Home - Články - Týdenní horoskop 30.1. – 5.2.2017

Týdenní horoskop 30.1. – 5.2.2017

vloženo 28. 1. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 30.1. – 5.2.2017

Nová láska, povýšení v práci, ale i problémy ve stávajícím vztahu. Každý den přináší nové možnosti, co přinese následující týden? Budou se na vás hvězdy usmívat, nebo vám pořádně zavaří? Přečtěte si svůj týdenní horoskop a buďte připraveni!

sdílet článek na facebooku

Beran
Čeká vás poměrně nestabilní týden. Vaše unáhlené reakce zapříčiní snadno hned několik konfliktů. Abyste vše urovnali, budete muset vynaložit spoustu energie. Ale vyplatí se vám to. Stejně tak se vyvarujte odmítání nových možností. Především ve vztazích na vás čeká překvapení, pokud mu půjdete alespoň trochu vstříc.

Býk

Tento týden vám přinese mírné překážky. Nemusíte se však příliš bát, zvládnete je s grácií sobě vlastní. Buďte trpělivý! Ten nejlepší moment z celého týdne může přijít i za pět dvanáct. Takže nechte věcem volný průběh a s napětím se těšte na konec týdne, kde vás čeká velké překvapení. Během týdne nezapomínejte na každodenní věci, jako něžné chvilky s partnerkou či zábava s přáteli.

Blíženci

V těchto dnech máte zelenou ve všem, do čeho se pustíte. Opatrnější však buďte ve středu a čtvrtek, kdy můžete svou neopatrností otevřít svoji Pandořinu skříňku! Co se týče vztahů celkově, je zapotřebí, abyste se postavili čelem k dlouhodobým potížím ve vašem vztahu. Řešení problémů je blízko. Poté se vám velmi uleví.

Rak
Každý den budete inspirování v práci i doma. Hlavně tuto dobu nepromarněte poflakováním. Využijte tohoto úžasného období! Venuše s Marsem se skutečně činí, aby vás viděli spokojené! Nemůže však být přáno všude. Se svou pověstnou smyslností můžete být momentálně tak trochu na štíru. To se však velmi rychle změní, využijete-li svých originálních nápadů.



Lev

Vydejte se do společnosti. Můžete narazit na staré známé, které jste už opravdu dlouho neviděli. Mimoto potkáte i spoustu nových a velmi zajímavých lidí, kteří vám zpříjemní nejeden večer. Vaše nálada bude jako na horské dráze. Chvíli se štěstím vznášíte, za moment byste se nejraději zahrabali do země. V těchto okamžicích se raději schovejte a chvíli počkejte, než se opět rozzáříte.

Panna
Trpělivost je tento týden slovo, které si zapamatujte. Pokud ne, jedna malinká jiskra může zažehnout velký oheň. Hvězdy vás zároveň varují před příliš velkou výřečností. To vše zapříčiní vaše bystrá mysl, pro kterou nemusí mít okolí pochopení! Jste živější než kdykoliv jindy, raději se však kroťte a udržujte status quo.

Váhy

V těchto dnech se nezastavíte. Hlavou se vám honí spousta optimistických plánů, navíc se setkáte se sebevědomými jedinci, kteří ví, jak na to, a kteří vám půjdou příkladem. Uvědomte si, že věci je třeba dotahovat. Je něco, co jste doposud odkládali? Hurá na to!

Štír
Tento týden přinese spoustu nových možností. Venuše vysílá silné emoční blesky nejen vám samotným, ale i do vašeho okolí. Ve vašem životě jsou nejdůležitější vztahy – partner, přátelé, děti. Věnujte jim co nejvíce svého času. Vyplatí se to! Snažte se také stihnout co nejvíce kreativním činnostem, sami budete překvapeni, co vše dokážete.



Střelec
Nepouštějte si tento týden příliš pusu na špacír. Následně byste měli co vysvětlovat, za co se omlouvat, nebo před čím se schovávat. To by vám vzalo spoustu energie, kterou v těchto mrazivých dnech budete potřebovat na docela jiné záležitosti a resty. Připomene se vám nedořešené věci z minulosti.

Kozoroh

Zcela nečekaně omráčíte někoho z okolí svou železnou vitalitou, s níž nepohnou ani stávající mrazy. Přesto však nezapomínejte na odpočinek! Brzy byste mohli narazit a vaše nadšení i originalita by výrazně zeslábla. Vaši blízcí budou potřebovat vaši pozornost. Nezapomínejte, že právě oni za vámi neustále stojí, a věnujte jim tak svůj čas.

Vodnář
Zatoužíte po dobrodružném románku, který obrátí váš život naruby. Pokud nebude nikdo vhodný v okolí, nemusíte se strachovat. Vynoří se někdo neznámý, kdo bude stvořený přímo pro vás. Ideálním místem na seznámení je kino. Podívejte se tak do programu a vyrazte.

Ryby

Rodinné zázemí pro vás bude v těchto dnech alfou omegou. Nezapomeňte hýčkat všechny členy domácnosti, počínaje osobami a domácími mazlíčky pokračujíc. V práci stihnete udělat pořádný kus práce. Své úkoly si zvládáte plnit mimořádně dobře, čímž vzbudíte pozornost šéfa. Povýšení může být opravdu blízko.

Často si marně lámete hlavu s tím, jak si zpestřit volný den nebo víkend? Lákají vás procházky přírodou, adrenalinové sporty, aktivní odpočinek anebo návštěvy zámků? Nechte si poradit od hvězd ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.