Home - Články - Týdenní horoskop 9. - 15. července

Týdenní horoskop 9. - 15. července

vloženo 7. 7. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 9. - 15. července

Nový horoskop přináší stručně a výstižně to nejdůležitější, co pro vás hvězdné nebe připravilo. Bude to pro vás týden snů, nebo radši sedmička dní, kterou budete chtít mít rychle za sebou? Čtěte a uvidíte!
sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu bude každý den jiný. Zažijete pořádně mrzutou náladu, užijete si chválu publika za svá rétorická vystoupení, pohádáte se s šéfem a vlídnými slovy potěšíte někoho, kdo má velké trápení. Prostě toho zvládnete spoustu a vše na jedničku!

Býk
V práci to pro vás bude v tomto týdnu náročnější. Kromě toho, že vás nebude moc bavit a začnete uvažovat o změně místa, budete se muset potýkat s nepříjemnou atmosférou a také nemilým chováním šéfa a kolegů. Nezůstanete jim však vůbec nic dlužni!

Blíženci
V centru vaší pozornosti bude v tomto týdnu vaše zaměstnání. Nejste v něm v poslední době úplně spokojení a pošilháváte po změně. Problém je, že přesně nevíte, zda dát přednost tomu, co vás baví, nebo výšce platu. O tom budete nyní hodně přemýšlet.

Rak
Budete v tomto týdnu pracovat naplno v zaměstnání i doma a vrhnete se i na činnosti, které jste odkládali. Zároveň se budete zabývat výběrem vhodného cíle vaší letošní dovolené a přistoupíte k tomu velmi zodpovědně. Zohledněte požadavky své rodiny.


PRECIZNÍ VĚŠTBA! Láska – peníze – budoucnost. Rychlé a jasné odpovědi zkušené kartářky na tel. č. 906 701 701! Paní Teodora



Lev
Planety vám v červenci nedovolují příliš se radovat z letních dnů. Také v tomto týdnu budete řešit různé nepříjemné pracovní problémy a kamenem úrazu se stane komunikace. Je třeba dát si dobrý pozor na finance. Hlavně nenaleťte žádným podvodníkům!

Panna
V práci budete zářit, můžete si dovolit požádat o zvýšení platu či rozšíření kompetencí. Vaši šéfové vám navíc dají důvěru a nabídnou vám, abyste je zastupovali během jejich nepřítomnosti. Potěší vás sféra financí. V rodině však zmírněte své nároky!

Váhy
Čeká vás celkem hektický týden. Dostanete příležitost se vyrovnat se starými problémy. Potkáte také osobu, od které se budete moci přiučit prospěšné věci. Třeba to, jak se posunout ve vaší kariéře o kus dále. Planety také důrazně radí více se šetřit!

Štír
V práci vás v tomto týdnu čeká spousta nervozity a konfliktů s člověkem, který vám už delší dobu doslova pije krev. Přesto se budete snažit posunout v kariéře o kus dál a využijete k tomu všechny možnosti. Investujte energii do vztahů s rodinou!

Fáze Měsíce v době narození ovlivní osobnost. Není tajemství, že některé vaše povahové rysy určují hvězdy, podle toho jak byly zformovány na obloze při vašem narození. A právě tak se do vašeho životopisu zapisuje také Měsíc. Záleží na tom, v jaké fázi byl v okamžiku vašeho narození.


Střelec
Disponujete spoustou energie, kterou zainvestujete do práce. Hrozí však nebezpečí, že to přeženete a ve finále budete naopak neskutečně unavení. Nepřepínejte se a radši si užívejte léto. Dobře si organizujte práci a naslouchejte radám druhých lidí.

Kozoroh

Budete mít dobrou náladu a většinu věcí vyřešíte snadno a s úsměvem na rtech. Bavit vás bude zejména vše, co souvisí s domácností, takže budete uklízet, nakupovat nové spotřebiče i dekorace, malovat a tak podobně. A prim u vás hraje také rodina!

Vodnář
Planety vám nedopřávají klid. V práci se budete nudit, nic vám nepůjde od ruky a navíc se budete cítit zablokovaní i po intelektuální stránce. A aby toho nebylo málo, nebudete se schopni rozhodnout, zda v zaměstnání zůstat nebo odejít do nového.

Ryby

Soustřeďte se v tomto týdnu na posílení vztahů s nebližšími a přáteli. V práci a financích nepůjde nic hladce, čekají vás vypjaté chvíle a hodně starostí. Neřešte nic, co snese odklad a myslete na to, že všechny těžkosti vám příští měsíc vynahradí.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.