Home - Články - Jupiter vstupující do Býka přináší rok plný úspěchů!

Jupiter vstupující do Býka přináší rok plný úspěchů!

vloženo 15. 5. 2023
čas čtení: 5 minut

Jupiter vstupující do Býka přináší rok plný úspěchů!

Planeta štěstí a úspěchu Jupiter vstoupí dnes, 16. května 2023, do znamení Býka a zůstane v něm jeden celý rok. Víme, jaký bude a na co se můžete těšit!

sdílet článek na facebooku

Vládce všech planet

Jupiter se nazývá králem planet a není to jen tak náhodou! Kromě toho, že se jedná o největší ze všech planet Sluneční soustavy, taky nese jméno krále bohů z mytologie antického Říma. Možná ho však, spíš než jako Jupitera, znáte pod jeho starým řeckým jménem Zeus. Každopádně však planeta Jupiter dělá čest svému mytologickému jmenovci!

V astrologii symbolizuje Jupiter úspěch, prosperitu, štěstí, růst, rozvoj a optimismus. Její postavení v horoskopu našeho narození určuje, v čem se nám bude v životě nejvíc dařit, co nám bude přinášet pocity spokojenosti a seberealizace. Je to tedy vskutku královská planeta!

Šťastné návraty Jupitera

Oběh Jupiteru kolem Slunce trvá přibližně dvanáct let, a z toho vyplývá, že v každém ze dvanácti znamení zvěrokruhu se vždy zdrží zhruba jeden rok.


Jupiter se tedy vrátí do stejného znamení, kde byl při vašem narození, poprvé kolem vašich 12. narozenin, a pak přibližně kolem 24, 36, 48, 60, 72, 84 let věku. Tyto takzvané „návraty Jupitera“ znamenají šťastná období v životě, kdy můžete zažít velké příležitosti, životní rozvoj, úspěchy, posun kupředu a také finanční hojnost!

A nyní se Štěstěna usměje na všechny, kdo měli Jupiter při svém narození v Býku! Takže ročníky narození 1940/41, 1952/53, 1964/65, 1976/77, 1988/89, 1999/2000 a 2011/12. (Ověřte si to však podle vašeho přesného data narození, protože někteří lidé narozeni v těchto letech mají Jupiter v Beranu nebo Blížencích).

Rok plný úspěchů

Jupiter opouští znamení Berana a vstupuje do Býka přesně 16. května 2023 v 19:21 večer. V Býku setrvá celý rok, až do 26. května 2024, kdy se v 1:15 v noci přesune do Blíženců. Po celou tuto dobu na nás bude svítit svým příznivým světlem, přinášet nám do života stabilitu, prosperitu a pohodu.

Největšími miláčky Štěstěny jsou, jak již víme, ti z nás, kdo slaví návrat Jupitera, ale král planet není skoupý a přeje i mnoha dalším! Skvěle se bude dařit všem Býkům, a aby toho nebylo málo, úspěchy si budou užívat i další dvě znamení zemského živlu, a to jsou Panny a Kozorozi. Zajímavý pro vás tento rok bude i v případě, že máte v Býku svůj ascendent!


Práce, bohatství a radost ze života

Energie Jupitera v Býku však slibuje úspěchy úplně každému z nás! Znamení Býka totiž přeje majetku, penězům a hmotným statkům. Díky tomu máme v roce Jupitera v Býku šanci si finančně přilepšit, zajistit se, úspěšně si vybudovat zázemí. A to platí pro všechny bez výjimky, ať už jste se narodili ve kterémkoliv znamení zvěrokruhu! Tak toho využijte!

S Jupiterem v Býku budeme taktéž více oceňovat pohodlí, komfort a drobné radosti každodenního života. Čas Býka navíc přeje praktické a konstruktivní činnosti, takže když si věci dobře naplánujete, v tomto roce se vám snadno povede odvést velký kus práce, kterou za vámi bude vidět!

Největší úspěchy vám přinese trpělivá a poctivá práce, ale nezapomínejte si u toho dopřát i dostatek pohodlí a radosti z příjemných stránek života. Tomu všemu totiž Jupiter v Býku mimořádně přeje! Tak si užívejte tyto jeho dary naplno, máte na to celý rok!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.