Home - Články - Vizualizace! Vyšlete přání do vesmíru.Přejte si! Funguje to!

Vizualizace! Vyšlete přání do vesmíru.Přejte si! Funguje to!

vloženo 9. 5. 2024
čas čtení: 4 minuty

Vizualizace! Vyšlete přání do vesmíru.Přejte si! Funguje to!

Občas si říkám, jaký je ten správný způsob, jak začít popisovat příběh, který se zdá být tak osobní, že slova přestávají stačit. Moje cesta za hledáním lásky, sebe sama a hlubšího pochopení mužského plemene začíná tam, kde by mnozí možná očekávali konec: u rozvodu, osamělého mateřství a neustálé nezávislosti.

sdílet článek na facebooku

Zatímco jsem před lety možná ztratila důvěru v koncept tradičního partnerství, něco ve mně stále tlelo. Nepřemýšlela jsem, zda chci být s někým – já jsem to věděla. V hloubi duše jsem cítila, že nechci jen jakéhokoliv muže; hledala jsem někoho, kdo by byl jako báseň, co se skládá sama.

A právě včera, mezi vůní aviváže a krásně modrým nebem bez mráčku, mi došlo, že předem nevíme, kdy nás osud zaskočí. Bez signálu na telefonu, s notebookem pod věšákem a oblíbeným seriálem na pozadí, jsem přemýšlela o mužích mého života. Ale nikoli o těch, s nimiž jsem sdílela polštáře a plány. Místo toho jsem se soustředila na jednoho, který byl vždy jen kamarádem. Ten, který rozuměl umění, klidu a životu. Jak jsem jeho obraz přecházela v myšlenkách, tušila jsem, že možná právě takový typ partnera hledám.


S klidným úsměvem jsem dokončila věšení prádla a odeslala svůj vzkaz vesmíru. Ani ne tak prosbu, jako přání plné lehkosti bytí: Najít muže, který by byl skutečným partnerem na cestě životem.

Večer mi zvonil telefon s neznámým číslem. A hlas na druhém konci - známý a přesto nečekaný. Byl to on, muž z mé vizualizace, přestože jsem si nepřála právě jeho, ale jeho esenci. Řekl mi, že si přeje, abychom zůstali ve spojení, a pozval mě na setkání ve svém domě.

Po zavěšení telefonu jsem vyšla ven k dětem, které se mi smály, jak vypadám šťastně a zasněně. Ale já jsem věděla, že můj úsměv má nyní mnoho důvodů. Někdo mi právě potvrdil, že přání a víra mají sílu, kterou nesmíme podceňovat. Kdo ví, co všechno může vizualizace přivolat, když jí opravdu věříme?

 
Nezapomínejte věřit

Možná si myslíte, že jsou to jen náhody. Ale co když to je odpověď na vzkazy, které posíláme do vesmíru? Ať už věříte v sílu vizualizace nebo ne, můj příběh ukazuje, že někdy se stačí otevřít možnostem a nechat vesmír, aby se postaral o zbytek. Ve světě plném chaosu a nejistot může být právě víra ve správný okamžik a osudové setkání to, co nám přinese klid a nové začátky.

Když osud zavolá, buďte připraveni odpovědět

Já jsem se naučila být otevřená a připravená na vše, co mi život přinese. Ať už jsou to staré známosti, které se nečekaně vracejí do našeho života, nebo nové příležitosti, které se objeví tam, kde bychom je nejméně čekali. Věřte, že každá změna a každé setkání má svůj hlubší význam. A i když to občas nemusí být přesně to, co jsme si přáli, může to být přesně to, co potřebujeme.

Nenechte se odradit zdánlivými neúspěchy

Cesta k tomu, co si přejeme, nemusí být vždy přímá a bez překážek. Někdy nám život připomíná, že je třeba být trpěliví a nevzdávat se svých snů, i když se zdají být v nedohlednu. Přijměte každou situaci s otevřeným srdcem a mysli, a věřte, že i z těch nejméně očekávaných okamžiků může vzejít něco krásného.

Vizualizujte a vytvářejte

Moje zkušenost není jen příběhem o nečekaném telefonátu; je to příběh o tom, jak silná může být naše mysl, když si dovolíme snít a aktivně tvořit obrázky našeho ideálního života. Nebojte se sáhnout po tom, co si přejete. Věnujte čas meditaci, vizualizaci a afirmacím. Moc našich myšlenek je nezměrná, a když je spojíme s pozitivní energií, můžeme přivolat zázraky.


Sdílejte svoje příběhy

A nakonec, nezapomeňte sdílet svoje zkušenosti a příběhy s ostatními. Naše cesty mohou inspirovat a povzbudit druhé, kteří možná procházejí podobnými situacemi. Sdílení může nejen posílit naši vlastní víru, ale také pomoci ostatním najít svou cestu a své odpovědi. Věřte v sílu svého příběhu a nechte ho rezonovat s ostatními, kteří hledají svou cestu k osvícení a štěstí.

Tak započněte svou cestu přemýšlením, vizualizací a sdílením. Nechte se vést svými sněními a buďte otevření tomu, co vám život přináší. Vesmír je plný možností – stačí jen naslouchat a věřit.

Chtěli byste poradit, jak si přát správně? Chcete vědět, co vás čeká? Zda potkáte a kdy svou osudovou lásku? Tak mi zavolejte na tel.: 906 701 701 Jsem tu pro Vás! Vaše kartářka Věra

Anebo mi napište na 904 30 46 s kódem PRANI a já vám co nejdříve odpovím :-)

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.