Home - Články - Týdenní horoskop 18. - 24. listopadu

Týdenní horoskop 18. - 24. listopadu

vloženo 16. 11. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 18. - 24. listopadu

Týdenní horoskop přináší nejsnazší a nejpřehlednější způsob, jak se nachystat na nový týden. Dozvíte se ty nejdůležitější věci, které si pro vás vesmír připravil, a tak nehrozí, že byste něco podcenili. Zjistěte teď hned, jaké budou vrcholy příštího týdne!

sdílet článek na facebooku

Beran
S vervou se tento týden vrhnete do zkrášlování domova. Říkáte si, že Vánoce už klepou na dveře a vy byste do té doby měli rádi zútulněnou a částečně zrekonstruovanou domácnost. Mile vás potěší, že se do práce vrhnout i ostatní členové domácnosti.

Býk
Tento týden si zřejmě najdete úplně nový koníček, který vás bude velmi bavit. Doslova mu propadnete a budete z něj prostě nadšení. Navíc si úžasně rozšíříte obzory, seznámíte se s lidmi naladěnými na stejnou vlnu jako vy a spoustu se toho také naučíte.

Blíženci
Občas je třeba upustit páru, obzvlášť ve chvílích, kdy vás rozčílí někdo z blízkých. Negativní energii však musíte jít někam ventilovat. Pokud s ji budete střádat, tak se to podepíše na vaší psychice, ale i mezilidských vztazích. Vyrazte za relaxem.

Rak
Hádky budou v tomto týdnu na denním programu. Obzvlášť v zaměstnání se mnohdy pořádně zapotíte a budete se muset pekelně držet, abyste nevybouchli. Na pracovišti je teď nesnesitelná atmosféra a nepřizpůsobivý kolega k dobré náladě příliš nepřispívá.



Lev
Pracovní výhody, které vám zaměstnavatel poskytne, budou důvodem k závisti od některých kolegů. Nejvíc vás bude mrzet, že mnohé ze spolupracovníků jste již začali považovat za své přátele. Nyní uvidíte, jak moc jste se mýlili a že vše bylo falešné.

Panna
Velký pokrok vás tento týden čeká v oblasti lásky. Váš nový objev se o vás skvěle stará a vy máte konečně pocit, že o vás někdo opravdu stojí. Daná osoba je pro vás moc důležitá a vy se jí nebojíte s čímkoliv svěřit. Postupujete do další fáze vztahu.

Váhy
V práci toho budete mít tento týden skutečně nad hlavu. Koncem týdne zjistíte, že jste si toho možná naložili příliš a budete muset víkend obětovat a vzít si práci i domů. Nepotěšíte tím lidi, kterým jste slíbili zábavný víkend někde daleko od domova.

Štír
Skvěle budete tento týden vycházet se svými kolegy. V práci se budete bavit a komunikace bude probíhat na výbornou. Veškeré nečekané situace, které nastanou, tak s kolegy zvládnete na jedničku. Táhnete prostě za jeden provaz a jste perfektní tým.



Střelec
Peníze tento týden moc neřešíte a musíte si přiznat, že nad utrácením momentálně vůbec nepřemýšlíte. To se vám teď na konci měsíce může trochu vymstít. Přijdou totiž pohledávky, které budete muset zaplatit a moc vám toho teda do výplaty nezbyde.

Kozoroh
Dusivá atmosféra v rodině vás donutí zamyslet se nad tím, zda v tomto chcete nadále žít. Začnete přemýšlet nad tím, že změny by měli vlastně začít u vás a uděláte k tomu také potřebné kroky. Chcete situaci v rodině obrátit k lepšímu a to vás šlechtí.

Vodnář
Nestihnete včas vyřešit jistou situaci. Nejen, že následky padnou na vaší hlavu, ale ještě se na vás spousta lidí naštve. Ve skutečnosti však za to nemůžete sami a budete se cítit ukřivdění, protože vše je na vás. Rázně s těmito domněnkami zatočíte.

Ryby
Ač to není příliš vidět, tak vám poslední dobou velmi vadí váš protějšek. Neustále vám totiž vnucuje své názory a své rady, které se nakonec ukážou jako nepříliš dobré. Sám však žádnou radu nepřijme a nedokáže akceptovat jiný názor než ten svůj.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.