Home - Články - Láskohled 3. - 9. července

Láskohled 3. - 9. července

vloženo 30. 6. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 3. - 9. července

Dva volné dny, které nás v tomto týdnu čekají, přejí lásce! Chystáte se na romantický výlet nebo mini dovolenou se svojí polovičkou? Hvězdy vám poradí, jak tyto dny nejlépe využít! Poznejte svoji budoucnost dříve, než se stane skutečností!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce se vám otevírají nové možnosti, tak buďte odvážní a projevte city! Nebojte se vyjádřit své přání a potřeby, romantika a vášeň vám mohou rozkvést. Užijete si tak vzrušující zkušenosti.

Býk
Vaše stabilní a pevné vztahy se posílí. Věnujte svému partnerovi zvláštní pozornost a projevte svou náklonnost. Budete schopni vyřešit případné nedorozumění a posílit váš vztah.

Blíženci
Komunikace hraje klíčovou roli ve vašem milostném životě. Buďte otevření a upřímní ke svému partnerovi. Společné plány a projekty mohou posílit váš vztah, takže plánujte a budujte.

Rak
Vaše emocionální a citové spojení s partnerem se víc a víc prohlubuje. Buďte upřímní a otevření ve svých projevech lásky. Vytvořte si čas pro romantické chvíle a projevte svou něhu.


Lev
Láska a vášeň budou momentálně rozkvétat. Vytvořte si čas na romantické zážitky a překvapení pro svého partnera. Vaše kreativita a šarm vás přivedou blíže k intenzivnímu spojení.

Panna
Tentokrát se zaměřte na vzájemnou podporu a porozumění ve vztahu. Společné cíle a snaha o harmonii posílí váš vzájemný vztah. Hledejte rovnováhu mezi dáváním a přijímáním lásky.

Váhy
Máte za to, že váš vztah již je u konce? I když jste se snažili najít kompromis, případně jste využili rodinných terapií, tak cítíte, že každý byste měli jít svou cestou. Někdy konec znamená nový začátek!

Štír
Tento týden přichází pro Štíra do hry silná vášeň a intenzita. Máte možnost objevit nový romantický potenciál nebo prohloubit stávající vztah. Buďte odvážní a otevření všemu novému!


Střelec
Kompromis je o tom, že by ho měli dělat oba. Ve vašem případě jste to ale pouze vy, kdo se o kompromisy snaží a jedná se proto pouze o ústupky. Je načase zvážit, zda tohle opravdu chcete.

Kozoroh
Máte před sebou velice aktivní a pozitivní období plné lásky a nových zážitků. S novým idolem prožíváte spoustu zábavy a netradičních situací, které jsou pro váš život povzbuzující.

Vodnář
Konečně jste potkali osobu, se kterou je vám více než příjemně. Váš vztah už jste dokonce posunuli o level výše a seznámili jste se s rodinami i kamarády. Vše vypadá, že je na dobré cestě.

Ryby
Pokus o nápravu partnerského vztahu vám nevychází podle vašich představ. Máte pocit, že protějšek do toho nedává tolik jako vy a to vás logicky demotivuje. Vaše veškeré snahy přichází vniveč.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.