Home - Články - Láskohled 11. - 17. listopadu

Láskohled 11. - 17. listopadu

vloženo 8. 11. 2019
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 11. - 17. listopadu

Našli už jste svou lásku, nebo pořád ještě hledáte? Čekají vás ve vztahu zásadní zvraty nebo si budete užívat společné pohody? Jestli chcete znát odpovědi na tyto otázky, přečtěte si zbrusu nový Láskohled a dozvíte se, jak to vidí hvězdy!
sdílet článek na facebooku

Beran
Pochvala vašeho vzhledu od někoho, kdo je stále dokonale upraven a skvěle oblečen, vás skutečně potěší. Máte nyní ještě větší chuť na úpravu, či změnu svého zevnějšku. Jen tak dál.

Býk
V lásce neřešíte nějaké větší trable, přesto nejste spokojeni. Neumíte to ani definovat, protože s protějškem vás vždy pojilo silné pouto, ale nyní máte pocit že láska vyprchává.

Blíženci
Velká událost v oblasti lásky se ponese v duchu zklamání. Očekávali jste daleko víc a nyní, když opadli růžové brýle, tak vidíte všechny nedostatky. Ani jste si to moc neužili.

Rak
Po dlouhé době spatříte někoho, kdo vám doslova vezme dech. Ač nejste zvyklí oslovovat cizí lidi na ulici, tak nyní uděláte výjimku a dobře uděláte. Bude to velice příjemné setkání.



Lev
Zklamání z nového objevu je očividné. První rande dopadlo na výbornou, ale ostatní schůzky se spíš nesou v duchu nudy a trapných situací. Nevíte, jak z tohoto vztahu vybruslit.

Panna
Jedinci v dlouhodobých vztazích se musí tento týden obrnit trpělivostí. Protějšek totiž nebude ve své kůži a bude to dávat najevo. I když vás bude štvát, zkuste být tolerantní.

Váhy
Nemístná poznámka od někoho, kdo by si vás měl s úctou vážit, vás nesmírně urazí. Okamžitě změníte na daného jedince názor a bude vám hodně dlouho trvat než mu nakonec odpustíte.

Štír
Plané sliby vašeho protějšku vás už přestanou bavit. Dáte mu jasné ultimátum a nehodláte už v žádném případě ustupovat. Vztah je o vzájemné důvěře, tak si ji konečně musí získat.



Střelec
Neustálé dohady, rýpání a hádky vás ve vztahu přestávají bavit. Dříve jste to považovali za koření vaší lásky, nyní si však myslíte, že je to otravné a hodláte to nadobro změnit.

Kozoroh
S hledáním lásky je konec. Rozhodli jste se, že necháte této oblasti života volný průběh a nebudete tlačit na pilu. Je až s podivem, jak rychle k vám nakonec zamíří Amorovy šípy.

Vodnář
S protějškem hledáte východisko z vaší situace. Neustálé dohady a neschopnost se dohodnout na základních věcech vás oba už nudí. Musíte si určit jasná pravidla vašeho soužití.

Ryby
Chcete konečně potkat někoho, z koho by se vám zatočila hlava. Jste však natolik zaujati hledáním, že možná přehlížíte někoho, kdo o vás skutečně stojí a snesl by vám modré z nebe.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.