Home - Články - Týdenní horoskop 3. - 9. července

Týdenní horoskop 3. - 9. července

vloženo 1. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 3. - 9. července

Čas dovolených a prázdniny je konečně tady a na všechny znamení zvěrokruhu čeká spoustu příležitostí a radostí, ale i nástrah. Přečtěte si týdenní horoskop od astroložky Mony a poznejte svoji budoucnost s dostatečným předstihem!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu se soustřeďte na své cíle a nechte se ovlivnit pozitivní energií okolo vás. Vaše odhodlání vás dovede k úspěchu. Buďte otevření novým příležitostem, které se mohou objevit a snažte se z nich vzít si pro svou budoucnost co nejvíce.

Býk
Zaměřte se na komunikaci s ostatními a budete mít možnost vyřešit nějaké přetrvávající problémy. Dbejte však na trpělivost a diplomatický přístup. Vaše schopnost naslouchat bude pro řešení naprosto klíčová. Ostatní ocení vaši toleranci a přístup.

Blíženci
Tento týden se věnujte svému zdraví a pohodě. Je důležité najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem - udělejte si čas na relaxaci a zaměřte se na své duševní i fyzické blaho. Poslední dobou jste na zdraví moc nemysleli a možná jste i přechodili nemoc.

Rak
Hledejte nové způsoby, jak se vyjádřit a sdílet všechny své myšlenky s ostatními. Tento týden je pro vás skvělým časem pro kreativitu a seberealizaci. Věřte své intuici a nebojte se vyjít ze své komfortní zóny. Jedině tak dosáhnete kýžených výsledků.


Lev
Zaměřte se nyní na své osobní vztahy a projevte svou lásku a péči k těm, které máte rádi. Tento týden je vhodným časem pro posílení vazeb s ostatními. Buďte otevření a empatickými, věnujte čas rodině a zejména pak malým dětem, které v rodině máte.

Panna
Soustřeďte se jasně na své cíle a představte si, jak chcete, aby se věci vyvíjely. Vizualizace a pozitivní myšlení vám pomohou dosáhnout úspěchu a to poměrně v krátké době. Nezapomínejte však na důležitost praktického jednání. Tak směle do toho.

Váhy
Prim bude momentálně hrát zejména osobní a duchovní transformace. Tento týden je ideálním časem pro reflexi a sebepoznání, ale i hledání něčeho nového. Umožněte si relax, odpočinek a meditaci. To vám výrazně pomůže najít nitku svého niterního já.

Štír
Soustřeďte se momentálně více na své osobní a emocionální potřeby. Tento týden je vhodným a důležitým časem pro reflexi a sebepoznání. Umožněte si ale i odpočinek a meditaci, abyste našli vnitřní klid a rovnováhu. Buďte otevření novým možnostem.


Střelec
Začátkem července se zaměřte na svou kreativitu a inspiraci a věnujte se aktivitám, které vás baví a naplňují. Otevřou se vám nové příležitosti a získáte nové perspektivy. Buďte otevření změnám a využijte svého potenciálu. Rovněž můžete najít nové přátele.

Kozoroh
Zaměřte se na své cíle a plány do budoucna, důvěřujte si a udělejte kroky směrem ke svým snům. Věnujte se pracovním úkolům s výdrží a disciplínou. Tento týden může být klíčový pro dosažení úspěchu, a to jen díky zaměření se na osobní transformaci.

Vodnář
Věnujte se svým vztahům a komunikaci s ostatními. Mějte trpělivost a projevte empatii při řešení konfliktů nejen v rodině, ale i mezi přáteli. Aktivně naslouchejte a hledejte společné řešení, protože tento týden je klíčový pro posílení vazeb s blízkými lidmi.

Ryby
Tento týden se zaměřte na komunikaci a sdílení svých myšlenek s ostatními. Buďte otevření novým nápadům a příležitostem a směle své myšlenky komunikujte s přáteli. Udržujte si flexibilitu a přizpůsobivost, a také dbejte na svou fyzickou kondici a pohyb.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.