Home - Články - Týdenní horoskop 25. - 31. prosince

Týdenní horoskop 25. - 31. prosince

vloženo 24. 12. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 25. - 31. prosince

Týdenní horoskop přináší nejsnazší a nejpřehlednější způsob, jak se nachystat na nový týden. Dozvíte se ty nejdůležitější věci, které si pro vás vesmír připravil, a tak nehrozí, že byste něco podcenili. Zjistěte teď hned, jaký bude silvestrovský týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
Upřímně se celkem těšíte na konec tohoto týdne i celého roku, který je značně hektický a plný návštěv, a to těch zvaných i nezvaných. Chystání na Silvestr taky bude stresující a plný nečekaných situací, až si říkáte, že jste se na něj měli vykašlat a strávit ho doma.

Býk
Vaše trpělivost bude vyzkoušena, ale buďte silní! Hledejte harmonii ve svém životě a věnujte nyní čas vztahům - rodinným, přátelským i těm milostným. Vyplatí se vám to! Finanční stabilita přijde, ale vyžaduje si to trvalou péči, tak hlavně neklesejte na duchu.

Blíženci
Tento týden budete plní energie a zvědavosti. Využijte tuto dobu k objevování nových věcí a sdílení svých myšlenek s ostatními. Kreativita bude klíčem k úspěchu, a navíc se vám bude báječně hodit k plánování té nejlepší silvestrovské párty pod sluncem.

Rak
Silvestrovské přípravy jsou v plném proudu a už se nemůžete dočkat nejen na setkání s přáteli, ale i na společné výlety, klábosení a to, že strávíte konec roku s lidmi, kteří jsou ve vašem životě důležití. Celý týden se tak ponese v pozitivní náladě.


Lev
Nejste zrovna typ lidí, kteří by si dávali předsevzetí, ale tento rok je vše jinak. Doufáte, že se hodně věcí v životě změní, a tak jste připraveni si udělat pevný seznam, který se stane vaším společníkem. Jste Lvi, takže se umíte se vším skvěle poprat!

Panna
Vaše intuice bude v tuto chvíli silná. Poslouchejte své nitro a věnujte pozornost emocionálním potřebám. Blízký vztah získá na hloubce, pokud se otevřete a ukážete svou skutečnou podstatu. S nejistotou i nadějí vzhlížíte do nejbližší budoucnosti.

Váhy
Poslední týden roku 2023 budou ve středu pozornosti vztahy. Hledejte rovnováhu mezi dáváním a bráním a kompromisy vám pomohou vyřešit případné nesrovnalosti. Finanční situace se zlepší, ale nebude to hned. Máte ale předsevzetí, tak se jich v novém roce držte!

Štír
Vaše okolí ví, že zrovna nejste nadšenci silvestrovských radovánek. Večery si prostě rádi trávíte po svém a co se týče zábavy, tak jste hodně spontánní jedinci a přesně to říkáte i o společenských akcích. Nejlepší je prostě ta, od které nic nečekáte.


Střelec
Buďte otevření novým příležitostem a dobrodružstvím a i tento týden bude ideální pro rozšiřování svých obzorů. Do nového roku vkládáte hodně nadějí i důvěry a jste naplněni pozitivní náladou. Ve vztazích buďte otevření a sdílejte své sny s ostatními.

Kozoroh
Venuše je v kvadratuře s vaším znamením, a to se podepíše zejména na vašich milostných vztazích. I když se vám na milostném poli poměrně daří, tak musíte uznat, že poslední dobou jste stále více pichlavější a nemůžete si některé poznámky odpustit.

Vodnář
Tento týden se zaměřte na osobní i pracovní komunikaci. Sdílejte své myšlenky a naslouchejte druhým ve vašem okolí. Vaše sociální dovednosti vám pomohou rozšířit síť vztahů a možná najdete inspiraci pro nové projekty. Zkuste taky konečně něco nového.

Ryby
Jste ovládáni vášnivým Marsem, což se nyní ve vaší milostné sféře projevuje skutečně markantně. Ať vkročíte kamkoliv, sálá z vás přitažlivost a šarm, není se tedy čemu divit, že u druhého pohlaví probouzíte intenzivní city. Visí nad vámi vysněná, touhou pohlcující láska! Kde ji potkat? Kdekoliv.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.