Home - Články - Týdenní horoskop 22. - 28. května

Týdenní horoskop 22. - 28. května

vloženo 20. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 22. - 28. května

Milí zvěrokruhové, máme pro vás další týdenní květnový horoskop pro jednotlivá znamení, v němž objevíte případné nástrahy, které by vám mohly vstoupit do cesty za štěstím. Připravte se na nečekané!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste poslední dobou až příliš zaměstnáni prací a svými povinnostmi, že absolutně nestíháte vnímat potřeby svého těla. Vůbec se vám to v budoucnu nemusí oplatit a vaše tělo si řekne stop. Hvězdy vás i upozorňují, abyste nepřecházeli i malé nachlazení.

Býk
Milí Býci, nacházíte se momentálně ve velmi plodném a kreativním období vašeho života. Vše, na co momentálně sáhnete, se vám skvěle daří. V práci doslova excelujete, ve společnosti platíte za zábavného jedince a doma vymýšlíte stále něco nového.

Blíženci
Potkáte pro sebe ideálního protějška. Možná jste těsně po rozchodu a chtěli jste být nějakou dobu single, ale znáte to - láska si přece nevybírá a přichází nezvaná kdykoliv. Sami nevíte, jak se k dané situaci postavit, a tak ji necháváte volný průběh.

Rak
Tento týden nebudete mít čas na sebe a ani své záliby. Máte spoustu nesplněných povinností, které už delší dobu odkládáte. Nyní vás to dohnalo a vy musíte dát přednost ne zrovna příjemným povinnostem. Ale poperete se s tím nakonec naprosto skvěle.


Lev
Konečně se vám podařilo zjistit, jaké máte kolem sebe ve skutečnosti lidi. Hodně osob ve vašem okolí bylo falešných a jenom vás využívalo. Vy jste si konečně řekli dost! Máte nyní před sebou období plné sebepoznání, a zejména úcty vůči vlastní osobě.

Panna
Rozhodli jste se, že dramaticky proměníte svůj životní styl. Opět začnete s dlouho opomíjeným koníčkem, začnete sportovat a lépe jíst, ale zejména nastane proměna ve vás samotných. Začnete si vážit sebe sama a budete vnímat některé záležitosti jinak.

Váhy
Po dlouhé době potkáte někoho, koho jste neviděli snad sto let. Budete překvapeni, jak se daný člověk změnil nejen po fyzické stránce, ale zejména té mentální. Je vám líto, jak tato osoba dopadla, ale zas si říkáte, že každý svého štěstí strůjce.

Štír
V tomto týdnu vás čekají opravdu velké změny, ke kterým jste si mysleli, že snad nikdy nedojde, protože jste k uskutečnění některých kroků neměli odvahu. Nyní vidíte, kolik síly v sobě vlastně máte a že pocit síly a štěstí je jen osobním výběrem.


Střelec
Co se týče financí, tak jste momentálně někde mezi. Na nedostatek financí si nemůžete stěžovat, ale zároveň dobře víte, že pokud byste potřebovali najednou větší obnos peněz, tak to pro vás nebude úplně jednoduché. Proto raději stále nějak šetříte.

Kozoroh
Čeká vás o víkendu velká rodinná oslava. Na jednu stranu se těšíte, na druhou stranu máte trochu obavy, jak to celé dopadne a zda nedojde k nějakým zbytečným třenicím. Nikdo z rodiny není hádavý typ, ale máte za to, že se vždy něco k řešení najde.

Vodnář
Tento týden se dostanou na přetřes osobní vztahy. Pokud nyní řešíte nějaké milostné záležitosti, tak si můžete být jistí, že to budete řešit i nadále i s přáteli a možná i rodinou. A pokud nic zásadního nevyřešíte, tak se vám alespoň zpovědí uleví.

Ryby
Máte za sebou v práci poměrně perné období, které ale už konečně skončilo. Sice musíte dohánět alespoň práci, která vám nyní stála, ale nemusíte už řešit tolik stresových situací a máte více času na své záležitosti. Taky byste si zasloužili volno.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.