Home - Články - Paradox naší doby!

Paradox naší doby!

sdílet článek na facebooku
vloženo 31. 1. 2010
Fotolia_paradox_clanek.jpgPovídka od Týmu Astrohled:

Paradox naší doby je: máme vysoké budovy, ale nízkou toleranci, široké dálnice, ale ne příliš široký rozhled. Spotřebováváme hodně, ale máme málo, více nakupujeme, ale méně si užíváme. Máme větší domy, ale menší rodiny, více pohodlí, ale méně času, lepší vzdělání, ale méně rozumu, více znalostí, ale méně zručnosti, více expertů, ale také více problémů, lepší zdravotnickou pěčí, ale méně zdraví.
Hodně kouříme, moc pijeme, nezodpovědně rozhazujeme; málo se smějeme, jezdíme rychle, rychle se rozčílíme, chodíme pozdě spát, vstáváme unavení, čteme moc málo, moc se díváme na televizi.
Svůj majetek jsme mnohonásobně zvětšili, ale své hodnoty zredukovali. Mluvíme až moc, milujeme zřídka a nenávidíme příliš často. Víme, jak si vydělat na život, ale už ne, jak jej žít. Létáme na Měsíc, ale k sousedům se dostaneme zřídka. Dobyli jsme Svět, ale ne prostor v nás. Děláme velké věci, ale ne lepší. Snažíme se čistit ovzduší okolo nás, ale své duše zanášíme. Umíme tříštit atom, ale ne naše předsudky.
Píšeme více, ale víme méně, plánujeme více, ale méně dosáhneme. Naučili jsme se být rychlí, ale neumíme čekat.
Je doba vyšších rodinných příjmů a vyšší rozvodovost, krásnějších domů, ale rozbořených domovů.
Je čas léků, které umí vše: nás vzrušit, uklidnit a zabít.
Je doba, kdy je důležitější mít něco ve výloze, nežli v obchodě, kde moderní technika může přenést tento text skrze celý svět a kde máte možnost: život změnit – nebo text vymazat.

Nezpomínejte, darovat více času těm, které milujete, protože s vámi nebudou napořád. Řekněte něco pěkného těm, kteří se na vás nyní dívají zezdola a jsou plni nadšení, protože za chvilku budou velcí a nebudou již tolik s vámi. Obejměte lidi okolo sebe, řeknětě jim, jak je máte rádi, to nic nestojí. Řekněte milovanému člověku: Miluji tě! A také to tak ciťte! Jeden polibek, jedno objetí, které přícházejí od srdce, mohou vše zlé opět napravit. Jdětě ruku v ruce a važte si okamžiků, kdy jste spolu.
Najděte si čas na lásku, najděte si čas na sebe, povídejte si, dělte se o spolu o vše krásné – neboť život není měřen na počet nádechů, ale na počet okamžiků, které nás o dech připravují.

Máte pocit, že jste sami, nejste milovaní nebo nikdo vaši lásku neopětuje? Jsem tu pro vás a rádi vám pomůžeme najít cestu k sobě samému i k lidem okolo vás! Zavolejte nám na tel.: 906 701 701 a nebuďte již více sami! Vaše astroporadna ASTROHLED

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.