Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 20. - 26. KVĚTNA

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 20. - 26. KVĚTNA

vloženo 19. 5. 2024
čas čtení: 3 minuty

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 20. - 26. KVĚTNA

Přečtěte si, co vám přináší čísnká astrologie! Co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Procházíte příjemným květnovým obdobím a ani v tomto pracovním týdnu se na tom nic nezmění. Naopak počítejte se zlepšením a novými výzvami. Ať už vám nadřízený svěří jakýkoliv úkol, tak si s ním hravě poradíte. Vaše myšlenkové pochody jsou správné a nápady zajímavé. Na okolí působíte sebevědomě a blízcí si z vás berou příklad. Ve společnosti opačného pohlaví se dočkáte příjemného překvapení. … ČTĚTE VÍCE!
 

Buvol
Milí Buvoli, nové pracovní období bude skvělé, protože se nebudete pozastavovat nad maličkostmi. Naučíte se přijímat věci tak, jak k vám přicházejí. Díky tomu zaznamenáte na konci týdne úspěchy a dočkáte se nejen pochvaly. Za žádnou cenu se nesrovnávejte s kolegy, protože byste profesní růst zpomalili. O víkendu si vyrazte s miláčkem na wellness pobyt a užívejte romantické chvíle. Potřebujete to jako sůl. … ČTĚTE VÍCE!
 

Tygr
Květnové období si velmi užíváte a jste spokojení. Jediné, co vám v životě schází, je láska. Nebojte se, v tomto týdnu se setkáte s upřímným člověkem a nespustíte z něj oči. Je pravděpodobné, že se dočkáte vyznání lásky. Na pracovišti vládne bojová nálada, ale vás to nerozhodí. Plnění povinností se budete věnovat na sto procent, proto si úspěch udržíte. Dokonce byste mohli obdržet finanční bonus. … ČTĚTE VÍCE!
 

Zajíc
Některé poznámky šéfa i jeho profesní požadavky vás vyvádějí z míry. Nicméně jste nad věcí a nenecháte se rozhodit. Stejně byste nic nezměnili, jedině byste se ztrapnili a rozčílili. Když budete komunikovat s trvalým partnerem, tak ho nechte domluvit a neobviňujte ho z hloupostí. Je vidět, že na něj žárlíte a sledujete každý jeho krok. Ihned s tím přestaňte, jinak vám řekne věci, které si za rámeček nedáte. … ČTĚTE VÍCE!
 


Drak

Hned v pondělí pochopíte, že to nebudete mít tento květnový týden snadné. V práci byste se měli maximálně soustředit, jinak začnete chybovat. Nekláboste s kolegy a věnujte se pracovním povinnostem. Pokud jste se dostali do finanční tísně nebo si chcete koupit něco luxusního, tak si najděte brigádu. Ať vás ani nenapadne vzít si půjčku, protože byste ji nebyli schopni splácet. Držte se zdravého rozumu. … ČTĚTE VÍCE!
 

Had
Milí Hadi, v tomto období očekávejte více profesních nabídek. Bude důležité zvolit si mezi nimi správnou možnost, protože ne všechny pro vás budou výhodné. Nebojte se vystoupit ze své komfortní zóny, protože se vám to vyplatí. Od poloviny pracovního týdne se vám ve vás probudí chuť riskovat a zatoužíte po dobrodružství. Největší radost z toho budou mít vaši potomci, nebudou se s vámi totiž nudit. … ČTĚTE VÍCE!
 

Kůň
Pokud potřebujete uzavřít důležitou smlouvu nebo uskutečnit klíčový profesní krok, budete to mít složité. Naštěstí se díky čtvrtečnímu úplňku správně rozhodnete. Jestliže si nebudete vědět rady s něčím zásadním, tak se poraďte s profesionálem. Vyhnete se totiž nepříjemnostem a zchudnutí. Nadřízený vás pokárá, že se vám nechce spolupracovat s kolegy. Měli byste to přehodnotit a být více empatičtí. … ČTĚTE VÍCE!
 

Koza
Při renovaci nebo revitalizaci domu nebuďte zbrklí. Momentálně máte odlišný vkus jako partner a mohli byste se kvůli tomu chytnout. Před víkendem zjistíte, že měl drahoušek pravdu, proto se mu omluvíte. Nejenže se usmíříte, ale se vyhnete nevhodnému designu domu. Z profesního hlediska jste schopní a výkonní, nicméně také výbušní a stále nespokojení. Zatněte zuby a udělejte to, co po vás nadřízený požaduje. … ČTĚTE VÍCE!
 


Opice

Od začátku pracovního týdne budete nad věcí a získáte přehled o všem, co se na pracovišti děje. V druhé polovině období na sebe buďte opatrní a šetřete se, protože se budete cítit unaveně. Odepřete si adrenalinové sporty a riskantní fyzické aktivity. Ponořte se do četby knih a věnujte se především rodině. Malé zklidnění vám jen prospěje. Sblížení s příbuznými si užijete a o víkendu uspořádáte grilovačku. … ČTĚTE VÍCE!
 

Kohout
V tomto období se můžete pokusit přesvědčit šéfa o kvalitě svých nápadů. Nebojte se prosadit, protože vás posílí i úplněk, který proběhne ve čtvrtek. Za žádných okolností nemažte nadřízenému med kolem pusy, ujistěte ho o svých schopnostech a kreativitě. V trvalém vztahu dbejte na romantické sblížení. Poslední dobou jste stále v práci a drahá polovička má dojem, že se jí stoprocentně nevěnujete. … ČTĚTE VÍCE!
 

Pes
Milí Psi, dávejte si pozor na chybný úsudek, který by vás přišel draho. Může vás zasáhnout v profesní i finanční oblasti, dokonce také při nakupování. Pro všechny případy se do ničeho bezhlavě nežeňte, popřípadě se poraďte s někým znalým. Nepouštějte se do rozepře se spolupracovníky, protože je nutné táhnout za jeden provaz a najít nejlepší řešení. Myslete na odměny, které k výplatě obdržíte. … ČTĚTE VÍCE!
 

Vepř
Každý den v práci bude různorodý, nicméně úspěšný. Moc dobře víte, kde musíte zasáhnout a v čem jste výjimeční. Pomalými krůčky si otevíráte cestu k povýšení nebo lepšímu platu. Pokud budete pravidelně odpočívat a nebudete se přepínat do úmoru, vydržíte dlouho čerství. Hnát se za štěstím bez jakéhokoliv cíle není pro vás, proto si určíte hranici, které byste chtěli dosáhnout. A rozhodně nebudete skromní. … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.