Home - Články - Láskohled 3. - 9.12.2018

Láskohled 3. - 9.12.2018

vloženo 30. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 3. - 9.12.2018

Prosinec si pro nás připravil parádní emoční houpačku. City se budou bouřit u zadaných i nezadaných. Ale houpačka samozřejmě znamená, že jste sice chvíli dole, ale pak taky nahoře. No, a nakonec je to jen na vás, kde vám to bude vyhovovat víc. Každopádně si užívejte všeho, co vám láska přinese, protože každou zkušenost můžete jednou využít ve svůj prospěch!

sdílet článek na facebooku

Beran
V partnerském vztahu zažíváte až neskutečnou harmonii a lásku. Váš protějšek se k vám chová s úctou a láskou a vy si užíváte každý okamžik strávený společně. Máte velké štěstí.

Býk
Tento týden bude láska spíše o komplikacích, než o pohodě. Vše ve vztahu bude problém a vy si nebudete vědět rady, jak s jistými záležitostmi naložit. Řešení nakonec přijde samo.

Blíženci

Ve vztahu s vaším novým objevem se ukáže nespokojenost. Nevíte, zda dát průchod svým negativním emocím, nebo dát některým záležitostem ještě jednu šanci. Rozhodnutí je jen na vás.

Rak
Nezadaní jedinci, dejte si tento týden dobrý pozor ať nesednete na lep falešným jedincům a typům, které pro vás nejsou vůbec vhodní. Tyto osoby s vámi rozhodně nemají čisté úmysly.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Lev

Kolem vás se objevuje smyslná aura, která má na lidi kolem magické účinky. Jste-li nezadaní, užívejte si to. Zadaní jedinci, vy mějte na pozoru, ať nestoupnete do vosího hnízda.

Panna
V oblasti lásky je vám tento týden úžasně nakloněn a vy máte jedinečnou možnost potkat lásku svých snů. Nebojte se, že byste se snad minuli, doslova a do písmene do sebe vrazíte.

Váhy

Tento týden pro vás láska nebude na prvním místě. Máte spoustu jiných záležitostí, které musíte vyřešit a proto se tato oblast přesouvá na poslední místo ve vašem žebříčku hodnot.

Štír

Lásku budete tento týden prožívat daleko vášnivěji než v minulých dnech. To s sebou nese i jistá úskalí jako je větší možnost občasných hádek. Usmiřování však bude stejně bouřlivé.


POTKALA JSTE TOHO PRAVÉHO? Jste na pochybách? Prozradím vám, zda jste si opravdu souzeni, zavolejte mi na 906 701 701! Kartářka Hanka



Střelec

Kolem vás se pohybuje jedinec, který stojí o vaši pozornost. Vy však jeho city neopětujete a jeho snažení vám už časem přijde velmi obtěžující. Je načase mu to šetrně oznámit.

Kozoroh

Ve vztahu se objeví komplikace spojené s dohady převážně ohledně kariéry jednoho z vás. Nemůžete se shodnout na společně tráveném čase a to je nejčastější důvod vašich neshod.

Vodnář

Nezadaní budou tento týden v seznamování nečekaně plašší. Díky tomu ale konečně zaujmou objekt vašeho dlouhodobého zájmu, který vás do této doby považoval za příliš hlučnou osobu.

Ryby

Váš protějšek občas nedokáže zkousnout vaši neústupnost v názorech a přílišnou dominanci. Zkuste tyto vlastnosti nechat někde v práci a ve vztahu zkuste být více tolerantnější.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.