Home - Články - Láskohled 26. června - 2. července

Láskohled 26. června - 2. července

vloženo 23. 6. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 26. června - 2. července

Červenec je sice za dveřmi, ale červen ještě neskončil! Poslední týden v měsíci přinese celou řadu vztahových a citových zvratů, tak si dejte pozor, ať si nepokazíte to, co se vám daří a nerezignujte ani v případě, že to v poslední době za moc nestálo! Hodně lásky přejeme!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš partnerský život bude v tomto týdnu plný příležitostí a nových a nečekaných zkušeností. Pokud jste ve vztahu, očekávejte hlubší a harmoničtější propojení se svým partnerem.

Býk
Vaše schopnost vyrovnávat se s rozpory a hledat kompromisy bude klíčová pro udržení harmonie ve vztahu. Buďte otevření novým zážitkům a zkuste s partnerem objevovat nové aktivity!

Blíženci
Pokud jste svobodní, tak tento týden může přinést možnost setkat se s novým a zajímavým člověkem. Bude vás oslovovat svým šarmem, intelektem a přitažlivostí, což vám imponuje.

Rak
Komunikace je klíčem pro úspěch partnerských vztahů, milí Raci. Aktivně naslouchejte partnerovi a vyjadřujte své pocity. Buďte diplomatičtí, vyvarujte se konfliktům a hledejte kompromisy!


Lev
Ve svém partnerském životě si dejte čas na rovnováhu mezi sebou a svým partnerem. Samostatnost je důležitá, ale nezapomínejte na důležitost společných momentů a sdílení radosti.

Panna
Vaše schopnost proniknout do hloubky emocí a odhalit skryté aspekty vám bude nyní velmi užitečná. Komunikujete velmi otevřeně se svým partnerem a vyjadřujete své pocity a potřeby.

Váhy
Pokud jste svobodní, můžete se setkat s někým zvláštním a přitažlivým, kdo vás zaujme. Může to být vzrušující a vášnivé období, ale dejte si pozor na příliš unáhlená rozhodnutí.

Štír
Budete se cítit přitahováni duchovním a vnitřním růstem ve vztazích. Snažte se sdílet tyto hodnoty s partnerem a najít společné zájmy - třeba meditace, jógy nebo společné duchovní.


Střelec
Otevřená komunikace a upřímnost bude podporovat vaše vztahy, milí Střelci. Zároveň si dejte pozor na přílišné obětování a postarejte se, abyste si zachovali svoji vlastní identitu a potřeby.

Kozoroh
Vaše intuice a citlivost vám budou momentálně nápomocné při porozumění emocím a potřebám druhé osoby. Aktivně naslouchejte svému partnerovi a vyjadřujte své vlastní city a pocity.

Vodnář
Projevujte partnerovi svou podporu, něžnost a buďte vnímaví k jeho potřebám. Společný čas strávený v klidném a harmonickém prostředí vám přinese hlubokou radost a také naplnění.

Ryby
Pro Ryby bude toto období plné emocí a romantiky. Pokud jste ve vztahu, očekávejte intimitu s partnerem. Budete cítit silné emoční pouto a budete si užívat společného sdílení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.