Home - Články - Týdenní horoskop 18. - 24. listopadu

Týdenní horoskop 18. - 24. listopadu

vloženo 16. 11. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 18. - 24. listopadu

Týdenní horoskop přináší nejsnazší a nejpřehlednější způsob, jak se nachystat na nový týden. Dozvíte se ty nejdůležitější věci, které si pro vás vesmír připravil, a tak nehrozí, že byste něco podcenili. Zjistěte teď hned, jaké budou vrcholy příštího týdne!

sdílet článek na facebooku

Beran
S vervou se tento týden vrhnete do zkrášlování domova. Říkáte si, že Vánoce už klepou na dveře a vy byste do té doby měli rádi zútulněnou a částečně zrekonstruovanou domácnost. Mile vás potěší, že se do práce vrhnout i ostatní členové domácnosti.

Býk
Tento týden si zřejmě najdete úplně nový koníček, který vás bude velmi bavit. Doslova mu propadnete a budete z něj prostě nadšení. Navíc si úžasně rozšíříte obzory, seznámíte se s lidmi naladěnými na stejnou vlnu jako vy a spoustu se toho také naučíte.

Blíženci
Občas je třeba upustit páru, obzvlášť ve chvílích, kdy vás rozčílí někdo z blízkých. Negativní energii však musíte jít někam ventilovat. Pokud s ji budete střádat, tak se to podepíše na vaší psychice, ale i mezilidských vztazích. Vyrazte za relaxem.

Rak
Hádky budou v tomto týdnu na denním programu. Obzvlášť v zaměstnání se mnohdy pořádně zapotíte a budete se muset pekelně držet, abyste nevybouchli. Na pracovišti je teď nesnesitelná atmosféra a nepřizpůsobivý kolega k dobré náladě příliš nepřispívá.



Lev
Pracovní výhody, které vám zaměstnavatel poskytne, budou důvodem k závisti od některých kolegů. Nejvíc vás bude mrzet, že mnohé ze spolupracovníků jste již začali považovat za své přátele. Nyní uvidíte, jak moc jste se mýlili a že vše bylo falešné.

Panna
Velký pokrok vás tento týden čeká v oblasti lásky. Váš nový objev se o vás skvěle stará a vy máte konečně pocit, že o vás někdo opravdu stojí. Daná osoba je pro vás moc důležitá a vy se jí nebojíte s čímkoliv svěřit. Postupujete do další fáze vztahu.

Váhy
V práci toho budete mít tento týden skutečně nad hlavu. Koncem týdne zjistíte, že jste si toho možná naložili příliš a budete muset víkend obětovat a vzít si práci i domů. Nepotěšíte tím lidi, kterým jste slíbili zábavný víkend někde daleko od domova.

Štír
Skvěle budete tento týden vycházet se svými kolegy. V práci se budete bavit a komunikace bude probíhat na výbornou. Veškeré nečekané situace, které nastanou, tak s kolegy zvládnete na jedničku. Táhnete prostě za jeden provaz a jste perfektní tým.



Střelec
Peníze tento týden moc neřešíte a musíte si přiznat, že nad utrácením momentálně vůbec nepřemýšlíte. To se vám teď na konci měsíce může trochu vymstít. Přijdou totiž pohledávky, které budete muset zaplatit a moc vám toho teda do výplaty nezbyde.

Kozoroh
Dusivá atmosféra v rodině vás donutí zamyslet se nad tím, zda v tomto chcete nadále žít. Začnete přemýšlet nad tím, že změny by měli vlastně začít u vás a uděláte k tomu také potřebné kroky. Chcete situaci v rodině obrátit k lepšímu a to vás šlechtí.

Vodnář
Nestihnete včas vyřešit jistou situaci. Nejen, že následky padnou na vaší hlavu, ale ještě se na vás spousta lidí naštve. Ve skutečnosti však za to nemůžete sami a budete se cítit ukřivdění, protože vše je na vás. Rázně s těmito domněnkami zatočíte.

Ryby
Ač to není příliš vidět, tak vám poslední dobou velmi vadí váš protějšek. Neustále vám totiž vnucuje své názory a své rady, které se nakonec ukážou jako nepříliš dobré. Sám však žádnou radu nepřijme a nedokáže akceptovat jiný názor než ten svůj.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.