Home - Články - Květnové novoluní v Býku je tady! Je čas na změnu! Poslouchejte své srdce, ne rozum!

Květnové novoluní v Býku je tady! Je čas na změnu! Poslouchejte své srdce, ne rozum!

vloženo 8. 5. 2024
čas čtení: 5 minut

Květnové novoluní v Býku je tady! Je čas na změnu! Poslouchejte své srdce, ne rozum!

Býk dlouho táhne pluh, ale když mu dojde trpělivost, nestačíte utíkat!
Ve středu 8. května v 5:21 nastane nov ve znamení Býka. Nám všem propůjčí sílu ukončit zažité stereotypy a začít s něčím novým. Může se to dít i bouřlivě. Proto je třeba, abyste byli připravení. 

sdílet článek na facebooku

A dost!

Zrozenci Býka milují svou rodinu a domov. Rádi žijí na dosah tepla svého domácího krbu a vymýšlejí různá zlepšení pro život všech, hlavně svých blízkých. Nemají rádi změny, ve svých názorech a zvycích jsou konzervativní až rigidní. Toto novoluní však může Býka změnit v opravdového bojovníka v aréně, jenž zadupe každého, kdo se mu postaví. Novoluní značí nové začátky a dá Býkovi odhodlání vybočit z ustálených kolejí. Jako vždy se však netýká jen znamení Býka – tuto bojovnost a revoluční ochotu ke změně pocítíme všichni. Může být provázena bouchnutím pěstí do stolu a zvoláním: „A dost!“ Úkoly, které jste do té doby bez reptání plnili, vás najednou mohou přivést k nepříčetnosti. V rodinách i na pracovištích se to může dít na více frontách, protože energie novu udělá revoltující Býky z nás všech. Aby nedošlo ke konfliktům nebo dokonce k fyzickým potyčkám, je nutné si sílu novu uvědomit a opravdu s ní pracovat po celou dobu, a to zcela vědomě. Určitě nejméně dva dny před dnem novu, a ještě i dva dny potom.


Jak uklidnit zuřivého Býka?

Je třeba vědět, že nejprve musíme pracovat sami se sebou. Pokud budeme v rozbouřeném emočním stavu, nemůžeme uklidnit ani své nejbližší. Nejlepší recept na to je „vypadnout z arény“, tak abychom neměli kolem sebe žádného protivníka. Velmi se hodí práce na zahradě, protože Býk je zemské znamení se vztahem k půdě, ve které doslova „zapouští kořeny“. Proto i tento nov vládne velkou zemskou silou. Práce s rostlinami, stromy, trávou, zemí nás dokáže v tuto dobu nejlépe uklidnit. Při této práci vypusťte páru a pak budete schopni se s ostatními v míru domluvit na každé změně. Pokud bydlíte ve městě a nemáte zahrádku, nevadí, poslouží jarní přesazování kytek v květináčích, osázení truhlíků na balkoně. Udělejte si radost a pořiďte si opravdu krásné květiny a bylinky. Další cestou ke klidu je pořádná túra po lesích a loukách, kde budete v přímém kontaktu se zemí a rostlinami. Tu ostatně můžete podniknout i s rodinou nebo přáteli a všichni se při ní vyladíte. A to není vše! Výbornou kreativní cestou k uklidnění Býka tak, aby uvažoval konstruktivně, je vaření. Pokud například manžel jeví rysy podráždění typické pro toto novoluní, poproste jej, aby uvařil guláš, polévku, prostě něco, co je jeho specialitou. Vy zároveň vytvořte také něco dobrého, protože mlsný Býk bude ovládat nás všechny a opravdu miluje dobrou kuchyni a prostřený stůl. Doporučujeme také vzít partnera do dobré restaurace na večeři. Způsobů je dost, jen zvolte ten pravý.

Mluvte

Znamení Býka má jednu typickou vlastnost – dovede se urazit a nemluvit i dlouhé hodiny. Mějte však na paměti, že vám i ostatním prospěje komunikace. Pokud chcete blízkého člověka vyloupnout ze slupky mlčení, buďte klidní, mluvte tiše a láskyplně, buďte nanejvýš diplomatičtí. Rozhodně se neuchylujte k výčitkám. Vyhrabávat staré věci – to je cesta do pekel. Apelujte spíše na to, jak jste s partnerem rádi, jak jste se na společné chvíle těšili a jak si je spolu můžete hezky užít. Slovo užít je kouzelným zaklínadlem, na které Býci slyší a na které budeme v tyto dny slyšet všichni.


Užitečné změny

Tímto způsobem se můžeme dostat ke konstruktivnímu rozhovoru – ať už s druhými nebo sami se sebou – v němž vyplyne, jaké věci nám neprospívají a jaké vzorce můžeme opustit. Mohou jimi být kontakty s někým, s kým si dávno nemáme co říct, lpění na věcech, které nás zotročují, například rodinné domy, chaty, chalupy. Může tím být i práce, která nás netěší. Následujte své srdce, které vám ukáže jako přesný kompas, z čeho máte radost a čemu se chcete nadále věnovat. Ať je to cokoliv a třeba vám to připadá i absurdní, nezapomeňte, jakou cestu vám tento nov ukázal! V naplnění našeho štěstí nehraje roli logika, ale touha.

Dar Syté Luny

Indiáni říkali tomuto novoluní Duch syté Luny, protože po dlouhé zimě se zvířata napasou a člověk užívá první hojnosti. Nasycena je však také naše duše kochající se novými květy, rozkvetlými stromy a krásou přírody. Za třetí se sytí i naše srdce, protože květen je čas lásky – a Býk je vynikající milovník. Vytrvalý, pozorný, něžný a zacílený na požitek obou stran. Tuto schopnost nám propůjčí a my se staneme milostnými odborníky. I tento poznatek si poneseme dál do svého života.

Zdraví za býčího novoluní

Budete mít energie na rozdávání a budete se cítit zdraví a silní. Jediné slabé místo může být krk a vše, co se v něm nachází – tedy jícen, hlasivky, hrtan a štítná žláza. Takže na nikoho nekřičte, šetřete hlasivky, a pokud budete jít ryby a drůbež, pozor na úlomky malých kostí. Zazpívat si můžete, ba dokonce vám to prospěje, jen to musí být cituplný zpěv, nikoliv překřikování. Užijte si darů novoluní v Býku!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.