Home - Články - Čínský horoskop na týden 15. - 21. května

Čínský horoskop na týden 15. - 21. května

vloženo 14. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 15. - 21. května

Jaký bude následující týden pro Zajíce, Draka, Krysu a ostatní zrozence jednotlivých znamení podle čínského horoskopu? Aktuální informace o tom, co vás, vaše blízké nebo známé čeká a na co si dát pozor pro vás připravila astroložka Karmen.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá polovina měsíce přináší do života Krys třaskavou atmosféru. Za každou cenu se snažte zachovat klid a nerozdmýchávejte zbytečné konflikty. Jakmile se ve společnosti objeví rozbroje, po anglicku se vytraťte. Důležitý je respekt a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Bobři, v dalších květnových dnech překypujete elánem. Vyzařuje z vás pozitivní energie a sklízíte obdiv u opačného pohlaví. Pokud se vydáte někam za zábavou, nebudete mít nouzi o společníky. Ani zadaní se nemusí stranit… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Ke slovu se dostávají záležitosti související se zdravím. Nejcitlivějším místem organismu je trávicí soustava. Pokud vás trápí žaludeční nebo střevní potíže, nepodceňujte je. Odlehčete svému jídelníčku a také v životě se snažte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ve druhé polovině měsíce se budete věnovat smlouvám a úředním záležitostem. Pokud ujednáváte nějaké obchody, měli byste je mít dané černé na bílém. Jste zvyklí držet slovo, ale ne všichni lidé, s nimiž jednáte, to budou… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Jindy akční znamení Draků se dostane ve druhé polovině května do fáze letargie. Splín přijměte jako fakt a zbytečně se tím netrapte. Někdy je potřeba zvolnit tempo a odpočinout si. Otravovat vás může dokonce i přítomnost… ČTĚTE VÍCE!

Had
Osobité kouzlo zrozenců Hada je v těchto dnech velmi vysoké. Ať se objevíte kdekoliv, strhnete na sebe pozornost. Proto se s vámi mohou pokoušet flirtovat lidé na ulici i v obchodě. U zadaných Hadů to přinese do života … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, ve druhé polovině měsíce na vás padne zvláštní nálada. Do ničeho se vám nebude chtíti a nejraději byste se skryli před celým světem. Zadané se z letargie pokusí vytáhnout drahá polovička. Jejím nápadům bude… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zadaní zrozenci Kozy se v tomto čase zamýšlejí nad svým vztahem. Zdá se vám, že postupem času ztrácíte vlastní názor a až příliš se podřizujete tomu, co chce drahá polovička. O svých pocitech byste měli mluvit… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Pozornost se stáčí k rodinnému kruhu, kde Opice ztrácí pevnou půdu pod nohama. Zdá se, že děti posunují nastavené hranice a snaží se rozhodovat o věcech, které jim zatím nepřísluší. Chcete jim sice dopřát to nejlepší, ale… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Podporu a pochopení hledejte mezi nejbližšími. Rodina by v tomto týdnu měla být vaším hlavním rádcem. Vydejte se na návštěvu rodičů i vzdálenějších příbuzných. Vnímejte názory dětí a mladších členů domácnosti, protože… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Dlouho jste se těšili na změnu a teď vám vesmír konečně foukne příznivý vítr do plachet. Nebojte se udělat krok do neznáma, i když vás od něj někdo zrazuje. Nejlépe víte, co je pro vás správné a vyplatí se hlas svého… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Procházíte skvělým obdobím, kdy z vás prýští dobrá nálada a oplýváte originálními nápady. Svým životním elánem dokážete strhnout široké okolí. V zaměstnání projevte větší sebedůvěru. Určitě si můžete troufnout… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.