Home - Články - Týdenní HOROSKOP NA 20.-26.5.2024

Týdenní HOROSKOP NA 20.-26.5.2024

vloženo 20. 5. 2024
čas čtení: 1 minuta

Týdenní HOROSKOP NA 20.-26.5.2024

Přečtěte si co vás čeká tento týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou období plné vitality a harmonie. Je to až k nevíře, jakou energií budete hýřit. Díky tomu stihnete spoustu věcí a ještě budete mít časovou rezervu. Samozřejmě nezapomenete ani na svůj volný čas, který ale prožijete velice aktivně.
 

Býk
Milí Býčci, tento týden nebude ve formě. Na co sáhnete, to se pokazí. Až začínáte přemýšlet, že vám někdo nepřeje. Nesmíte se poddat negativním emocím. Raději se zaměřte na to, co vás nabíjí energií a dodává pozitivitu, abyste nepřízeň osudu zvládli.
 

Blíženci
Slunce vstupuje do vašeho znamení milí Blíženci. Celý týden se ponese ve velice tvořivém duchu. Stále hledáte nějaké duševní podněty, které by vás posunuli kupředu a ani tento týden nebude výjimkou. Své poznatky budete s nadšením předávat svému okolí.
 

Rak
Tento týden se nebojte ukázat okolí, co ve vás vězí. Všichni vás mají za tichého, klidného jedince, který jde nerad do konfliktu. Ale pozor, tichá voda břehy mele a vy umíte překvapit nejen své přátele, ale i nepřátele nebo lidi, kteří vám závidí.
 


Lev

Venuše je ještě stále v kvadratuře s vaším znamením. Pokud se vám ještě nepodařilo zaujmout váš nový idol, tak není na co čekat a máte nejvyšší čas podniknout nějaké zásadní kroky. Klidně pozvěte svůj idol na rande, odmítnutí se nyní určitě nedočkáte.
 

Panna
Tento týden bude akční. Nemusíte vždy podnikat něco zajímavého, ale teď vás to bude táhnout za dobrodružstvím. Chcete vyrazit na nevšední místa a podniknout něco, co jste ještě nedělali. Protějšek sice ze začátku nadšený nebude, ale pak se to změní.
 

Váhy
Poslední dobo máte velký problém v rodinném kruhu. Štvou vás někteří konkrétní jedinci a samozřejmě se to pak projevuje na vaší psychice. Stále mají tendence vás na něco upozorňovat, vyčítat vám domnělé chyby a následná atmosféra by se pak dala krájet.
 

Štír
Jistý kolega v práci se snaží potopit všechny v okolí, aby byl v očích vedení ten nejlepší. Spousta lidí mu na to časem přijde, ale vy jste ho prokoukli hned od začátku. Dejte si proto na něj pozor, je možné, že se vás bude snažit z pozice vystrnadit.
 


Střelec

Hvězdy tento týden varují, abyste byli opatrní ve finanční sféře. Obzvlášť od poloviny týdne jste náchylní k tomu, abyste zbytečně utráceli nebo si koupili nesmysl, který nakonec stejně skončí na dně skříně. Navíc to zbytečně zasáhne do vašich úspor.
 

Kozoroh
Je načase, abyste se zaměřili na svou finanční sféru. Máte tendence zbytečně utrácet, i když byste vůbec nemuseli. Navíc byste si rádi pořídili hned několik finančně dražších věcí, ale stále vám nejde si na to ušetřit. Zkuste se na tuto oblast zaměřit.
 

Vodnář
Jste tento týden velice cílevědomí, věříte svým cílům a v pracovní sféře prokážete ohromnou kreativitu. Možná, že necílíte úplně na povýšení a ani nechcete obdiv, ale sami se sebou budete velice spokojení a věříte, že karma vám to několikrát vrátí.
 

Ryby
Venuše vstupuje tento týden do znamení Blíženců. Pro citlivé Rybičky to znamená jediné. Často si budete brát k srdci to, co si o vás druzí myslí. Budete celý týden značně přecitlivělí a možná i trochu vztahovační. Zbytečně se díváte na názory druhých.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.