Home - Články - Týdenní horoskop 27. dubna - 3. května

Týdenní horoskop 27. dubna - 3. května

vloženo 25. 4. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 27. dubna - 3. května

Duben se nám pomalu nachyluje ke konci, ale i v jeho závěru se mohou stát velké věci! Neodkládejte své cíle na později a nevymlouvejte se na nedostatek času. Ujasněte si, co opravdu chcete a neztrácejte čas lelkováním. Hodně štěstí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Hřejete si hada na prsou. Příživník, který vás momentálně ždímá je trnem v oku nejen vašim přátelům, ale zejména rodině. Není to upřímný člověk a navíc by se k vám při sebemenším problému otočil s radostí zády. Rozhodně to není člověk do života.

Býk
Trochu unáhleně pracujete s jistými investicemi. Pro jisté finanční machinace není v tomto týdnu moc vhodná doba. Hrozí totiž, že byste o nějaké penízky mohli přijít. Raději si své úspory šetřete na časy, kdy budou hvězdy investicím více nakloněny.

Blíženci
V tomto týdnu na vás dopadne přepracování posledních dnů a vy toho máte tak akorát dost. Poslední dobou toho na vás bylo hodně a vy jste museli zabrat více než jindy. Volno si rozhodně zasloužíte, vyrazte tedy o víkendu někam do přírody a o samotě.

Rak
Máte neskutečnou chuť nakupovat, ale situace není příznivá. Nejraději byste někam vyrazili do společnosti. Kontakt, párty, či návštěva kina vám skutečně moc chybí. Šetřete si ale penízky a místo rozhazování je raději věnujte něčemu smysluplnějšímu.


Lev
Pokud potřebujete relaxovat, tak je teď ideální čas. Najděte si čas na koníčky, které jste dříve nestíhali. Je vám však jasné, že je třeba v životě trochu zpomalit a najít si něco smysluplného k dělání. Nemusíte se bát, ono vám totiž nic neuteče.

Panna
Počasí láká k venkovním aktivitám. Návrat k přírodě je momentálně pro vaši duchovní cestu spásným řešením. A to zejména z toho důvodu, že jste poslední dobou více méně přemýšleli pouze v konzumní rovině. Můžete si být jisti, že jste na dobré cestě.

Váhy
Vracíte se po dlouhé době ke koníčku, který jste naposled dělali jako děti. Znovuzrozená láska k zapomenutému umění, či snad sportu vám vlije novou energii do žil. Ve volných chvílích se nenudíte a dokonce skrz staronové hobby poznáte někoho nového.

Štír
Dejte si tento týden velký pozor na své zdraví. Hrozí zejména zvýšené riziko úrazu, tak se nepouštějte do žádných krkolomných a nebezpečných akcí. Rozhodně se vyhněte pracím na zahradě, či opravám kolem vašeho bydlení. Ono vám stejně nic neuteče.


Střelec
Tento týden máte chuť na velké změny. Jste už unavení ze stereotypu, ale i z obyčejných věcí. Chcete zažít něco úžasného a nového, ale svou touhu přenesete na úpravu svého domova. Možná se vrhnete do něčeho šíleného, ale určitě to bude stát za to.

Kozoroh
Kladete na sebe příliš velké nároky. To vám udělá neplechu zejména v osobních vztazích. Měli byste raději věnovat pozornost své milované rodině. Některé věci prostě počkají. V dnešní době se orientujte na tradiční hodnoty a taky na své osobní blaho.

Vodnář
Potíže v komunikaci se svým partnerem očekávejte již v začátcích týdne. Neshodnete se na spoustě věcech a nuda i stereotyp vám vaše hnízdečko lásky poměrně rychle ničí. Musíte s tím něco urychleně udělat, pokud to tak půjde dál, nedopadne to dobře.



Ryby
V práci se necítíte úplně nejlépe. Svou úlohu v tom hraje i vaše zdraví. Jste po zimě stále ještě oslabení a potřebujete posílit imunitu. Dejte si nějaký jarní detox a doplňte energii, téměř okamžitě uvidíte ohromný rozdíl. Budete se lépe soustředit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.