Home - Články - Velký měsíční tarotový horoskop lásky

Velký měsíční tarotový horoskop lásky

vloženo 26. 1. 2017
čas čtení: 10 minut

Velký měsíční tarotový horoskop lásky

Odhalte svůj milostný život v kartách! Prozrazují, jestli vás v chladných měsících dostatečně zahřeje vášeň i něha. Jak se vyvine váš vztah nebo jaké máte šance při hledání vaší osudové lásky?

sdílet článek na facebooku

BERAN
Karta Devět pohárů
vám přináší nádhernou věštbu spokojeného a naplňujícího milostného vztahu, ve kterém vám nebude nic chybět. Pocítíte téměř až dokonalé štěstí! Své štěstí v lásce si budete užívat plnými doušky a samozřejmě k tomu bude patřit i naplňující a spokojený sexuální život! Navenek zapůsobíte jako dokonalý pár a okolí vám bude vaši lásku závidět a obdivovat ji. Bez ohledu na to, jestli jste spolu již dlouho nebo je váš vztah teprve ve svých začátcích. Nezadaní Berani se konečně dočkají splnění svých tajných snů o lásce. Potkáte téměř bezchybného partnera, který bude až na pár drobností naprosto přesně odpovídat vašemu ideálu! Čeká vás zamilování až po uši. Budete se vznášet na obláčku štěstí a vaše láska bude oboustranná. V dlouhodobých svazcích se obnoví a posílí pocit vzájemné lásky a budete si navzájem velmi blízcí. Dokonce i v posteli vám to bude klapat více než předtím. Nic však není úplně bezchybné, takže chvílemi pocítíte, že se vám na protějšku některé věci nelíbí nebo že vám v určitých oblastech života příliš dobře nerozumí. Naštěstí však takových věcí nebude mnoho, takže i když vás to občas zamrzí, nebudete mít problém hodit to za hlavu a zaměřit se na to pozitivní, co mezi vámi je!

BÝK
Karta Dvě mince
je kartou změn a připomíná vám, abyste je přijali i v oblasti lásky a erotiky, když zaklepou na dveře. Život přece není o tom ustrnout na jednom místě. Je o neustálém pohybu kupředu, vývoji a vnitřním růstu! Počítejte s tím, že ve vašem partnerském životě věci vybočí ze zajetých kolejí – možná se váš protějšek konečně odhodlá svěřit vám se svými tajnými erotickými touhami a budete velmi překvapeni. Najděte ale odhodlání vyzkoušet to, i když na to nejste zvyklí! Možná vás čeká nějaká změna ve vztahu spojená například se změnou zaměstnání nebo stěhováním. Bude nutné, abyste se přizpůsobili nové situaci a našli v ní zalíbení. Nezadaní Býci se mohou těšit na několik nových milostných možností. Požitkářsky si užijete období, ve kterém vás budou obletovat různé protějšky. Vybírejte s rozvahou a nechte se vést srdcem, protože věci budou mít poměrně rychlý vývoj. Nakonec však budou směřovat ke stabilnímu novému vztahu!

BLÍŽENCI
Karta Pět pohárů
vám předpovídá, že letos v zimě se nejspíš nevyhnete nějakému milostnému zklamání. Nestane se nic zásadního, ale budete to velmi silně prožívat a se sklonem trápit se a litovat více, než by odpovídalo vašim skutečným důvodům. Jenomže vnitřní bolest ze zklamané lásky je něco, čeho se nelze zbavit mávnutím kouzelného proutku. Nejlepší proto bude, když si své trápení připustíte a svoji chvilku smutku a melancholie si dopřejete. Takové věci není dobré potlačovat, protože jinak by se projevily později a jinde. I pro introverty je velmi léčivé se někomu blízkému vypovídat a vyslechnout si povzbudivé rady druhých. Nechte katarzi, aby postupně pečlivě vyplavila z vašeho srdce veškeré nepříjemné pocity. Budete překvapeni, že když necháte nostalgii z lásky volný průběh, přebolí to nakonec mnohem snáz, než byste čekali!



