Home - Články - Týdenní horoskop 16. - 22. října

Týdenní horoskop 16. - 22. října

vloženo 15. 10. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 16. - 22. října

Říjen vstupuje do své druhé dekády a podzim už se rozběhl naplno. Budete mít tento týden otevřené dveře do světa jako Berani, budete spokojeni jako Rybky, anebo vás překvapí šíp Amorův jako zrozence Vodnáře? V následujících řádcích to zjistíte!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden budete plní energie a vaší pověstné odvahy. Máte v sobě potenciál dosáhnout významných úspěchů, takže neváhejte a pusťte se momentálně do nových projektů. Ale buďte opatrní, abyste zbytečně nedrtili své okolí svou přílišnou energií.

Býk
Soustřeďte se na svou finanční stránku. Je čas udělat kontrolní seznam svých výdajů a zvážit, jak můžete šetřit. Poslední dobou totiž řešíte jen a stále svou finanční situaci. Mohli byste také objevit nějaké způsoby, jak svou finanční situaci zlepšit.

Blíženci
Venuše je v kvadratuře s vaším znamením a příliš nepřeje trvalým svazkům. Zjistíte totiž, že osoba, která je momentálně vedle vás, vám moc nesedí a že se k sobě vůbec nehodíte. Nejlepší by bylo známost opustit a začít s někým úplně od začátku a jinak.

Rak
Tento týden se zaměřte na své osobní cíle a ambice. Je čas udělat plán, jak dosáhnout všeho, co jste si již někdy v minulosti vytýčili. Nebojte se požádat o odbornou pomoc, pokud to bude potřeba! Máte ve svém okolí obrovskou podporu rodiny i přátel.


Lev
Momentálně budete muset být značně trpěliví. Může se objevit několik komplikací, které vás budou brzdit v dosažení cílů. Ale neztrácejte víru, vše se postupně vyřeší. Jen se musíte dívat tím správným směrem a řídit se srdcem, to vám pomůže najít směr.

Panna
Poslední dobou cítíte velké vnitřní pnutí, které u vás není zas tak obvyklé. Prostě se momentálně necítíte úplně v pohodě. Udělejte si proto čas na cvičení a stravování. Zdravý životní styl vám pomůže zvládnout stres a zůstat v harmonii po celý den.

Váhy
Konečně budete mít možnost vyřešit nějaké vztahové otázky, tak buďte otevření a upřímní ve svých komunikacích s daným protějškem. Můžete najít řešení, které oběma stranám vyhovuje. Nebude to vůbec jednoduché, ale nějaké řešení už spolu musíte najít.

Štír
Venuše je v zajímavé kvadratuře s vašim znamením. Možná momentálně toužíte po trvalém vztahu, ale Venuše vám předpovídá spíše nezávazný flirt, který ale budete mít v hlavě ještě pěkně dlouho. K objektu vašeho zájmu totiž možná cítíte i něco víc.


Střelec
Tento týden budete potřebovat více času pro sebe, protože jste měli poměrně hektický týden, ať už pop pracovní, či osobní stránce. Udělejte si čas na odpočinek a klidnou a harmonickou meditaci. To vám pomůže získat jasnost a uklidnit své myšlenky.

Kozoroh
Můžete se nyní dostat do situací, které vám pomohou posunout se výš v pracovní sféře. Buďte proto ambiciózní a nebojte se nabízet své nápady a kreativní provedení těm správným lidem v okolí. S dostatečnou odvahou a progresivitou dosáhnete mnohé.

Vodnář
Jste momentálně zamilování až po uši a už jste se dokonce odhodlali k dalšímu kroku a objektu svého zájmu dáváte své emoce najevo. Nyní je jen na dané osobě, jak s informacemi naloží. Je ale evidentní, že i ona má velký zájem, jen se bojí nového.

Ryby
Tento týden budete mít výraznou příležitost rozšířit si své obzory. Můžete se setkat s lidmi, kteří vám přinesou nové perspektivy, a také zajímavou inspiraci. Buďte otevření novým zkušenostem a vyjděte ze své komfortní zóny, abyste zažili něco jinak.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.