Home - Články - LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 20. - 26. května.... Kozorozi, bude to jízda! Berani pozor na podvodníky!

LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 20. - 26. května.... Kozorozi, bude to jízda! Berani pozor na podvodníky!

vloženo 18. 5. 2024
čas čtení: 2 minuty

LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 20. - 26. května.... Kozorozi, bude to jízda! Berani pozor na podvodníky

Co vás čeká tento týden na poli lásky? Přečtěte si svůj láskohled na příští týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
Okouzlí vás jistá osoba a musíte si přiznat, že zejména svým vzhledem. Bohužel jak daného jedince poznáte blíže, okamžitě vystřízlivíte. Tento člověk rozhodně není nic pro vás.
 

Býk
Milí Býčci, momentálně se doslova vznášíte na obláčku zamilovanosti. Užíváte si pozornost toho druhého a stále vymýšlíte nějaké společné aktivity. Možná to chce dojít na další metu.
 

Blíženci
Nechte malichernosti stranou a budujte pevný a ničím nerušený vztah. Když se budete zabývat drobnostmi, tak partner vás brzy pošle k šípku, protože doslova nesnáší buzerování.
 

Rak
Poznáte nového jedince, o kterém si myslíte, že by to mohlo být to pravé ořechové. Ze začátku vše vypadá růžově, ale postupem času zjistíte, že daná osoba má opravdu hroznou povahu.
 


Lev

Venuše je stále v kvadratuře s vaším znamením. O lásku, milostné avantýry a sex nemáte nouzi. Nic vážného ale nehledáte a chcete si jen užívat, což někteří nemusí nést moc dobře.
 

Panna
Sblížíte se s někým, s kým si opravdu rozumíte. Je až k nevíře, kolik toho máte společného a váš smysl pro humor je doslova pověstný. I přátelé jsou z vašeho nového objev nadšení.
 

Váhy
Váhy čekejte od toho týdne velkou vášeň, nové zážitky a dobrodružství. Za vším bude stát osoba, která je pro vás v životě důležitá, i když se asi nebude jednat o dlouhodobou známost.
 

Štír
Poslední dobou máte pocit, že vás protějšek odsouvá na druhou kolej. To se vám ani trochu nelíbí, protože už tak mezi vámi vázne komunikace a nyní se situace ještě více zhoršuje.
 


Střelec

Mars je po celý měsíc v poměrně příjemném trigonu s vaším znamením, což přeje převážně milostným vztahům. V dlouhodobých svazcích se nastolí harmonie a nezadané čeká nové seznámení.
 

Kozoroh
Nejste zrovna jedinec, který rád flirtuje, ale tento týden bude jiný. Zájem o vaši osobu je enormní a vy si užíváte pozornost a rozdáváte svou energii a lásku na všechny strany.
 

Vodnář
V dlouhodobých a manželských svazcích se schyluje doslova k bouři různých emocí. Vyplave na povrch ze začátku úplná drobnost, která se ale postupem času nafoukne do obřích rozměrů.
 

Ryby
Na lásku tento týden nemáte ani pomyšlení. Zaměřujete se na pracovní a finanční sféru a musíte si i přiznat, že si od milostných peripetií a pletek potřebujete trochu odpočinout.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.