RAK
Karta Rytíř mečů
vám říká, že nyní se v lásce konečně můžete přestat krotit a můžete dát vašemu vztahu směr, po kterém již dávno toužíte. Ukáže se, že se svým protějškem sdílíte některé touhy a přání, o kterých jste si dosud mysleli, že jste v nich osamoceni. To bude skvělá zpráva, protože to vašemu vztahu dodá úplně nový rozměr, a ještě víc vás to sblíží. Svěřte se svému protějšku se všemi svými záměry a nevynechejte jedinou podrobnost, abyste objevili nejlepší kompromis mezi drobnými odlišnostmi vašich přání. Najdete skvělé společné řešení, se kterým budete tak nadmíru spokojeni! Nezadaní Raci by měli hledat partnera, se kterým vás budou spojovat společné názory a myšlenky. Poznáte ho snadno, protože vás oslní, jak v jeho vlastnostech uvidíte sami sebe. Takový vztah bude velmi tvořivý a společně si dokážete splnit své společné sny, i ty nejtajnější!

LEV
Karta Tři hole
vám věští, že v lásce se budou věci hýbat postupně a neomylně kupředu. Váš vztah je naplněn pozitivní energii a má velmi dobrou perspektivu do budoucna – ovšem za předpokladu, že se budete držet upřímnosti, čestnosti a vzájemné důvěry. To, co si během letošní zimy společně vybudujete, bude pevným základem, na kterém můžete dále stavět své soužití. Dařit se bude nejen těm Lvům, kteří žijí v dlouhodobých partnerských vztazích, ale i těm nezadaným, protože konečně potkáte někoho, s kým si budete perfektně rozumět. Nová láska však nevznikne z ničeho nic, ale bude se rodit postupně, dost možná na základech předchozího kamarádství, o to bude pevnější a stabilnější. Dávejte si však pozor, ať nezklamete očekávání, které na vás protějšek má, a zároveň i na to, ať na něj nemáte ani vy příliš vysoké nároky. Žádejte jen o takové, které může splnit. Pokud se vám povede udržet si stávající směr, pak vám zima přinese v lásce jen to nejlepší – pevný a krásný vztah, na který se můžete spolehnout a který vám zároveň přináší spoustu radosti, veselosti a vášně!

PANNA
Karta Šest mečů
vás upozorňuje, že máte sklon se příliš uzavírat do sebe a lpět na starých názorech. Kdysi se vám osvědčily, takže se jich držíte, ale nyní se vám otevírají nové možnosti a ze starých osvědčených rad se mohou snadno stát předsudky. To platí i pro zadané, i pro ty, kteří teprve objevují novou známost. Otevřete své srdce změnám, protože jedině tak může vydržet vztah dvou lidí, kteří se vyvíjí a postupem času se oba mění. Je důležité, abyste se svěřovali se vším, co naplňuje váš život, jinak by se mohlo snadno stát, že se budete oba vyvíjet a měnit každý jiným směrem. Naučte se být flexibilní a neuzavírat se před prosbami vašeho protějšku. Bude důležité, abyste si doopravdy pozorně naslouchali a nejen dělali, že ho posloucháte. Někdy totiž budete mít sklony prosazovat si svou a přitom předstírat, že to ve skutečnosti děláte pro toho druhého. Jenomže jeho či její přání a sny jsou úplně jiné!



