Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ČERVENEC 2023

Měsíční horoskop lásky na ČERVENEC 2023

vloženo 27. 6. 2023
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na ČERVENEC 2023

Slunce začne o prázdninách žhnout naplno a mnozí z nás jsou také pořádně rozpáleni. Zjistěte, zda je ideální čas najít svého životního partnera, nebo jde pouze o krátkodobý flirt! Hvězdy vám prozradí, co vás v červenci čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Prázdniny budou po stránce milostného života odpovídat vašim představám. Jste plní energie a bude to znát na vašem společenském chování. Jste všude, kde se něco děje. Seznamování pro vás není problémem. Využíváte svých silných stránek a navazujete nové kontakty. Dlouholeté vztahy mohou v červenci rozmetat stereotyp, který se v jejich posteli zabydlel. Zkuste víc mluvit o svých citech. Tělesná přitažlivost je sice ohromná, ale někdy je třeba dát najevo city jinak. Protějšek očekává romantiku.

Býk
Milí Býci, hlavně začátkem prázdnin se pokuste krotit své očekávání. To vám totiž nejvíc brání ve spokojenosti i uspokojení. Děláte si iluze o nápadnících, také ve vztahu se trápíte věcmi, které nejsou ve vaší režii. Na opačné pohlaví kladete vysoké nároky - při seznamování málokdo projde sítem, nebo se naopak zaměříte na nevhodného člověka. Zvláště kolem 18. července byste mohli sáhnout vedle. Venuše radí neřešit milostné záležitosti silou. Je léto, tak splývejte s časem a věřte na moc osudu.

Blíženci
Prázdniny slibují spoustu skvělých příležitostí k seznámení! Váš nový objev vládne smyslem pro humor, kterým zachrání pár nepříjemných momentů. Máte tendenci jednat nespoutaně a dopustíte se zbytečných přešlapů. Podle Afrodité se však jako pár báječně doplňujete. Singles by mohli svůj ideál potkat díky přátelům. Mají pár tipů na protějšky, s nimiž byste se mohli seznámit. Zadaní by neměli partnera pošťuchovat nejapnými poznámkami. Přijde vám to vtipné, ale v dané situaci se takové řeči nehodí.


Rak
Červencové klima přeje lásce, i když se vám to v první dekádě nemusí zdát moc patrné. Těšte se, že stereotyp vezme do zaječích a ve vztahu to začne zase příjemně vřít. Díky Marsu je vaše osobité kouzlo zesílené, provází vás nadšení a pracujete na sobě. Není divu, že jste pro partnera k zulíbání. Singles, od 22. července se nevyhýbejte společenským událostem. Je to období, kdy můžete potkat svou spřízněnou duši. Jste sice v hledáčku opačného pohlaví, ale vy i sami jste při seznamování aktivnější.

Lev
Jste zvyklí stát na piedestalu a v milostném životě tahat za nitky. Venuše však v kvadratuře s Jupiterem vaši pozici na slunci výrazně omezuje. Své objevy si idealizujete a následně propadáte zklamání. První polovina prázdnin je charakteristická proměnlivými náladami. Okolo 11. července můžete zveličovat také starosti ve stávajícím vztahu. Nepočítejte s tím, že drahá polovička projeví větší trpělivost. Takové chování králům zvířat nesluší. Snažte se ovládnout své nitro a přestat se litovat.

Panna
Nezadané Panny čeká příjemný obrat ve vztazích. Od 10. se dočkají zpestření i dlouholeté páry. I když se musíte věnovat neodkladným záležitostem a diskusím, které jste dlouho odkládali, můžete prožít i mnohem příjemnější chvíle. Partnerskou krizi zvládněte s čistým štítem. Přestože to není jednoduché, výsledek bude stát za to. Pro randění je nepříznivější poslední dekáda. Osloví vás človíček, který o vás projeví vážný zájem. Na první pohled nabízí všechno, co od perspektivního partnera očekáváte.


Váhy
Užíváte si rozmazlování a sami neváháte být v intimním životě aktivnější. Červenec je plný skvělých příležitostí, jak oživit dlouholetý vztah nebo navázat nový. Venuše je po celý měsíc v blahodárném sextilu k vašemu znamení, proto jste odvážnější a máte pocit, že vám hvězdy plní přání na počkání. Nový objev vám imponuje zdravým sebevědomím, smyslem pro humor i štědrostí. Dostávat dárečky vás baví! Jen za ně nezapomeňte poděkovat. Kolem 19. července slibuje vesmír šanci na vášnivý letní románek.

Štír
V mezilidských vztazích jste příliš nároční a málokdo vám bude vyhovovat. Nezadaní Štíři mají v červenci pocit, že se kolem nich vyskytují samí zvláštní jedinci. Nad nápadníky ohrnujete nos a případné rande nedopadne podle vašeho očekávání. Ve vztahu vám zase romantickou atmosféru narušuje vztahovačnost. Vykládáte si špatně partnerova slova i pohledy, proto se mezi vámi místo erotického jiskření vyskytují spíš hádky. Uspokojit vás je po většinu měsíce náročné, nejlépe si v sexu vystačíte sami.

Střelec
Do 10. července překypujete nadšením a jste schopni vzplanout velkou láskou. Poté se ale situace komplikuje. Střelce totiž svazuje strach z případné konkurence. Nepanikařte kvůli tomu, že drahou polovičku nemáte neustále po svém boku. Místo žárlení se snažte jí důvěřovat. Čas, který trávíte společně, se pokuste využít na maximum. Dávejte miláčkovi najevo svou náklonnost, ale neduste ho. Sex by měl být radostný pro obě strany, jinak před vámi začne protějšek utíkat a vymlouvat se na bolest hlavy.


Kozoroh
O zábavu budete mít po celý červenec postaráno. Sami vládnete optimismem a přitahujete k sobě stejně naladěnou společnost. Věřte na šťastné náhody, které vám vstupují do cesty hlavně po 10. červenci. Tehdy mohou nezadaní Kozorozi narazit na svou osudovou lásku. Nestydíte se flirtovat a lehce se prosazujete mezi neznámými tvářemi. Intimní život dělá čest letní sezóně. Podle hvězd bude vášnivý a plný experimentů. Rozhodně byste měli využít teplé počasí a užít si erotické radovánky pod širým nebem.

Vodnář
Milí Vodnáři, v červenci si šlapete po štěstí v lásce. Přehnané nároky vám nedovolují pustit k tělu nápadníky, kteří o vás upřímně stojí. Ve vztahu se objevují častější rozepře s partnerem. Máte pocit, že řeší samé malichernosti, miláček vám zase vyčítá, že jste příliš lehkomyslní. Nakonec vás zachrání smysl pro humor, díky němuž vybruslíte z nepříjemné atmosféry. Kdo by si chtěl kazit období dovolených? Také vás žene sexuální touha, díky níž si případnou hádku rozmyslíte. Nechcete usínat sami.

Ryby
Vývoj událostí na milostném poli vyžaduje v nadcházejících týdnech trpělivost. Zpočátku se vše zdá zalité sluncem, ale postupem času začínáte o lásce pochybovat. Hlavně čerstvě zadané Rybky by si takové myšlenky měli zakázat. V citech se příliš nerýpejte a přijímejte vztah tak, jak se přirozeně vyvíjí. Jakékoliv zásahy jsou teď nežádoucí. Podle Venuše se jedná o náročnější období, které vás má něčemu naučit. Ukažte partnerovi svou respektující tvář. Nakonec z toho budete profitovat oba dva.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.