Home - Články - Týdenní přehled 45. Astrotýden

Týdenní přehled 45. Astrotýden

vloženo 10. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní přehled 45. Astrotýden

Venuše a Jupiter skoro splynuly v jedno, a tak se zrodila energie, která změní i váš život! A my vám prozradíme, jak. Vybíráte místo na dovolenou nebo o ní alespoň chcete snít? Máme pro vás tipy přesně podle vašeho znamení zvěrokruhu! Jsme ve vlivu karty Posledního soudu a měli bychom to využít. Jak na to a spoustu dalšího se dočtete v nových článcích od Astrohledu!

sdílet článek na facebooku

Listopadové sblížení Venuše a Jupiteru. Díky konjunkci Venuše a Jupiteru roztají v listopadu city i těch nejzarputilejších z vás. Taková totiž bude společná síla obou planet. Co to konjunkce je a proč má v astrologii takový význam? To všechno ZJISTÍTE ZDE...



Magická místa dle znamení zvěrokruhu. Udělejte si dovolenou teď hned! Alespoň prostřednictvím krátké meditace. Prozradíme vám, které místo k vám nejlépe pasuje podle znamení zvěrokruhu! Bude to pláž, nebo velehory? Přečtěte si TADY!



Karta Poslední soud přináší východisko. Je čas rekapitulovat a sklízet, co člověk v minulosti zasel. Zároveň se před námi otevírají další nové dveře. Můžeme se těšit na pomyslné znovuzrození a období růstu! Dosáhněte svých cílů s KARTOU POSLEDNÍHO SOUDU!



Alpský drak, který zapomněl vyhynout. Dva metry dlouhý. Tvar doutníku. Velké oči a zubatá tlama. Jeho kousnutí je smrtelně jedovaté. Je hnědošedý, pokrytý šupinami. Vydává syčivé a pískavé zvuky. Je agresivní. Má na kontě několik lidských životů. Ne, to není bytost z legend. Ale kdo? DOZVÍTE SE ZDE!

|<< < 322 | 323 | 324 | 325 | 326 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.