Home - Články - Týdenní horoskop 15. - 21. května

Týdenní horoskop 15. - 21. května

vloženo 13. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 15. - 21. května

Polovina května je za námi a jaro pomalu dosahuje vrcholu. Bylo k vám toto roční období přívětivé, nebo byste ještě rádi, aby vám květen dopřál trochu radosti? Zjistěte, jak na tom budete tento týden a zda vám bude přidělena hvězdná Štěstěna!

sdílet článek na facebooku

Beran
Rozhodli jste se, že ve svém životě uděláte razantní krok. Potřebujete restart, abyste mohli pokračovat dál a někam se posunout. Musíte vykročit ze své komfortní zóny a vyzkoušet něco nového, abyste přerušili stereotypní kruh, ve kterém nyní jste.

Býk
V práci se nyní tak trochu nudíte. Máte před sebou sice plodné období, kdy máte pořád co dělat. Bohužel se ale jedná o nekreativní práci, která vás ubíjí a děláte ji velice neradi. Právě proto začínáte přemýšlet nad změnou, která je opravdu nezbytná.

Blíženci
V mnoha ohledech svému idolu nedůvěřujete. Venuše není ve zrovna nejpříznivější kvadratuře s vaším znamením a možná i proto je oblast vašeho milostného života pokřivená. Zkuste se zaměřit jen na sebe a své potřeby a zjistěte, kde je zakopán pes.

Rak
Milí Ráčci, Venuše je v příznivém sextilu s vaším znamením a vaše vztahy jenom vzkvétají. Pokud jste na začátku nového vztahu, můžete si být jisti, že vás čekají romantické chvíle plné lásky, ale i vzájemného harmonického souznění. Vede se vám skvěle.


Lev
Pomalu ale jistě přicházíte ke znepokojivému zjištění, že možná žijete v toxickém vztahu. Hodně vám k tomuto poznání pomohli nejrůznější semináře, či jste využili služeb terapeuta, který vám byl doporučen. Zjišťujete, že takto žít rozhodně nechcete.

Panna
Konečně jste našli svou hodnotu a zjišťujete, kolik lidí v okolí vám vaši sebeúctu poškozují, využívají vás, či se jedná o tzv. energetické upíry. Pokud se vám podaří z života vymýtit tyto negativní vlivy, tak uvidíte, jak bude váš život bohatší.

Váhy
S kolegou to mezi vámi hodně jiskří. Oba dva jste ale zadaní, ale možná nejste ve vztahu příliš spokojení. To je pak impulz, že je třeba s tím něco dělat a zbytečně nemarnit svou životní energií někde, kde už je vše dávno mrtvé. Musíte se posunout.

Štír
Dávejte si momentálně pozor zejména na zvýšené výdaje, které jsou tak trochu zbytečné. Uvědomte si, že ne vše, co se vám líbí, nyní nutně potřebujete. Raději si šetřete penízky na věci, které jsou trvalejšího rázu, nebo o nich sníte již delší dobu.


Střelec
V pracovní oblasti jste momentálně velmi spokojení. Mars je v hezkém trigonu s vaším znamením a přináší vám momentálně skvělé příležitosti, kde konečně můžete naplno projevit své kvality. Není divu, že vedení firmy přemýšlí nad vaším brzkým povýšením.

Kozoroh
V práci se vám práce kupí a kupí a vy už nikde nevidíte konec. Za chvilku se budete cítit velice unavení, a hlavně budete ve velkém stresu. Nejvíce to samozřejmě odnesou vaši nejbližší. Naučte se v práci říkat ne a nechte si i nějakou energii na doma.

Vodnář
Mezi vámi a vašim novým idolem to neskutečně jiskří a máte mezi sebou velkou a až skoro hmatatelnou energii. Časem ovšem zjistíte, že vášeň je mezi vámi obrovská, ale jste každý úplně jiný a může docházet k občasné opravdu hlasité výměně názorů.

Ryby
Až moc času trávíte nad tím, že se snažíte zavděčit svému okolí a řešíte, co kdo o vás říká. Už se konečně vykašlete na ostatní lidi, také je přestaňte hodnotit a zaměřte se jen na sebe, své potřeby, koníčky a zejména sebe a vlastní přesvědčení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.