VÁHY
Karta Čtyři meče
vám věští, že v partnerském vztahu si budete užívat klid a nebude se toho příliš mnoho dít – bude to však klid před bouří! V tomto období budete mít buď vy nebo váš protějšek, nejspíš však oba z vás, hodně jiných povinností a starostí, takže na nějaké přemýšlení o lásce vám nezbude příliš mnoho času. Když se pak s odstupem několika týdnů začnete lásce opět věnovat, zjistíte, že jsou zde nějaké věci, o kterých si potřebujete s protějškem popovídat a dořešit je. Díky tomu, že dlouho ležely ladem, je budete vidět trochu s nadhledem, takže to půjde snáz a nemusíte se obávat žádné dramatické výměny názorů. Naopak, bude to rozhovor, ze kterého nakonec budete mít oba dva radost. Jen se nesnažte to uspěchat a počkejte si, až nastane ten pravý čas! Pak to půjde samo. Nezadané Váhy zažijí obavy, že o vás nemá váš vysněný protějšek zájem. Navenek to skutečně bude vypadat jako ignorace vašich snah o sblížení. Ve skutečnosti však cítí něco jiného a musíte si počkat, až konečně bude ten pravý čas na to, aby se vyjádřil/a!

ŠTÍR
Karta Deset holí
znamená, že v lásce a partnerství pociťujete velkou tíhu odpovědnosti. Stávající situace vám sice dává pocit stability a jistoty, ale zároveň je zde něco, co vás zatěžuje. I když si to možná nepřiznáváte. Nejraději byste byli, kdyby váš společný život byl jednoduchý a bezstarostný. Možná právě proto budete někdy na svého partnera reagovat podrážděně, aniž byste k tomu měli nějaký opravdový důvod. Pozor na nedorozumění, které mohou touto cestou snadno vzniknout! Zadaným Štírům prospěje nějaká změna, která přinese do vašeho života nový svěží vánek a nabije vás opět energií. Pusťte se třeba do společného plánování zimní dovolené, na které si odpočinete od každodenních starostí, které vás již ubíjí. Nebo si dopřejte více společného volného času a oprašte své společné zájmy, díky kterým jste se kdysi dávno sblížili! Nezadaní Štíři budou mít menší dilema – jistá nová známost vás bude velmi přitahovat, ale zároveň vám bude nad slunce jasné, že váš vztah by byl velmi komplikovaný. Půjdete i přesto do toho? To je jen na vás! Počítejte však s tím, že aspoň zpočátku budete muset překonat hodně překážek!

STŘELEC
Karta Poslední soud
vám v lásce přináší velmi zajímavé poselství a věštbu. Váš partnerský vztah prodělá v blízké době výjimečnou transformaci, promění se k lepšímu a očistí se od negativních energií, které dosud mezi vámi stály a byly příčinou vašich konfliktů. Bude to něco jako nový začátek, ale povede se vám dosáhnout toho mírumilovnou cestou, bez hádek nebo hrozeb rozchodu. Prostě se najednou něco změní a vy se podíváte na váš vztah novýma očima. Důležitou roli bude hrát i jeden rozhovor, díky kterému si uvědomíte velmi zajímavé věci, které vám dosud zůstávaly skryté. Období obnovy vztahu, které vás čeká, bude jedinečné. Nejspíš se vám nic podobného ještě nestalo, nebo možná kdysi hodně dávno. Pokud jste nezadaní, budou se věci ve vašem životě vyvíjet velmi zajímavě. Jistý člověk, do kterého jste zakoukaní, bude hrát jinou roli, než s jakou jste počítali – nebude to váš budoucí dlouhodobý partner, ale bude to člověk, který změní váš život a v jistém smyslu vám otevře oči. Ten pravý partner se objeví teprve pak, když už vaše duše bude očištěna od chybných očekávání a nepříznivých energií, které na vás zanechaly minulé špatné zkušenosti.



