Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 13. - 19. května Krysy čeká zábava a Kohouti si povedou dobře ve financích!

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 13. - 19. května Krysy čeká zábava a Kohouti si povedou dobře ve financích!

vloženo 13. 5. 2024
čas čtení: 3 minuty

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 13. - 19. května Krysy čeká zábava a Kohouti si povedou dobře ve financích!

Co vám přináší východní astrologie tento týden? Přečtěte si svůj týdenní čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Tento týden si budete užívat naplno a dopřejete si spoustu zábavy. První polovina týdne bude klidnější a dopřejete si odpočinek, který po náročném víkendu potřebujete. Práce nebudete mít mnoho a budete rádi, že to málo úkolů, které jste dostali máte čas udělat dokonale. Tak to máte rádi, ale ne vždy vám na to zbývají časové možnosti. Koncem týdne budete chodit téměř z jednoho večírku na druhý! … ČTĚTE VÍCE!
 

Buvol
Tento týden budete hodně přemýšlet o lásce a vztazích. Je čas zamyslet se do hloubky nad tím, co vám přinesly poslední týdny a měsíce, a proč se některé věci staly právě tak, jak se staly, a ne jinak. Budete mít pocit, že osud k vám není v jisté vztahové záležitosti spravedlivý, ale rozhovor s někým z dobrých přátel vám pomůže pochopit, jak to ve skutečnosti je. Odhalíte skryté příčiny událostí. … ČTĚTE VÍCE!
 

Tygr
Tento týden pro vás bude velmi zajímavý v lásce. Věci se konečně dořeší a budete vědět, na čem jste. To vás velmi potěší, protože jste měli trochu obavy. Dařit se vám bude i v pracovní oblasti, hlavně kolem poloviny týdne. Dostanete velmi zajímavou nabídku, ale chvíli budete váhat, zda byste něco takového vůbec zvládli. Volného času budete mít trochu méně, ale vyplníte ho aktivně a společensky. … ČTĚTE VÍCE!
 

Zajíc
Začátkem týdne se budete jen pomalu dostávat do pracovního tempa a budete myslet na úplně jiné věci. Důležitou roli v tom budou hrát události v rodině, protože nebudete vědět, co si o nich máte myslet. Ve druhé části týdne se od šéfa dovíte něco hodně zajímavého, a to změní váš pohled na některé věci. Najednou vám bude jasné, co se ukrývá v pozadí jedné pro vás trochu nepochopitelné události. … ČTĚTE VÍCE!
 


Drak

Tento týden se ponese ve znamení zábavy a rušného společenského života. Hlavně jeho druhá polovina bude přímo nabitá pozváními na různé zajímavé akce. V některých chvílích vám však bude samota vyhovovat víc, novou energii načerpáte na procházce přírodou. Uvědomíte si, že ticho a klid přírody vám pomáhá dostat se hlouběji do své duše a víc toho pochopit o tom, co vlastně doopravdy chcete od života. … ČTĚTE VÍCE!
 

Had
Začátkem týdne se nadchnete pro jeden nově se rozjíždějící projekt a budete do něj vkládat velké naděje. Zpočátku půjde vše hladce, ale jak už to bývá, časem se ukáže, že záležitost má i komplikace. Trochu vás potrápí hlavně spolupracovníci, se kterými bude obtížné se domluvit. V osobním životě bude tento týden dobou zamyšlení a drobných změn, které vám přinesou optimistické vyhlídky do budoucna. … ČTĚTE VÍCE!
 

Kůň
Čeká vás velmi příjemný týden, téměř všechno, do čeho se pustíte, se vám bude skvěle dařit. V práci budete sklízet jeden úspěch za druhým, akorát v lásce to pořád nebude to pravé ořechové. Budete mít pocit, že partner vám neříká všechno a že je mezi vámi nějaké tajemství. Je možné, že máte pravdu, ale není to nic zásadního, takže není důvod k obavám. Raději mu zkuste projevit svoji důvěru v něj. … ČTĚTE VÍCE!
 

Koza
V první části týdne se budou vaše myšlenky točit hlavně kolem novinek, které se chystají v práci. Bude zde něco, s čím jste nespokojeni a čeho se trochu obáváte, a budete se zlobit, že nikdo nenaslouchá vašim názorům. Čas však naštěstí ukáže, že jste v mnoha věcech měli pravdu, jen si na okamžik pravdy budete muset chvíli počkat. Koncem týdne se stane důležitou hlavně rodina a vaše domácí zázemí. … ČTĚTE VÍCE!
 


Opice

Máte velmi dobrý nápad a dokonce máte i celkem přesnou představu, jak byste ho mohli zpeněžit, ale vaše okolí nebude zas tak nadšené, jak byste si představovali. Nezbude vám než se do toho pustit vlastními sílami, ale i to bude zajímavé a v mnoha ohledech i poučné. Zjistíte, že vaše schopnosti jsou větší, než jste si mysleli, jen to chce pevnou vůli. Důležité bude i zázemí vaší rodiny a domova. … ČTĚTE VÍCE!
 

Kohout
Tento týden budete věnovat hodně pozornosti finančním záležitostem. Uvažujete o jedné investici a konečně se k ní odhodláte. Budete s tím spokojeni, i když se pak stane jedna událost, která vám připomene, že úspěch není samozřejmostí. V lásce budete čekat romantiku, ale toto období je vhodné spíš pro rozvíjení kamarádství ve vztahu. Se svým protějškem si teď budete zároveň nejlepšími přáteli. … ČTĚTE VÍCE!
 

Pes
Začátkem týdne ve vás bude hlodat nejistota v lásce. Dobře víte, co byste si chtěli, ale vaše tajné přání nelze v této chvíli splnit. Budete z toho mít trochu smíšené pocity a budete nerozhodní. Během týdne se to však vylepší a nepříjemný pocit odezní stejně rychle, jak se objevil. Kolem poloviny týdne si užijte spoustu zábavy a dokonce si i trochu zaflirtujete, ale jen tak nevinně, v rámci mezí. … ČTĚTE VÍCE!
 

Vepř
Začátkem týdne vás nečekané setkání se zajímavým člověkem přivede na nové myšlenky. Rozhovor pro vás bude trochu překvapující, ale o to podnětnější, protože se podíváte na věci z jiného úhlu pohledu. Ve vztazích se během týdne odehrají menší změny, ale budou to věci, které jste čekali. Nezadaní se setkají s příjemným překvapením, ale ani zadaní nezůstanou pozadu, protože je potěší milý kompliment. … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.