Home - Články - Čínský horoskop na týden 26. června - 2. července

Čínský horoskop na týden 26. června - 2. července

vloženo 25. 6. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 26. června - 2. července

Bůvoly čeká příval energie, díky které se nemusí bát ani složitých úkolů a Opice jsou zase tomto týdnu vztahovačné a nemají nadhled! Co v tomto týdnu čeká vás, podle čínského horoskopu od astroložky Karmen?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelomový týden přinese zrozencům Krysy pochybnosti. Nejste si jisti svými názory ani plány, cítíte se být vykořenění. V mnoha životních sférách se přikloníte ke změně, jinde se ovšem vaše přesvědčení upevní. Nebojte se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Těsně před začátkem prázdnin se Buvoli cítí fantasticky a také tak vypadají. Vesmír opěvuje vaši kondici, ani fyzická přitažlivost se vám nedá upřít. Zaměřte se na svůj vzhled a povzneste své sebevědomí. Právě… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Domácí povinnosti vás v tomto čase vyčerpávají víc než jindy. Cítíte se svázaní v nekončícím kruhu úkolů kolem dětí a ostatních členů rodiny. Naučte se některé drobnosti vypouštět nebo se o práci podělte s blízkými. Na generální… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, prázdniny klepou na dveře a spolu s nimi i nutnost vypnout a odreagovat se od každodenních povinností. Hoďte malichernosti za hlavu a užijte si něco netradičního. Prolistujte kulturní kalendář, obvolejte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Ještě než odstartuje období dovolených, udělejte si pořádek ve svých prioritách. Nemůžete stíhat všechno, co byste rádi. Některé věci je lepší hodit za hlavu, neřešit je a vaší duši se neskutečně uleví. Důležité je… ČTĚTE VÍCE!

Had
Pokud jste ještě nezačali plánovat program na léto, v tomto týdnu budete mít jasno. Cítíte, že potřebujete změnu. Jste schopni odletět na last minute dovolenou nebo začnete připravovat velkou akci pro přátele… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně potřebují pro svou spokojenost větší osobní prostor, i když jsou zrovna ve vztahu. To může narážet na nepochopení z partnerovy strany. Žárlivost byste se měli snažit krotit, nereagujte na ni přehnaně. Komunikujte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Měsíční paprsky zapůsobí na vaše nitro a probudí spící touhy. Tentokrát se ovšem nejedná o erotické vábení. Přelom června a července je velmi plodný. Není divu, že se začnete zamýšlet nad založením nebo rozšířením… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V tomto týdnu slyšíte každé šustnutí. Děláte unáhlené závěry a máte tendenci jednat vztahovačně. V komunikaci se snažte o odlehčení, nezapomeňte na smysl pro humor. Hlavně v zaměstnání je třeba nebrat se tak… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v nadcházejících dnech se vám daří prosazovat své názory a plány. Jste dostatečně průrazní, umíte skvěle argumentovat a ve váš prospěch hovoří i dobré načasování. Jediné, co by vám mohlo stát… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Sebevědomí Psů na tom koncem měsíce není nejlépe. V zaměstnání o sobě začínáte pochybovat a kličkujete před zodpovědností. Nebojte se pustit do náročných úkolů, výzvy vám pomáhají profesně růst. I když… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V soukromí se pokuste o co největší klid. Cloumají s vámi emoce, ale vesmír radí nepoddávat se jim. Může za to Luna, která vrtošivými paprsky rozladí vaše nitro. Zklidněte se bylinkovými odvary, aromaterapií i… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.