Home - Články - Týdenní horoskop 7. - 13. října

Týdenní horoskop 7. - 13. října

vloženo 5. 10. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 7. - 13. října

Když se člověk podívá do kalendáře, nechce se mu ani věřit, že už je dávno říjen! Ale nenechte se zlákat předraženými vánočními nabídkami supermarketů a užívejte si naplno přítomnosti. K tomu vám pomůže náš týdenní horoskop, který poradí, před čím se mít na pozoru a z čeho se radovat.
sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden nejste v příliš dobré kondici. Jste často vyčerpaní a pokud máte dělat něco náročnějšího, tak vás to pořádně vyčerpá. Na své ubývající síly máte zlost. Zkuste nějaký podzimní detox a uvidíte, že i sport vám v této situaci náležitě pomůže.

Býk
Jste silná osobnost a nebojíte se výzev a problémů. K jistým situacím se dokážete postavit čelem, proto vás jen tak nic nepřekvapí. Tento týden toho bude i na vás moc a koncem týdne se budete cítit značně unavení, ale i po všech stránkách oslabení.

Blíženci
Bezhlavě se vrháte na nákupy, které vám udělají pořádný vítr v peněžence. S financemi to prostě tento týden neumíte. Takže raději nechte utrácení na jiné a hlavně vhodnější dny. Taky se raději nepouštějte do žádných půjček. Přivoláte na sebe neštěstí.

Rak
Čeká vás poměrně konfliktní týden, kdy se vám podaří pohádat se snad s úplně každým v okolí. Vliv na to má i vaše nálada, kterou neustále kazí někdo ve vaší domácnosti svým neurvalým a sobeckým chováním. Ve víru emocí zapomínáte na možné následky.



Lev
Sklízíte jeden pracovní úspěch za druhým. Bravo! Máte před sebou zářnou budoucnost a v práci vás to opravdu baví. Vycházíte dobře se svými kolegy, ale i se šéfem. Díky tomu se vám ráno lehko vstává a nemáte problém udržet pozornost v každé situaci.

Panna
Vaše vnitřní atmosféra je velice neklidná. Také vás přepadají černé myšlenky a celkově jste ve svém životě nespokojení a možná i nešťastní. Rozhodně by vám pomohl nějaký restart života. Na to však potřebujete odbornou pomoc. Oslovte ty správné lidi.

Váhy
Relaxace a uvolnění, které tento týden přijde je více než vítané. Celý týden si užijete a rádi na něj budete vzpomínat. I když se nestane nic nevšedního, tak přesto vám v myšlenkách zůstane vzpomínka na harmonický týden plný důležitého klidu a pohody.

Štír
Nepříjemné pocity z minulého týdne jsou jako mávnutím kouzelného proutku pryč. Máte před sebou osobitý týden plný nevšedních zážitků a nových začátků. Náležitě toho milí Štíři využijte a nebojte se otevřeně projevit svůj nesouhlas v jisté situaci.



Střelec
Nálada vám tento týden bude značně kolísat. Je to z toho důvodu, že se po psychické stránce necítíte úplně fit. Nepřidá vám ani vyčerpání z práce, či domova, ale například i spánkový deficit. Odpočinek už potřebujete jako sůl, tak si vemte den volna.

Kozoroh
V práci jste za hvězdu. Daří se vám vše, na co sáhnete a nebojíte se otevřeně mluvit o svých názorech. Vaše myšlenky jsou navíc realizovatelné a není tak problém ani u vedení. Povýšení, či zvýšení platu na sebe nenechá dlouho čekat. Jen tak dál!

Vodnář
Všemožně se snažíte prosadit své názory, ať už je to v práci, či doma. Máte však pocit, že vás moc lidí neposlouchá, nebo co je ještě horší, tak nikdo nebere vaše názory vážně. Cítíte se být frustrováni a chcete za každou cenu ukázat, co ve vás je.

Ryby
Měli byste si utřídit své priority a nemyslet jen na sebe a vlastní zábavu. Mohli byste být, díky svému životnímu stylu, ošklivě překvapení, když zjistíte, že k vám moc lidí netíhne a raději jdou za jinými. Zkuste se více otevřít světu a lidem v něm.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.