Home - Články - Čínský horoskop na týden 11. - 17. listopadu

Čínský horoskop na týden 11. - 17. listopadu

vloženo 11. 11. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 11. - 17. listopadu

Že ještě nevíte, jestli jste Buvol, Had, nebo Kůň? Pak máte nejvyšší čas to zjistit a doplnit informace z denního horoskopu těmi z čínského. Budete se divit, jak je přesný a co nového vám prozradí! Pusťte se do objevování!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Než se stačíte dostat do správného tempa, bude už skoro víkend. Pomalejší start je nebezpečný v zaměstnání, kde byste mohli prošvihnout termíny. Pokud nepoužíváte diář, určitě s tím začněte, abyste na něco důležitého… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, život držíte pevně ve svých rukách a je pouze ve vaší režii, jakým směrem se bude ubírat. Singles se musí vypořádat s širším záběrem nápadníků, z nich je třeba zvolit toho pravého nebo tu pravou. Hvězdy radí… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tématem týdne jsou peníze. Zadaní Tygři si vjedou do vlasů s polovičkou kvůli odlišným představám o rodinném rozpočtu. Zatímco vy máte chuť utrácet, miláček drží kasu zkrátka. Určitě se nepouštějte do diskusí ohledně dárků pod… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na Zajíce přijde lenošivá nálada. Jako by vás dostihla podzimní únava a nic se vám nechce. V zaměstnání se vám totiž nepodaří přesvědčit kolegy ani nadřízené, že jste ponoření do práce. Svobodní mají vynikající podmínky, aby… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Rodiče narozené pod nadvládou Draka čeká důležitý úkol. Je třeba přenechat ratolestem větší díl odpovědnosti. Neustálé zametání cestičky přinese problémy i rodinné neshody. Pokud to není nebezpečné, zbytečně nezasahujte. Když budou… ČTĚTE VÍCE!

Had
Blížící se polovina měsíce přiměje Hady k zastavení. Chladnější počasí vás usadí do rodinného hnízdečka, které se vám nezamlouvá. Pohráváte si s myšlenkou na přestavbu, ale vyloučeno není ani stěhování do většího. Pokud vás… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Aktivita Koní v dalším říjnovém týdnu narůstá. Nestojí za tím nikdo jiný než samotné Slunce. To vás pohání kupředu, ale zároveň může škodit přílišnou horlivostí. Okolí je naladěno na klidnější notu, takže ho svými nápady a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Listopad je dobou rozjímání, což se projeví na všech oblastech života Koz. Pokud toužíte po lásce, vyzkoušejte vesmírný objednávkový servis. Stačí, když si uvědomíte, co by polovička měla splňovat. Tak úplně vyselektované… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Komunikace s okolím je v polovině měsíce tvrdým oříškem. Máte tendenci s každým mluvit na rovinu a vaše vtipy jsou hodně ostré. Zejména vůči drahé polovičce byste měli ubrat plyn. Upřímnost je skvělá vlastnost, ale… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Podzimní nálada ubírá Kohoutům na vitalitě. Organismus zpomaluje tempo, což se projeví na tendenci ukládat energii do tukových zásob, ale také na nevalné fyzické kondici. Pokud se přidají bolesti zad a… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Pokud byste měli všeho tolik jako nápadů, čekal by vás fantastický týden. Bohužel k realizaci troufalých myšlenek vám schází jedna podstatná maličkost, a totiž energie. Než si ukousnete velké sousto, rozmyslete si, zda na něj… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vepři se potýkají s nevlídným postavením Pluta, který vypořádává účty. Než vám dovolí začít něco nového, připomene nedořešené záležitosti z minulosti. Ať jde o mezilidské vztahy, finanční a materiální závazky nebo pracovní… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.