Home - Články - Týdenní horoskop 3. - 9. prosince

Týdenní horoskop 3. - 9. prosince

vloženo 1. 12. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 3. - 9. prosince

Vliv mocného Marsu tento týden zvyšuje citlivost na špatně zvolená slůvka. K náladě nepřidává ani zvyšující se tlak a stres z předvánočních příprav. Uvědomte si, že Vánoce opravdu nejsou o tom sehnat nejstylovější dárek pod stromeček.

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu hraje důležitou roli zábava a různá potěšení. Oblast kariéry a některé povinnosti tedy tento týden odsunete trochu stranou a budete si užívat volné chvilky naplno. Někdy je potřeba odložit jisté záležitosti a jen pohodlně relaxovat.

Býk
Tento týden budete nabití neskutečnou energií a ta vás bude provázet ve všech oblastech vašeho života. V práci budete překypovat úžasnými nápady, oblast lásky bude naplněna živou a příjemnou komunikací a všechny zdravotní neduhy jako zázrakem zmizí

Blíženci
Tento týden budete rozladění, zvýšenou citlivost má na vině vliv Marsu. Citlivě budete reagovat zejména na poznámky ohledně vaší osoby a občas se vůči rádoby humorným poznámkám ohradíte, což způsobí, že mezi kolegy budete v týdnu značně probíráni.

Rak
Vaše kreativita je tento týden na vrcholu. Fantazii se meze nekladou a vy dokážete tuto přízeň osudu šikovně proměnit ve svůj prospěch. V práci budete hýřit skvělými nápady a v milostných hrátkách se rovněž předvedete. Využijte této přízně naplno.



Lev
V práci se toho na vás sesype opravdu hodně a vy na to budete reagovat víceméně negativně. Není to dobré pro vaši psychiku a vy se budete v zaměstnání cítit velmi vyčerpaní. Je čas vyrazit na nějaký ozdravný pobyt, kde necháte práci na hony daleko.

Panna
Uspokojivou stránkou vašeho života bude ta finanční. Podaří se vám velice výhodná investice, či koupě něčeho, za co byste jindy dali daleko více peněz. Díky ušetřeným financím se vám zlepší nálada a vy si konečně začnete užívat předvánoční atmosféry.

Váhy
V rodinných záležitostech to bude tento týden jako na horské dráze. Někdy budete hýřit veselím a budete se v rodinném kruhu skvěle bavit a jindy se nad vámi a vašimi ratolestmi budou stahovat bouřlivá mračna a blesky budou lítat na všechny strany.

Štír
Vaše komunikace s okolím bude tento týden váznout. Ač jste jindy velmi komunikativní jedinec, tak tento týden budete uzavření a na ostatní lidi nebude mít příliš náladu. Někdy je potřeba věnovat čas jen sami sobě a nenechat se rozptylovat okolím.



Střelec

Tento týden se budete zaobírat zejména svým zdravím. Nebudete se cítit úplně fit a rozhodnete od základu změnit návyky, jak stravovací, tak pohybové a relaxační. Pokusíte se věnovat pozornost i alternativní medicíně, ale i aromaterapii a relaxaci.

Kozoroh

Začíná na vás doléhat předvánoční stres a vy si uvědomíte, kolik vás toho ještě čeká. Stále přemýšlíte, co komu dát pod stromeček, řešíte poslední nákupy, ale i pečení. Rodina má na vás velké nároky a vy nevíte kam dřív skočit. Zkuste trochu zvolnit.

Vodnář
Tento týden pro vás bude velice zásadní. Nejen, že si budete rozšiřovat obzory, budete věnovat čas sami sobě a relaxaci, budete se hýčkat, ale také se pokusíte nalézt svou vlastní filozofii, kterou budete aplikovat na všechny oblasti vašeho života.

Ryby

Rodinná sféra nebude tento týden příliš velkou výhrou. O drobné nesrovnalosti nebude nouze a váznout bude i komunikace. Pokuste se toto období přejít s co největším klidem a vyčkejte na vhodnější období ohledně řešení některých rodinných záležitostí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.