Home - Články - Láskohled 15. - 21. května

Láskohled 15. - 21. května

vloženo 12. 5. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 15. - 21. května

Nejenom květnová láska je vrtkavá a mnohdy i bolí! To by si tento týden měli uvědomit především Blíženci, které čeká nemilé překvapení. Dny plné lásky a harmonie naopak prožijí Střelci v dlouhodobých vztazích. Čtěte nový LÁSKOHLED!

sdílet článek na facebooku

Beran
Se svým novým protějškem si báječně rozumíte a máte toho hodně společného. Přesně takhle si představujete ideální vztah. Jste zároveň milenci, ale i kamarádi, a oběma to vyhovuje.

Býk
V oblasti lásky se vám nyní příjemně daří. Vaše láska jenom dál vzkvétá, a zejména koncem týdne vás partner překvapí nečekanou nabídkou na společně strávený víkend jenom ve dvou.

Blíženci
Konečně jste se odhodlali udělat krok kupředu a opustit toxický vztah, který vás tak dlouho sžíral. Uvidíte, že jako přátelé spolu budete vycházet mnohem lépe a časem vše přebolí.

Rak
Momentálně procházíte poměrně složitým obdobím a potřebujete nějaký čas jen pro sebe a své záležitosti. Na milostné aférky nemáte proto ani pomyšlení. Však víte, že vám nic neuteče.


Lev
Máte vedle sebe člověka, kterému na vás opravdu záleží a ne každý má takové štěstí, aby měl v někom tak velkou oporu. Hned vám ten život připadá pak jednodušší a více pozitivnější.

Panna
Máte tento týden jedinečnou šanci potkat partnera svých snů. Musíte mít oči dokořán a možná i trochu vykročit ze své komfortní zóny a zkusit něco nového, co vás pozitivně nakopne.

Váhy
I když to tak možná ještě nevypadá, ale v milostném životě očekávejte velké a zejména pozitivní změny. Možná už teď se kolem vás pohybuje osoba, která má moc změnit vám život.

Štír
Konečně jste se vymanili ze vztahu, který neměl absolutně žádnou budoucnost. Pro vás to samozřejmě bylo daleko horší si to přiznat, než celkové provedení. Nyní jste ale spokojení.


Střelec
V dlouhodobých svazcích bude nastolena harmonie, kterou si nepamatujete. I vy se cítíte daleko lépe, uvolněně a zejména jste plni pozitivní energie. Celková atmosféra se doma promění.

Kozoroh
Nový vztah vám do žil vlil nevídaný elán. Podnikáte nové věci, obklopujete se zajímavými lidmi a zejména si užíváte života naplno a přesně i proto jste pro okolí atraktivní.

Vodnář
Milí Vodnáři, ve vašem životě se událo spoustu změn. Některé jsou samozřejmě negativní, ale převažují ty pozitivní. Zejména milostný život je na vzestupu a můžete očekávat novinky.

Ryby
Kolem vás se pohybuje osoba, která má o vás očividný zájem. Vy ale bohužel zájem nemáte a občas je vám to trochu trapné, že city neopětujete a nevíte, jak se k dané osobě chovat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.