Home - Články - Týdenní horoskop 21. - 27. listopadu

Týdenní horoskop 21. - 27. listopadu

vloženo 19. 11. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 21. - 27. listopadu

Kudy se budou ubírat vaše cesty? Budete plní pozitivní energie nebo se naopak budete cítit vymačkaní jako citrón? Přečtěte si, co vás čeká tento týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
Slunce vstupuje tento týden do znamení Střelce a přináší naději a ta je, jak známo, světlem na konci tunelu. Pokud vás trápili otázky ohledně vaší budoucnosti, ať už se jednalo o pracovní sféru, či tu milostnou, tak nyní konečně získáte odpovědi.

Býk
Máte až příliš moc energie, která je doslova spalující. Zejména váš protějšek to bude snášet trochu hůř, protože je možná již naladěný na takovou tu podzimní, až zimní vlnu, která si žádá více odpočinku. Vy jste zas aktivní a potřebujete být v pohybu.

Blíženci
Máte toho v práci opravdu hodně a nestíháte. Jste z toho nervózní, protože jste zvyklí mít ve všem náskok. Pak stačí malá drobnost, nebo nemoc dítěte a okamžitě budete muset řešit, jak to udělat, protože za sebe bohužel nikdy nemáte žádný zástup.

Rak
V milostné sféře to není ideální. Nemáte náladu na nějaké seznamování a flirtování s jedinci opačného pohlaví. I když vedete poměrně společenský život, tak na lásku nemáte ani pomyšlení. Pokud si na vás někdo myslel, tak bude mít tento týden smůlu.


Lev
Středeční novoluní ve Střelci zapříčiní, že budete mít tendence dělat více věcí najednou. Zejména v pracovní sféře se bude jednat o velice zajímavý úkaz, neboť vedení ukážete, že jste zaměstnanec, který se umí otáčet, když je potřeba. Jen tak dál.

Panna
Jisté osobě ve svém okolí přestanete důvěřovat. Není divu! Tento jedinec má celkově kolem sebe špatnou atmosféru a vy jste se zařekli, že už se nechcete stýkat s lidmi, kteří z vás vysávají energii a je pro vás nepříjemné být v jejich přítomnosti.

Váhy
Tento týden vás čekají nadměrné výdaje. Není se čemu divit, máte před sebou nákupy nějakých dárečků, navíc jste měli nějaké osobní výdaje za péči o svou osobu. Nemluvě o povinnostech spojených se školou, případně prací či nějakými vzdělávacími kurzy.

Štír
V zaměstnání jste plní energie a nových nápadů, nejhorší ale je, že vlastně pracujete v týmu. Tím pádem, když něco navrhnete, tak to pak váš vedoucí všude prezentuje jako svůj nápad. To se vám ani trochu nelíbí, protože pak nikdo nevidí vaši účast.


Střelec
Slunce tento týden vstupuje do vašeho znamení, milí Střelci, a přináší naději a důvěru, že vše se obrací k lepšímu. Obzvlášť výrazně to pocítíte v milostných vztazích, kde se až budete divit, jaké harmonické období vás potká. Budete teď velmi spokojeni.

Kozoroh
Jste aktivní a k práci přistupujete zodpovědně, a hlavně s dobrou náladou. Není tedy divu, že jste v kolektivu velice oblíbení a každému se s vámi dobře spolupracuje. Celkově lze říct, že jste ve svém dosavadním zaměstnání spokojeni a neměnili byste.

Vodnář
Zbytečně se tento týden nepřepínejte a raději se věnujte sobě a tolik důležitému odpočinku. I když možná máte pocit, že doma nestíháte, tak si buďte jistí, že když budete unavení a vystresovaní, tak nestihnete vůbec nic. Podzim láká k hygge chvilkám.

Ryby
Prožíváte poslední dobou velice příjemné chvíle, protože umíte své okolí zaujmout. K tomu využíváte svého pověstného sex-appealu a charisma. Vypadáte prostě skvěle, pečujete o sebe a je to vidět. Není divu, že opačné pohlaví z vás nemůže spustit oči.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.