Home - Články - Týdenní horoskop 20. - 26. května

Týdenní horoskop 20. - 26. května

vloženo 18. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 20. - 26. května

Vrhnout se po hlavě do řešení problémů, nebo raději počkat na vhodnější okamžik? Přečtěte si týdenní horoskop sestavený profesionální astroložkou. Nechte si poradit od hvězd a poznejte svoji budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ze všech sil se snažíte stihnout všechno, co jste si na začátku měsíce předsevzali. Pravdou však je, že jste si toho naložili až příliš a nemáte šanci to tento a ani příští týden dokončit. Raději se s tím smiřte a věnujte svůj čas něčemu zábavnému.

Býk
Jisté věci v rodině se ustálili a vy už si užíváte společně strávený čas. Všechno to trápení předtím konečně sklidilo své ovoce. Jen mějte na paměti, že některé problémy se mohou vrátit. Nepodléhejte melancholii a věřte, že poté přijdou lepší dny

Blíženci
Koncem týdne na vás padne splín a melancholie. Zejména z toho důvodu, že si vzpomenete na staré časy a kamarády a začne se vám stýskat. Uvědomte si, že jste se v životě posunuli dále a svůj starý život jste nechali daleko za sebou a buďte nakonec rádi.

Rak
Na někoho z rodiny máte tento týden pořádně spadeno. Zlobíte se na něj kvůli jisté záležitosti z minula a možná ho trochu neoprávněně obviňujete. Zkuste být otevřenější a nechte staré problémy stranou. Oceníte to nejen vy, také blízcí budou v klidu.


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na tel. číslo 906 701 701. Paní Sofie


Lev
Poslední dobou vás kamarádi stále žádají o radu a velmi rádi vás navštěvují. Nejen, že se cítíte potřební, ale také jste rádi, že se lidé ve vaší přítomnosti cítí příjemně. Návštěva od vás vždy odchází ve veselé náladě v pozdních večerních hodinách.

Panna
Nenechte si mluvit do svých záležitostí, či důležitých věcí. Daný člověk to sice myslí dobře a chce vám ulevit ve starostech, ale může vám z toho udělat pěknou melu a v závěru může dojít k hádce. Raději ho poproste o zdrženlivost a věřte jen sobě.

Váhy
Máte před sebou týden plný zábavy a poznávaní nových lidí. Umíte si užívat života naplno a díky tomu jste spokojení a vaše charisma nabírá na síle. Nebojte se ho zúročit i v zaměstnání. Lidé vám věří a kolegové jakbysmet. Tak jenom směle do toho.

Štír
Prožíváte nyní velmi šťastné období. V rodině jde všechno na jedničku a vládne tam harmonie, což je pro vás na prvním místě. Vaše zdraví je přímo ukázkové a v práci se nijak nepřetěžujete a máte tak čas nejen na sebe, ale i na zábavu se svou rodinou.


Střelec
Objevíte ve svém okolí člověka, ke kterému vás to hned ze začátku táhne. Vzájemné sympatie jsou obrovské a vy máte konečně pocit, že jste našli spřízněnou duši, se kterou můžete sdílet veškeré pocity. Daná osoba to má stejně tak a skvěle se bavíte.

Kozoroh
V oblasti financí buďte opatrní. Lákavé nabídky se kolem vás jen hemží, ale málokterá je seriózního rázu. Raději se vyhněte tento týden jakýmkoliv nákupům přes internet a penízky si schovávejte až bude vliv Venuše a Jupiteru v příznivější konstelaci.

Vodnář
V oblasti lásky se vám bude tento týden skutečně dařit. Se svým protějškem jedete na stejné vlně a máte v tom druhém skutečnou oporu. Pokud se snažíte o miminko, tak se možná se za pár měsíců rozšíříte o jednoho člena. Hvězdy jsou vám nakloněny.

Ryby
V životě se spoléháte často jen na sebe. Tento týden však klidně můžete požádat o pomoc někoho z blízkých. Určitě vám pomoc neodmítne a vám díky této pomoci spadne kámen ze srdce. Navíc půjde o velmi příjemné a milé setkání, které vás i sblíží.

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.