KOZOROH
Karta Síla
je pro vás příslibem ohromné milostné vášně a bouřlivé sexuality! Někdy bude dokonce problém tuto mocnou a magickou energii zkrotit a odkázat ji do patřičných mezí. Tato tarotová karta prozrazuje, že takovou vnitřní sílu a nezkrotnou energii je potřeba držet trochu na uzdě. A hlavně ji vědomě ovládat, dávat ji ten správný směr a využívat ji tak, aby to bylo k prospěchu věci. Příliš silný oheň vášně totiž může při troše neopatrnosti nejen zahřát, ale také popálit! Milostný vztah vám doslova zamotá hlavu a nastartuje vás na plné obrátky, ale pro dobro věci bude lepší držet si nad věcmi kontrolu a nenechat se ovládnout touto mocnou energií lásky a sexuality. Váš protějšek se s vámi rozhodně nebude nudit a užijete si spolu spoust nádherných vášnivých nocí! Nezadaní Kozorozi budou při výběru partnera dávat na první místo, aby vám to klapalo po intimní stránce. Možná to někomu z vašeho okolí bude připadat povrchní, ale sex je přece důležitou součástí života, tak proč tuto oblast zanedbávat!

VODNÁŘ
Karta Páže holí
vám přináší příslib nového krásného milostného setkání, nebo také oživení a obnovu zamilovanosti ve vašem stávajícím vztahu. V obou případech to bude velmi krásné, něžné a jemné, ale zároveň nabité skrytou vášní, která dodá vašemu vztahu ohromnou jiskru. Díky novým podnětům odhalíte další, možná trochu překvapivé věci, které vás sbližují a které máte společné, i když jste o tom možná doposud ani netušili. Nezadaní Vodnáři budete příjemně překvapeni, když zjistíte, že s vysněným protějškem toho sdílíte ještě mnohem více, než jste si mysleli. Ve vašem společném volném čase vás budou bavit spontánní akce a nápady. Budete veselí a s nadšením společně vyrazíte kamkoliv, kde bude zrovna možnost. Váš vztah bude plný aktivity a zároveň velmi něžný, což je pro vás zajímavá a krásná kombinace. Pokud si procházíte partnerskou krizí, přináší vám tarot vynikající zprávy – díky novým věcem, které vás sbližují a které jste si dosud neuvědomovali, se vám povede tuto krizi úspěšně zažehnat a váš svazek bude ještě hezčí, než byl kdy dřív! V erotické oblasti pocítíte velmi silnou vzájemnou přitažlivost, ale přesto nebudete na protějšek spěchat ani ho do ničeho tlačit. Některé věci zkrátka musí přijít spontánně v tom pravém čase a nelze je uspěchat!

RYBY
Karta Tři poháry
vám věští radost a citové štěstí. Budete se těšit pocitu, že jste milovaní, a ve společnosti protějšku si budete užívat krásné a bezstarostné chvilky. Budete se bavit a dopřávat si krásné zážitky. Vaše láska bude hravá a krásná, a to dokonce i v případě, že jste spolu již dlouhá léta. Pořád se totiž umíte naladit na stejnou vlnu a udělat si ve volném čase radost něčím, co máte oba dva rádi. Milostného naplnění se dočkají i nezadané Ryby. Najdete protějšek se společnými zájmy a podobným smyslem pro humor. Zpočátku bude váš vztah spíš nezávazný a užijete si spoustu dobré zábavy na společenských akcích. Pak si uvědomíte, že jeden pro druhého hodně znamenáte, a rozhodnete se, že by z toho mohlo být i něco vážnějšího. Vaše milostné cíle budou naplněny, jen pozor, ať nejste zas až příliš neskromní. Na dobré věci se totiž zvyká snadno. Se svým milým protějškem se však musíte umět nejen bavit, ale taky spolu řešit životní problémy a komplikované situace. Nezapomeňte na to a ověřte si, jestli je na něj spolehnutí i ve vážných věcech!

Jste vášniví milenci, kteří rádi experimentují anebo necháváte vedení milostného aktu na své drahé polovičce? Víte, jaká je vaše největší slabina při sexuálních radovánkách? Podívejte se, co na to hvězdy ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.