Home - Články - Květnové novoluní v Býku

Květnové novoluní v Býku

vloženo 16. 5. 2023
čas čtení: 5 minut

Květnové novoluní v Býku

Romantický jarní nov v pátek 19. května 2023 vrcholí v 17:53 a slibuje kouzelnou hvězdnatou noc plnou lásky! Těšíte se?

sdílet článek na facebooku

Užijte si kouzlo jarního novu

Novoluní na vrcholu jara, když je všechno v plném květu, plné vůní a ptačího zpěvu, má skutečně magickou moc! V tento den se Slunce a Luna setkávají na obloze na stejném místě, a to ve smyslném znamení Býka.

Měsíc teď po několik nocí kolem novu na obloze vůbec nespatříme, protože se ukrývá hned vedle sluníčka. Díky tomu se můžeme těšit na tmavé noci plné hvězd, a kromě Velkého vozu možná na romantické jarní večerní procházce spatříte i Mléčnou dráhu!

A protože Luna v Býku přeje lásce a erotickému jiskření, tak je dobrý nápad vyrazit si na takovou procházku ve dvou!


Relaxace a pohoda nejen pro Býky

Nejsilněji ze všech znamení si tento nov užijí všichni Býci. Ale protože se již nacházíme na samém konci tohoto znamení, mocnou sílou bude působit taky na květnové Blížence!

Novoluní je časem zklidnění, relaxace a příprav na nové začátky. Tento víkend s novoluním je díky tomu ideální příležitost úplně vypnout, užívat si krásu jarní přírody a dopřát si sladké nicnedělání. Báječně se nabijete novou energií, protože fáze novu slibuje klidný a tuhý spánek, tak jako nám jeho protipól úplněk spánek často znesnadňuje. Tak neváhejte a dopřejte si pořádný odpočinek!

Luna v novu na zahradě

Jako pohodový jarní víkend si jistě mnozí představíte práci na zahrádce. Ale i zde si podle lunárního kalendáře dejte o novoluní pohov. Příroda odpočívá a nabírá sílu pro další měsíční cyklus, takže přímo na nov se nepouštějte do větších zahradních prací.


V posledních dnech před novoluním je naopak skvělý nápad pustit se do sázení a vysévání! Energie novu a následně dorůstající Luny zajistí vašim rostlinkám spokojený start do života! Kromě toho se krátce před novem vyplatí vytrhat plevel, ať máte od něj na delší dobu klid!

Která znamení potřebují opatrnost?

V tomto čase květnového novoluní se letos setkává neobvykle mnoho planet a nebeských těles ve znamení Býka. Kromě Slunce a Luny najdeme v Býku ještě i Merkur, Jupiter a Uran.

Díky tomu může tento magický den a několik dnů před ním a po něm přinést velmi zajímavé a příznivé události do života všech znamení zemského živlu. To jsou kromě Býků také Kozorozi a Panny. Vám bude Štěstěna nakloněna a je to skvělý čas přemýšlet nad novými projekty a plány!

Naopak, náročnější to budou teď mít Štíři, kteří jsou k Býku ve zvěrokruhu v opozici (tedy přesně naproti). Kromě nich se mohou výzvy a komplikace objevit taky v životech Lvů a Vodnářů. Tato znamení by si teď měla dopřát více klidu a vyhýbat se, pokud možno, konfliktním a stresovým situacím. Taky se teď raději nepouštějte do žádných životních změn!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.