Home - Články - Jupiter vstupující do Býka přináší rok plný úspěchů!

Jupiter vstupující do Býka přináší rok plný úspěchů!

vloženo 15. 5. 2023
čas čtení: 5 minut

Jupiter vstupující do Býka přináší rok plný úspěchů!

Planeta štěstí a úspěchu Jupiter vstoupí dnes, 16. května 2023, do znamení Býka a zůstane v něm jeden celý rok. Víme, jaký bude a na co se můžete těšit!

sdílet článek na facebooku

Vládce všech planet

Jupiter se nazývá králem planet a není to jen tak náhodou! Kromě toho, že se jedná o největší ze všech planet Sluneční soustavy, taky nese jméno krále bohů z mytologie antického Říma. Možná ho však, spíš než jako Jupitera, znáte pod jeho starým řeckým jménem Zeus. Každopádně však planeta Jupiter dělá čest svému mytologickému jmenovci!

V astrologii symbolizuje Jupiter úspěch, prosperitu, štěstí, růst, rozvoj a optimismus. Její postavení v horoskopu našeho narození určuje, v čem se nám bude v životě nejvíc dařit, co nám bude přinášet pocity spokojenosti a seberealizace. Je to tedy vskutku královská planeta!

Šťastné návraty Jupitera

Oběh Jupiteru kolem Slunce trvá přibližně dvanáct let, a z toho vyplývá, že v každém ze dvanácti znamení zvěrokruhu se vždy zdrží zhruba jeden rok.


Jupiter se tedy vrátí do stejného znamení, kde byl při vašem narození, poprvé kolem vašich 12. narozenin, a pak přibližně kolem 24, 36, 48, 60, 72, 84 let věku. Tyto takzvané „návraty Jupitera“ znamenají šťastná období v životě, kdy můžete zažít velké příležitosti, životní rozvoj, úspěchy, posun kupředu a také finanční hojnost!

A nyní se Štěstěna usměje na všechny, kdo měli Jupiter při svém narození v Býku! Takže ročníky narození 1940/41, 1952/53, 1964/65, 1976/77, 1988/89, 1999/2000 a 2011/12. (Ověřte si to však podle vašeho přesného data narození, protože někteří lidé narozeni v těchto letech mají Jupiter v Beranu nebo Blížencích).

Rok plný úspěchů

Jupiter opouští znamení Berana a vstupuje do Býka přesně 16. května 2023 v 19:21 večer. V Býku setrvá celý rok, až do 26. května 2024, kdy se v 1:15 v noci přesune do Blíženců. Po celou tuto dobu na nás bude svítit svým příznivým světlem, přinášet nám do života stabilitu, prosperitu a pohodu.

Největšími miláčky Štěstěny jsou, jak již víme, ti z nás, kdo slaví návrat Jupitera, ale král planet není skoupý a přeje i mnoha dalším! Skvěle se bude dařit všem Býkům, a aby toho nebylo málo, úspěchy si budou užívat i další dvě znamení zemského živlu, a to jsou Panny a Kozorozi. Zajímavý pro vás tento rok bude i v případě, že máte v Býku svůj ascendent!


Práce, bohatství a radost ze života

Energie Jupitera v Býku však slibuje úspěchy úplně každému z nás! Znamení Býka totiž přeje majetku, penězům a hmotným statkům. Díky tomu máme v roce Jupitera v Býku šanci si finančně přilepšit, zajistit se, úspěšně si vybudovat zázemí. A to platí pro všechny bez výjimky, ať už jste se narodili ve kterémkoliv znamení zvěrokruhu! Tak toho využijte!

S Jupiterem v Býku budeme taktéž více oceňovat pohodlí, komfort a drobné radosti každodenního života. Čas Býka navíc přeje praktické a konstruktivní činnosti, takže když si věci dobře naplánujete, v tomto roce se vám snadno povede odvést velký kus práce, kterou za vámi bude vidět!

Největší úspěchy vám přinese trpělivá a poctivá práce, ale nezapomínejte si u toho dopřát i dostatek pohodlí a radosti z příjemných stránek života. Tomu všemu totiž Jupiter v Býku mimořádně přeje! Tak si užívejte tyto jeho dary naplno, máte na to celý rok!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.