opravdu skvěle rozumíte a jste naladěni na stejnou vlnu, takže získáte skvělou podporu!

Střelec
Karta Deset mincí
vám věští období plné úspěchů a zdaru, takže v novém školním roce se můžete těšit na skvělé výsledky – a taky na snadné podmínky, které vám budou hrát do karet! Až z toho někdy budete mít pocit, že to bylo až moc jednoduché, a že byste třeba rádi přijali i nějakou větší výzvu! Ale na druhé straně, pohodlí a klid mají taky něco do sebe, takže na tyto ambice rychle zapomenete a budete si užívat, že vám věci vychází hladce a snadno. Můžete se těšit na skvělé známky a pozitivní hodnocení, a ani se nebudete muset nijak extra snažit. Tak si to tedy užívejte, je to vhodná doba trochu si odpočinout od stresu a nabrat nové síly, protože ona nějaká ta výzva dřív nebo později jistě přijde. Nemusíte je tedy přímo vyhledávat, raději buďte rádi, že zde zatím nejsou!


Kozoroh
Karta Šest mincí
je poslem zasloužených úspěchů, které vám přinesou zisky. Ve škole se vám bude dařit plnit všechny požadavky přesně takovým způsobem, abyste získali to, co potřebujete, a aby se vám to vyplatilo. Není důvod příliš experimentovat, když víte, co po vás učitelé požadují a umíte to dělat. Díky tomu budete snadno proplouvat a budete se moct pochlubit zaslouženými dobrými výsledky a známkami. Pro Kozorohy je uznání ve společnosti důležitá věc, i když si to možná nepřiznáváte, takže budete velmi spokojeni. Získáte si pověst poctivého a pilného studenta, na kterého je spolehnutí a který je šikovný a umí splnit zadané úkoly. Co víc si přát? Netoužíte vybočovat z davu, vyniknout nebo se odlišit, a budete moc spokojeni, že vám věci budou takhle skvěle vycházet! Takže to bude výhra nejen pro vás, ale i pro všechny kolem vás.

Vodnář
Karta Deset pohárů
je krásná karta plná harmonie, pohody a dobrých vztahů. Ve škole se budete cítit skvěle a po dlouhé době, co jste byli mimo, zjistíte, že si to tam opravdu dokážete užívat mnohem víc, než byste kdy řekli. Se spolužáky i s učiteli si budete výborně rozumět a v kolektivu bude panovat spolupatřičnost a výborná spolupráce – přesně v duchu toho, že všichni budete rádi, že můžete být zas spolu a pomáhat si navzájem. Vaše studium pro vás bude i po jiných stránkách hodně naplňující a uvědomíte si, že to, co děláte, vás baví, i když jste o tom možná někdy v minulosti měli pochybnosti. Zkrátka můžete se těšit na velmi pohodový a příjemný podzim i celý školní rok, kdy vám věci budou vycházet a všechno se vám bude dařit. K tomu vám můžeme jedině poblahopřát, je to totiž velké štěstí!

Ryby
Karta Šest mečů
vám věští výrazné úspěchy a pozitivní hodnocení, které si budete užívat nejen na podzim, ale i po celý školní rok! Bude se vám zkrátka dařit a povede se vám dokázat učitelům i celému okolí svoji šikovnost, ať už v rámci zadaných úkolů nebo vlastní iniciativou. Díky prvním úspěchům se vám povede vybudovat si zdravou sebedůvěru a všechno další vám už pak půjde mnohem snáz od ruky. Máte zkrátka skvěle našlápnuto, teď už to jen dál rozvíjet a úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat. Tento rok je jako stvořený k tomu, abyste se prosadili a zazářili v oboru, ve kterém toužíte vyniknout. Pak o vás a vaší šikovnosti budou všichni vědět a získáte si skvělou pověst, která se vás bude držet a bude vám dál pomáhat dosahovat všeho, co si přejete. A nebude to vůbec náročné, stačí zúročit a uplatnit váš přirozený talent!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.